ads

Rabu, 4 September 2013

05 di seremban - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di seremban - Google Blog Search


SweetieSaQi: Lazeez Station, Arabic Food <b>di Seremban</b> 2......

Posted: 29 Aug 2013 09:43 PM PDT

Sampai Seremban pada 7/6/13, waktu lunch perut pun dah berbunyi.....apa lagi cari tempat makanlah. Saja nak cuba nasi arab di restoran yang lain dari tempat yang biasa kami pergi. Goggle punya goggle dapatlah satu restoran ni kat Seremban 2 tapi bila sampai nama kedainya tak sama seperti yang kat blog tu. Rupanya restoran arab tu dah bertukar owner dan nama kedai.
My pinggan....boleh tahan juga nasi arab ni tapi pilihan saya tetap nasi arab Restoran Damsyik, Seremban.
Datan sedulang untuk dimakan oleh 4 orang. Banyak tapi sekejap je licin.
The sos + sup + air + ayam + nasi........
Ayam dan kambing lauknya.....
 Hiasan dalaman kedai......banyak tul juice tu...
 Restoran bersih dan teratur. 

Lazeez Station, Arabic Food Cuisine di Seremban 2.
Corner lot shop. Berhadapan dengan Kompleks Mahkamah Seremban 2, kedai ni yang mengadap kolam.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved