ads

Ahad, 19 Februari 2012

05 di sikamat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di sikamat - Google Blog Search


2 BILIK UNTUK DISEWA <b>DI SIKAMAT</b>, SEREMBAN | Apartment <b>...</b>

Posted: 19 Feb 2012 10:48 AM PST

Dua kekosongan bilik untuk di sewa di Taman Indah, Sikamat, Seremban untuk perempuan Muslim.

Rumah teres 1 tingkat.

Bilik tengah – Sewa RM 250 seorang(2 orang RM300)
Bilik kecil – Sewa RM 150 (seorang)

Sewa termasuk sedikit perabut, katil, api dan air. Deposit sebulan boleh di ansur.
Bayar sewa sebulan untuk dapatkan kunci.

Kekosongan segera.

Hubungi kak Aini 013 343 7636

Publish date: February 19, 2012 6:48 pm
Contact Name: Aini
Rental: 150
Region: N.Sembilan
Location: Sikamat
Phone: 0133437636

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

Contact Ad Owner

05 di senawang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di senawang - Google Blog Search


Gangguan bekalan air <b>di</b> Tampin, Rembau, Jempol, <b>Sikamat</b> |

Posted: 12 Feb 2012 06:14 PM PST

[unable to retrieve full-text content]SEREMBAN: Beberapa kawasan di Tampin , Rembau, Jempol dan Sikamat akan mengalami gangguan bekalan air esok berikutan kerja-kerja pencucian dan penyelenggaraan kolam serta pengalihan paip.

05 di teluk kemang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di teluk kemang - Google Blog Search


KUDA TERPISAH DITEMUI <b>DITELUK KEMANG</b> - THE BLOG OF K&#39;s <b>...</b>

Posted: 16 Feb 2012 06:18 PM PST

December 2012, mama menyertai satu aktiviti sosial yang melibatkan company mama sebagai main sponsor untuk satu projek alam sekitar yang diberi nama PROJEK REVIVE.

Berlangsung di teluk kemang, Port Dickson, ini adalah tahun kedua mama menyertai projek ini sebagai sukarelawan.

Menarik, sambil beramal...boleh bersiar-siar di pesisir pantai. ye lah, walaupun tinggal di negeri sembilan yang mempunyai pantai port dickson yang terkenal, tapi sangat jarang dapat berpiknik. :)

al-kisahnya, pada hari terbabit....mama telah terjumpa dengan sahabat mama ketika di university dulu. punya lar lama tak jumpa, tup tup...dekatttt je rupanya dia.

mamat nih tak abih u. bile dia blah, kami terus terputus hubungan. pelbagai cara kami, suami isteri ingin jejaki beliau kerana mamat nih merupakan teman baik suami dan secara tidak langsung menjadi sahabat mama jugak

dalam ramai2 kawan lelaki suami, mamat nih lar yang paling rapat.malah, keluarga beliau n keluarga suami pun saling mengenali satu sama laen. kira kamcing abih lar.

mula2 mama terserempak dgn beliau, beliau bleh tak kenal mama! mama plak, cam was2 je itu beliau kerana takkan kot bleh jmp di PD. mustahil! (walaupun, noting is imposible!)

untuk meng'confirm'kan itu adalah beliau, mama pun pakat2 ngan kawan mama utk pura2 mengambil gambar berhampiran ngan beliau. tujuan nya adalah untuk  mama tunjukkan pada suami. kerana hanya suami yang bleh pastikan sepasti-pastinya itu adalah beliau. yelar..nama pun teman kamcingkan...

 hehehe..itu lar beliau...yang sedang duduk di atas meja tuh.thanks to kawan mama yang sanggup memberi kerjasama berposing berhampiran mamat tu.

dan ternyata tepat...mmg itu lar beliau. teman kami, suami isteri. yang selama ini dicari2...al-kisahnya, dia bekerja di pantai teluk kemang sudah hampir 3 thn. beliau yang sememangnya tahu kami di seremban, bekerja di situ dgn harapan dpt berjumpa dgn kami kerana masing2 sudah tidak mempunyai no contact. tak sangka, rupanya selama ini, kami saling cari mencari. dan akhirnya, teluk kemang menyatukan kami bertiga! cewaahhh..cam cite cinte pulok! papapun, kami gembira bertemu dgn kamu semula yang kami panggil sejak dari 'U' dengan nama KUDA! hehehe

layan beberapa gambar mama dan kawan-kawan ketika terlibat dengan projek revive 2011. insyallah, tahun ini, kami akan jpin lagi! (",)Y


 

05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


Teregganu Seri, T-Team DiBaham Negeri Sembilan <b>di Paroi</b>

Posted: 08 Feb 2012 09:34 PM PST

Pemain Perak meraikan jaringan Michal Kubala (tengah) pada perlawanan Liga Super menentang Sarawak di Stadium Perak, malam tadi.

Kegagalan Terengganu memanfaatkan permainan di gelanggang sendiri untuk melakar kemenangan membantu Perak merampas kedudukan selaku pendahulu Liga Super buat julung kali apabila menumpaskan Sarawak 2-1 di Stadium Perak di Ipoh, malam tadi.

Terengganu yang gagal menggunakan kelebihan gelanggang sendiri apabila turut seri 1-1 dengan PKNS dan Kelantan yang sekadar seri 0-0 di Likas menentang Sabah membolehkan skuad Seladang bimbingan Norizan Bakar melonjak ke tangga teratas liga dengan 15 mata.

Kedudukan itu membolehkan Perak mengatasi Kelantan dengan satu mata dan dua mata meninggalkan Terengganu.

Di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Terengganu mensia-siakan peluang keemasan untuk merampas persada liga apabila terikat 1-1 ketika melayani PKNS, sekali gus gagal meneruskan rentetan kemenangan berturut-turut dalam empat perlawanan sebelum ini.

Walaupun mendahului 1-0 menerusi penyerang berbisa, Francis Forkey Doe (gambar kanan) apabila merembat masuk hantaran Joseph Kalang Tie pada minit ke-37, anak buah Mat Zan Mat Aris gagal mengekalkan kelebihan apabila pelawat menyamakan kedudukan selang dua minit babak kedua bermula menerusi tandukan Helmi Remeli.

Di Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi, Negeri Sembilan bangkit daripada ketinggalan sebelum menewaskan T-Team 2-1 untuk merakam kemenangan ketiga, sekali gus kekal di tangga keempat carta liga.

Zairo Anuar Zailani memberikan pendahuluan buat T-Team menerusi rembatan dari luar kotak penalti pada minit ke-36 tetapi gandingan mantap Jean-Emmanuel Effa Owona dan Mohd Shakir Md Ali menyaksikan masing-masing menyumbat gol pada minit ke-45 dan 65.

Perak yang mendapat sokongan padu penyokong tuan rumah mula menunjukkan belang apabila mendahului seawal minit ketujuh menerusi jaringan Michael Kubala sebelum rakan sepasukan Fahrul Razi Kamaruddin mengukuhkan kedudukan pada minit ke-27.

Namun, pelawat yang dibimbing Robert Alberts merapatkan jurang pada minit ke-33 apabila penyerang dari Croatia Vedran Muratovic menyempurnakan sepakan penalti selepas dia dijatuhkan Mohd Noor Hazrul Mustafa.

Pertembungan tumpuan ramai di Stadium Nasional, Bukit Jalil, malam tadi antara Selangor dengan Lions XII yang digembar-gemburkan sebagai mengimbas semula nostalgia permusuhan Piala Malaysia 80-an, bagaimanapun berkesudahan dengan seri 1-1.

Shahril Ishak merembat masuk dengan kaki kiri selepas menggelecek dua pertahanan tuan rumah, seminit sebelum rehat tetapi K. Gurusamy kembali melegakan Gergasi Merah dengan jaringan penyamaan yang menerjah ke penjuru atas gawang lawan, minit ke-45.

Di Stadium Pasir Gudang, Johor FC terus kempunan tiga mata di laman sendiri selepas sekadar seri 1-1 dengan barisan 10 pemain FELDA United.

Tuan rumah memecah kebuntuan pada minit ke-82 hasil rembatan pemain gantian Mohd Syazwan Zainon tetapi FELDA menyamakan jaringan menerusi tandukan Mohd Azrul Ahmad ketika aksi berbaki lima minit.

Di Stadium Hang Jebat Melaka, jaringan tunggal seawal minit keenam Mohd Khyril Muhymeen Zambri sudah cukup buat pelawat Kedah menewaskan Kuala Lumpur bagi kemenangan pertama skuad Kenari musim ini.

Diperkuat dengan dua import baru, skuad Warga Kota menguasai babak kedua dan hampir menyamakan kedudukan pada minit ke-80 tetapi rembatan Mohd Shafiq Johari ditepis penjaga gol Kedah, Mohd Helmi Eliza Elias.

Kekalahan skuad bimbingan Razip Ismail itu terus meletakkan Kuala Lumpur di posisi tercorot liga dengan lima kekalahan dan sekali seri hasil enam perlawanan.

di negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri sembilan - Google Blog Search


Tukar Tiub: GADUH BESAR <b>DI NEGERI SEMBILAN</b>

Posted: 14 Feb 2012 09:25 PM PST

GEROMBOLAN DI NEGERI SEMBILAN

di gemencheh ada pembunuh
di jelebu ada perogol
di port dickson ada kaki rasuah
semua cukup
semua lengkap

PENDEK TAPI KAKI RASUAH

PENCERAHAN DARI PEMBACA

Bro , Ini kisah luar topik...hari ni Najib-rosmah dtg seremban... ada program beri duit BRIM (Bini Rosmah Invest money) di dun Sikamat (dun PKR menang) di masjid, kisah yg terdengar Mat Hasan gaduh besar dgn Ketua Bhgn Sbn, Ishak Ismail sbb Mat Hasan tak bg Ishak berucap...Mat hasan nak buat dlm masjid jer...maka perang Mat Hasan-Mat Isa makin semarak...

Ishak org Najib...Mat Hasan sorang2 Ishak org Isa...mat Hasan sorang2.. Ado satu laie maklumat tak rasmi..ni dr bapak mertua sey drpd kwn dia (pegawai no2 risikan yg kerap melapor utk Najib-ntah mano punyo JASA? Kemas? SB? MIO?) kertas siasatan ttg Mat Hasan dah ado..kes ado skandal seks dgn seorang wanita..kejadian berlaku di Hotel royal adelphi, sbn...

mungkin Mat Hasan bakal di-checkmate-kan dgn kes ni oleh Najib... ado laie khabar yg sey dapek semalam, senarai namo2 cadangan calon pru-13 BN NS yg dihantar Mat Hasan kono reject dgn Najib!
By Anonymous on TERKINI - TER HOT - TER NOW : MAT MONGOL GADAI AKI... on 2/10/12

VALENTINE DI KUANTAN

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved