ads

Sabtu, 2 Mac 2013

05 di jempol - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jempol - Google Blog Search


9 langka mendapatkan <b>jempol di</b> status facebook - hidiansyah

Posted: 25 Feb 2013 05:16 AM PST

berikut 9 langka mendapat jempol di status facebook
1. yang pertama kamu harus menguba facebook kamu ke public   2. Setelah berhasil meyetting di facebook. sekarang saatnya kita goes to likelo.com
 
3. cari tulisan Clik Here

4. lalu klik PASANG

5. jika berhasil akan ada bacaan sukses  

6. ambil URL nya atau copy

  • Contoh : https://www.facebook.com/connect/login_success.html#access_token=AAABempp6Ls0BAMYNcVqVWwJUNaZA8PRjeU3EZCDBSfaJ8n3E8UIBLbZAeLipq30f4fOaQZDZD&expires_in=0

7. Lalu copy dan  pastekan di kotak yang ada di LIKELO  dan klik submit
 
8. Lalu pilih status kamu yang akan di beri jempol...........
9. Klik Submit dan tunggu sebentar, jangan dikeluarkan browsernya.
dan jrenggggggggg......... status kamu akan di penuhi jempol...............................

05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


Mencari rumah sewa <b>di paroi</b> atau senawang – 4373th Edition <b>...</b>

Posted: 14 Feb 2013 09:25 PM PST

Maklumat Rumah sewa/ Rumah untuk disewa:

mencari rumah sewa di kawasan paroi atau senawang untuk keluarga. jika terdapat kekosongan atau sesiapa yang ingin menyewakan kepada saya hubungi saya di skyrevengga@yahoo.com atau no yang tertera. kemasukan bulan march 2013. urgent,

By rumahsewa.com

05 di mantin - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di mantin - Google Blog Search


gambar kereta ferrari terbakar <b>di mantin</b>, negeri sembilan

Posted: 17 Mar 2012 04:47 AM PDT

Perghh…..apa la perasaan tuan empunya Ferrari nie yea. Sebak, hiba, sayu, patah hati? Kalau hondacup cabuk sendiri terbakar pun dah nak nangis nie kan pula kereta yang bernilai jutaan ringgit. Begini lah nasib sebuah kereta Ferrari terbakar dalam satu kejadian di KM28.2 Lebuhraya Kajang-Seremban (Lekas) berdekatan Mantin dekat Seremban, petang tadi.

Bagaimanapun, pemandunya, seorang lelaki berumur dalam lingkungan 50-an terselamat selepas dia sempat keluar sebelum api menjilat keseluruhan kereta berkenaan.

Difahamkan lelaki itu, yang dipercayai berkonvoi bersama beberapa kenderaan mewah lain, sedang dalam perjalanan menghala ke Seremban bertindak memberhentikan kenderaan di lorong kecemasan apabila mendapati keretanya terbakar.

Apa yang abgteror leh nasihatkan agar tuan kereta banyak-banyak bersabar yea. Kalau kebakaran berpunca dari kesilapan elektronik comfirm dapat claim balik sebijik Ferrari tu.

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
GAMBAR KERETA FERRARI TERBAKAR DI MANTIN, NEGERI SEMBILAN, 10.0 out of 10 based on 1 rating

05 di rembau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rembau - Google Blog Search


Sekitar Road Show <b>di Rembau</b>, Negeri Sembilan - MUHABSI <b>...</b>

Posted: 28 Oct 2012 10:32 AM PDT


05 di port dickson - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


MIMPI SENJA: Pesta Sex <b>di Port Dickson</b> - Tourism Malaysia terlibat <b>...</b>

Posted: 26 Dec 2012 06:18 AM PST


PUTRAJAYA, 26 Mei - Kementerian Pelancongan hari ini menafikan Tourism Malaysia terlibat dalam penganjuran pesta seks di Port Dickson, Sabtu lalu.

Dalam satu kenyataan, kementerian itu kesal dengan tindakan sebuah syarikat yang menganjurkan pesta tersebut Sabtu lepas dan memberi gambaran salah bahawa ia disokong Tourism Malaysia.

"Kementerian tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas syarikat tersebut.

"Kementerian serta Tourism Malaysia tidak pernah menyokong kegiatan berkenaan atau memberi kebenaran untuk penggunaan logo pada acara tersebut.

Kementerian juga tidak menyokong kegiatan yang berunsurkan gejala negatif walaupun ia berlandaskan pelancongan," katanya.

Kementerian Pelancongan memandang serius perkara itu dan akan melakukan satu siasatan menyeluruh bagi mengelak insiden sedemikian terus berleluasa, sekaligus memberi persepsi buruk terhadapnya dan Tourism Malaysia.

Sebelum ini, sebuah akhbar tabloid melaporkan polis berjaya menggagalkan penganjuran pesta yang dikenali sebagai 'Moon Soon Beach Party' di Port Dickson yang lengkap dengan pentas dan minuman keras.

Penganjur pesta dikatakan mengguna nama sebuah hotel terkemuka dan Tourism Malaysia untuk menjual tiket secara dalam talian pada harga RM165 seorang.

Malah pihak pengunjung disaran berbikini dan berseluar pendek sebagai tema pakaian pada malam penganjuran tersebut.

Walaubagaimanapun pesta seks yang dirancang sekumpulan remaja diberkas pihak polis, yang dilengkapi dengan pentas dan sistem pembesar suara dihidangkan dengan minuman keras.

ZAKRI ALI: Pesta liar berbikini <b>di Port Dickson</b> - diterbitkan oleh PBO™

Posted: 24 Dec 2012 06:15 PM PST


PORT DICKSON – Polis berjaya mengagalkan penganjuran satu pesta yang bakal disertai lebih 100 remaja, dipercayai dari ibu negara di sini, malam tadi.

Pesta yang dikenali sebagai Moon Soon Beach Party itu diadakan di tepi pantai, lengkap dengan pentas serta sistem pembesar suara, dengan hidangan minuman keras dan dihadiri puluhan pasangan kekasih.

Bagi menarik orang ramai, penganjur dikatakan menggunakan nama sebuah hotel terkemuka di bandar berkenaan dan Tourism Malaysia yang dicetak pada tiket yang dijual dengan harga RM165 seorang.

Penganjur juga meletakkan syarat, peserta yang hadir hanya dibenarkan memakai bikini bagi wanita dan berseluar pendek bagi lelaki.

Ketua Polis Daerah, Superitendan Abd Wahab Harun berkata, polis melakukan gerakan menyiasat motif penganjuran pesta berkenaan hasil maklumat orang awam selepas mendapati aktiviti mencurigakan di kawasan pesta tersebut.

"Polis melakukan risikan kira-kira 6 petang. Ketika itu, ada beberapa peserta sudah tiba dan penganjur mula mengesyaki kegiatan mereka diperhatikan polis menyebabkan mereka membatalkannya sekitar 12 tengah malam.

"Ketika pesta dibatalkan, terdapat beberapa pasangan yang tiba di lokasi dengan berpakaian mengghairahkan," katanya.

Abd Wahab berkata, penganjuran parti itu juga melibatkan aktiviti menari berbikini di pentas muzik, manakala tetamu dihidangkan dengan minuman keras.

Menurutnya, selain menggunakan nama sebuah hotel terkemuka, penganjur turut menyewa 10 bilik di hotel berkenaan yang terletak berdekatan dipercayai untuk penginapan peserta pesta itu.

"Lokasi pesta itu di pantai terbuka yang boleh dilihat sebahagian pengunjung yang menginap di hotel berhampiran.

"Penganjur turut mencetak logo hotel berkenaan serta logo Tourism Malaysia pada tiket, bagaimanapun kedua-dua pihak itu menafikan mereka ada kaitan dengan parti berkenaan.

"Menurut pihak hotel terbabit, penganjur pada mulanya memaklumkan parti berkenaan dibuat untuk sambutan hari jadi. 

Penganjur juga menurunkan harga tiket kepada RM100 dan RM98 selepas mendapati parti berkenaan pada mulanya kurang mendapat sambutan," katanya.

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


ZaiRAzFiQ: Terapi Ion + Garam Bukit Kini <b>Di</b> Labu/<b>Nilai</b>, <b>Negeri</b> <b>...</b>

Posted: 25 Jan 2013 09:06 PM PST

KHASIAT TERAPI ION (Rendaman Kaki)
  1. Memperbaiki sistem buah pinggang dan hati.
  2. Menghilangkan Keletihan badan.
  3. Menguruskan badan dan mengurangkan paras kolestrol dalam badan.
  4. Melancarkan perjalanan darah.
  5. Menguatkan daya ingatan seseorang.
  6. Memulihkan dan merawat penyakit gout , diabetes dan sendi.
  7. Mengatasi masalah kewanitaan / sakit puan.
  8. Meningkatkan tenaga batin dan ketahanan badan
  9. Merawat dan mencegah penyakit stroke / angin ahmar
  10. Mengatasi masalah gastrik & kembung perut.
  11. Mengatasi masalah sukat tidur malam.
  12. Menghilangkan jerawat dan mencantikan kulit.
  1. Mempunyai 84 jenis mineral yang tidak terdapat dalam garam biasa.
  2. Mengimbangkan tekanan darah.
  3. Meningkatkan daya kekuatan dan oksigen dalam badan.
  4. Menguatkan struktur tulang (kalsium)
  5. Tingkatkan daya tahan kardiovaskular
  6. Membantu merawat angin ahmar, migraine, kencing manis , darah tinggi , gout, dan batu karang.
  7. Membantu menjaga kecantikan dan kesihatan kulit.
  8. Meleraikan gumpalan sel-sel darah merah.
  9. Menganjalkan saluran darah.
  10. melarutkan sebarang pengumpulan kalsium dalam darah.
  11. Membekalkan zat mineral berbentuk ionik yang seimbang.
  12. Selaraskan perlancaran sistem saraf.
  13. Membantu penghasilan semula sel-sel baru.
  14. Membantu pergerakan otot-otot usus.
  15. Memberi keseimbangan mineral dan mensinergikan sistem metabolik dengan lebih sempurna.
  16. Menyelesiakan masalah kesihatan yang berpunca dari ketidakseimbangan mineral dalam badan.
  17. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih sempurna.
  18. Membantu dalam penyembuhan penyakit kulit.
  19. Menguatkan tenaga batin.


Peta Lokasi :
https://maps.google.com.my/maps/ms?msid=208392851992025578457.0004d613f4659d20fc6dc&msa=0&ll=2.780828,101.802082&spn=0.001455,0.002642
 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved