ads

Sabtu, 24 November 2012

05 di rasah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rasah - Google Blog Search


Klinik Pergigian Seremban, Jalan <b>Rasah</b> « Warna & Corak <b>...</b>

Posted: 22 Nov 2012 06:48 AM PST

Semalam ambil cuti. Alasan…mahu bawa anak2 pi check up gigi. Semua anak-anak gigi orite..sihat.. kecuali Izzah. Struktur gigi ada sikit celaru jadi mungkin kena kasi adjust. Tapi dek kerana…penjagaan gigi sedikit gagal…doktor sudah pot pet pot pet…..sambil tunjuk model gigi besar dan model berus gigi besar…ajar izzah memberus dgn betul.

Anak-anak tidak dikenakan bayaran. Org dewasa mcm saya harus bayar seringgit semasa daftar. Anak2 memandang kehairanan tapi tiada yg bertanya.

Selesai anak2…sampailah giliran saya. Ada gigi yg harus di buat treatment dan juga ada gigi yg harus dicabut. Takut juga tapi xpelah…alang2 dh sampai biarlah doktor nk buat apapun. Doktorkn lebih arif. Selesai….doktor mahu kasi MC saya tolak. Terhairan-hairanlah doktor cina muda yg hensem dan nurse muda yg comel dgn rejection saya. Jarang ada yg mahu menolak diberi MC kata mereka. Saya pun jarang tolak kalau ada peluang tapi hari ni lain jawab saya. Hari ni dan beberapa minggu sebelum ni saya tak boleh cuti. Halfday yg saya ambil hari ni pun sebab bos takde…dia outstation. Petang harus masuk semula…kalau tidak…kerja saya makin tertunggak. Oh sungguh….sebulan dua nie doa saya tiada lain selain yg satu ini. Ya Allah…berikan saya kesihatan yg baik. jauhkan saya dari sakit apapun sehingga saya selesai dgn tugas2 saya di daerah rezeki. Saya buat dateline….akkhir Nov nanti 70% kerja saya bisa selesai. Agar Dec nanti boleh cuti panjang skit dgn anak-anak. In shaa Allah.

Ehhh…berbalik semula perihal klinik gigi. Selesai dgn cepat. Klinik pergigian di Seremban ni bangunannya baru. Bilik rawatannya banyak….tentu doktornya juga ramai sebab saya lihat nombor giliran bersilih ganti pantas.  Layanan kakitangan sangat baik, doktor bagus dan nurse juga ramah dan rajin.

Usai…saya di minta buat bayaran treatment yg tadi. RM2.oo kata perempuan manis di kaunter. Saya keluarkan not RM1 dua keping. Along terpinga-pinga. Sewaktu beriring ke kereta….Along tanya, Ibu…RM 2 je? Saya angguk. Bukan cabut gigi biasa RM50 ke atas ke ibu?. Saya angguk lagi..laju. Wow…murahnya !!! jawab Sabrina dgn riak muka macam tak percaya.

Selamat duit saya hari ni. Kalau saya ke klinik gigi bukan kerajaan tentu mahal. Treatmentnya sama saja tetapi d sini lebih baik saya kira. Lain kali mahu dtg lagi…check up….

05 di mantin - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di mantin - Google Blog Search


Apartment untuk disewa <b>di Mantin</b> | Rumah Sewa

Posted: 19 Nov 2012 10:32 PM PST

Publish date: November 20, 2012 6:32 am
Contact Name: YAP TIN FOOK
Price: RM500
Region: Negeri Sembilan
Location: MANTIN
Phone: 0122372196
Tags:

Sri Cendana walk up apartment Bandar Universiti Teknologi Lagenda for Rent. Block 14. SC14-0101. GND Floor. 905sf. 3R3B. Unfurnished.
Grille, fans, & lights to the whole apartment.Gated and Guarded community. Currently vacant. Move-in condition, well-kept & cleanWalk distance to Academy Center Lagenda, Shop Lot, Restaurant, Mini Market and 7-11. 5 Mins drive to Mantin Town. 15 Mins to Lekas Expressway, Seremban, Semenyih and Bandar Baru Nilai. 20 Mins to Bangi, KLIA, Cyberjaya, Putrajaya and Kajang.Term 1 year. 2+1 rental deposit. RM200 utility deposit + RM200 tenancy agreement.Prefer China and Malaysian students or working expats. First Come First Serve.
Call MR YAP 012-2372196 arrange viewing.

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

05 di kuala klawang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di kuala klawang - Google Blog Search


CSQ Training <b>di</b> MRSM <b>Kuala Klawang</b>, NS - CSQ Training Centre <b>...</b>

Posted: 04 Sep 2012 12:11 AM PDT

CSQ Training di MRSM Kuala Klawang
SESI MOMENTUM AKHIR PEPERIKSAAN
Tarikh               : 31 Ogos 2012
Peserta            : Pelajar Tingkatan 3 MRSM Kuala Klawang, Negeri Sembilan










05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


Bersama Aisyah 1 Okt 2012 <b>di</b> DUN <b>Paroi</b> - pakatan rakyat negeri <b>...</b>

Posted: 29 Sep 2012 07:55 PM PDT

Bersama : Aisyah (artis/penyanyi), Siti Fareedah, YB Taufek dan Ustaz Kamaruddin Sidek
Tarikh : 1 Okt 2012, Isnin
Tempat : No 537, Taman Seri Pagi, Senawang (berhampiran padang sebelah Sekolah Tmn Seri Pagi)
Maklumat lanjut sila hubungi Hj Fisol 019-3440826

05 di rembau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rembau - Google Blog Search


AMKNS: YB Mahfuz Omar 4 Nov 2012 <b>di Rembau</b>

Posted: 30 Oct 2012 02:06 AM PDT

05 di jelebu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jelebu - Google Blog Search


Era Pasca: Pecah Berita! Lawan Rais Yatim <b>Di</b> Parlimen <b>Jelebu</b> <b>...</b>

Posted: 28 Oct 2012 02:28 AM PDT

Pecah Berita! Lawan Rais Yatim Di Parlimen Jelebu PRU13 ini Adalah Tukar Tiub? | Era Pasca

Your Adsense Link 728 X 15

Pecah Berita! Lawan Rais Yatim Di Parlimen Jelebu PRU13 ini Adalah Tukar Tiub?

Posted by Abbs® - tiewnama® Sunday, October 28, 2012

Kuala Lumpur - by @tiewnama. 
ahli parlimen jelebu dato sri doktor rais yatim yang juga menteri kebudayaan telah 
di namakan sebagai calon hampir menang untuk mengisi kerusi parlimen bagi 
parlimen jelebu dari hasil risikan tim era pasca yang kini telah berada dalam kem 
wisma putra dan kem putrajaya, 

lawan kepada rais yatim di jelebu nanti adalah pertemuan 1 lawan 1 dengan 
sifu abu nawas iaitu tim tukar tuib iaitu hishamudin Rais yang juga anak kepada Rais yatim, 
yang juga ahli parlimen yang menyewa salah 1 daripada kedai di parlimen untuk membuat 
perniagaan memblog setiap hari. 

pertemuan buku dengan ruas ini samalah seperti hanya mutu mengenal maniam, 
rais yatim adalah menteri yang di dakwa telah merogol amah yang bekerja di rumahnya 
sebagai amah dan amah ini di katakan telah membina rumah berharga rm 100 ribu 
di banjarnegara indonesia, 

berbalik kepada calon boleh menang bagi umno pada pilihanraya umum ke 13 ini, 
lawan kepada rais yatim di dapati lebih berpengaruh besar dan bakal menelanjangkan 
sekali lagi rais yatim di kawasan parlimen jelebu, kerana umum tahu sebagai anak, 
tukar tiub tahu rahsia rahsia besar abahnya. hishamudin rais akan mewakili 
parti bulan dan bintang yang mesra kepada pakatan rakyat.



by @tiewnama - projek pendedahan 1 per 1 untuk anak muda tahu. kahkahkahkahkah


Pesanan : Satu Pages fb baru nama 'PR supporter' (khas kepada penyokong PR) telah diwujudkan oleh rakan blogger pada 19.2.2012. Sasaran 1 Juta sebelum 13 March 2013. Sila klik di sini http://on.fb.me/zKwAgs untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih Mohon Like "Like" di bawah juga. 

05 di lukut - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di lukut - Google Blog Search


Masjid (Mosque of) <b>Lukut</b> - seni lama melayu (malay olden art)

Posted: 19 Nov 2012 07:52 AM PST

Dari Port Dickson kami ke Lukut lalu singgah di masjidnya.
From Port Dickson we went to Lukut and visited its mosque.






 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved