ads

Sabtu, 28 April 2012

05 di rasah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rasah - Google Blog Search


DIALOG RAKYAT: Umno: Sukar <b>di Rasah</b>, mudah di Telok Kemang

Posted: 20 Apr 2012 10:39 PM PDT

Kata AJK bahagian, Shukor Jeemuan, "ia lebih sukar kerana pengundi muda langsung tidak mahu mendekati Umno."

PETALING JAYA: Umno Parlimen Rasah di Negeri Sembilan menghadapi masalah dalam  pilihan raya umum ke 13 kerana sikap pengundi Melayu termasuk ahli dan penyokong Umno tidak mahu menyokong BN.

Kata AJK bahagian, Shukor Jeemuan, "ia lebih sukar kerana pengundi muda langsung tidak mahu mendekati Umno."

"Saya boleh kata, 100 peratus pegawai kerajaan yang bekerja di KLIA tetapi mengundi di Parlimen Rasah tidak menyokong Umno.

"Manakala pengundi muda pula apa yang kerajaan BN buat sekarang cuma buang masa, mereka mahu Pakatan Rakyat memerintah.

"Hanya mereka yang berumur 40 tahun ke atas yang menyokong BN (Umno)," katanya yang juga ketua Umno Kampung Jiam.

Bagaimanapun, tambah Shukor, BN boleh merampas semula kerusi Parlimen Rasah dari DAP jika penyokong BN bersatu.

`Bencana berakhir'

Katanya, apa yang berlaku sekarang ialah orang Cina tidak mahu menyokong calon Melayu BN, walaupun mereka boleh menerima calon bukan Melayu.

Parlimen Rasah dimenangi Anthony Loke, ketua Pemuda DAP selepas mengalahkan calon BN Datuk Dr Yeow Chai Thiam.

Dalam tinjauan di Parlimen Telok Kemang yang kini diwakili PKR, Umno menyatakan parti itu akan merampas semula kerusi berkenaan dalam PRU 13.

"Bencana 2008 akan berakhir," kata seorang AJK yang tidak mahu nama disiarkan.

Pada 2008, Pengerusi PKR negeri, Datuk Kamarul Bahrin Abbas mengalahkan calon BN, Datuk S. Sothinathan dengan majoriti 2, 800 undi.

Menurut satu sumber, Tan Sri Isa Samad berkemungkinan besar akan dicalonkan bertanding di Parlimen tersebut dalam pilihan raya umum 13

Bila pintu jenayah mula dibuka...: jangan membawa wang <b>...</b>

Posted: 25 Apr 2012 03:44 PM PDT

SEREMBAN: Perjalanan seorang ahli perniagaan selepas mengeluarkan wang RM47,000 bertukar detik menakutkan apabila menjadi mangsa langgar dan samun sekumpulan penjenayah bertopeng di Kilometer 259, Lebuhraya Utara-Selatan arah selatan berdekatan Plaza Tol Port Dickson, di sini, kelmarin.
Difahamkan, dalam kejadian jam 1.50 tengah hari itu, lelaki berusia 47 tahun terbabit dipercayai baru mengeluarkan wang di sebuah bank di Rasah dalam perjalanan ke Senawang memandu kereta Nissan.

Sumber berkata, siasatan awal mendapati sejurus tiba di tempat kejadian, mangsa yang memandu bersendirian dilanggar dua kereta masing-masing Toyota dan Mercedes dinaiki tiga lelaki.
"Bagaimanapun, mangsa tidak memberhentikan kenderaan dan meneruskan perjalanan sebelum suspek menghalang keretanya di hadapan dan belakang di tempat kejadian.

"Berikutan itu, mangsa yang tidak dapat melarikan diri terkejut sejurus melihat tiga suspek bertopeng meluru ke arahnya dipercayai membawa pisau dan memecahkan cermin kereta bahagian penumpang hadapan," katanya, semalam.

Sumber berkata, suspek mengambil wang RM47,000 yang berada di bahagian tempat duduk penumpang hadapan dan menoreh tayar kereta mangsa menggunakan pisau.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Saiful Azly Kamaruddin ketika dihubungi mengesahkan menerima kejadian itu.

05 di ampangan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di ampangan - Google Blog Search


Lawatan Penanda Aras Prasekolah <b>Di</b> SK <b>Ampangan</b> Negeri <b>...</b>

Posted: 20 Apr 2012 05:03 AM PDT

Pada 19 April 2012 ( Khamis), seramai 40 orang guru prasekolah Daerah Kinta Utara telah mengadakan Lawatan Penanda Aras Prasekolah di Sekolah Kebangsaan Ampangan Negeri Sembilan. Pegawai yang mengiringi guru-guru prasekolah ialah terdiri daripada Puan Azila Bt Lazim ( Penolong PPD Permata & Prasekolah Daerah Kinta Utara ) dan Puan Fauziah Binti Shafie dari Unit Prasekolah Jabatan Pelajaran Negeri Perak.
Terima kasih kepada semua Staf Staf Akademik dan Staf Sokongan SK Ampangan yang menerima kehadiran kami dan kami amat menghargainya. Juga kepada guru prasekolah SK Ampangan iaitu Puan Rashidah Bt M.Abd Rahman yang banyak memberikan pendapat yang bernas serta tips – tip pengajaran dan pembelajaran beliau. Semoga lawatan ini akan memberikan ilmu yang berguna dan dapat dimanfaatkan oleh semua guru-guru prasekolah Daerah Kinta Utara.
































































































































05 di sikamat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di sikamat - Google Blog Search


Ceramah Mohd Sabu 11 Apr 2012 <b>di Sikamat</b>, Seremban

Posted: 07 Apr 2012 11:16 PM PDT


CERAMAH PERDANA

Jelajah Demi Rakyat

Bersama – Tn Hj Mohamad Sabu, CheguBard, YB Taufek Abd Ghani, YB Ravi, YB Anthony Loke, YB Aminnudin, Dr Rafaie Abd Malek & Tunku Harmy Tunku Hanan

Tarikh : 11 Apr 2012, Rabu

Masa : 8.45 mlm

Tempat : PASTI Al-Falah, No.18 Jln 8, Tmn Desa Rhu (depan Pdg Desa Rhu), Sikamat, Seremban

05 di gemas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di gemas - Google Blog Search


Homestay Mama <b>Di Bahau</b> : Semua Homestay

Posted: 04 Apr 2012 04:40 AM PDT

KAMI MEMBANTU ANDA UNTUK MENDAPATKAN PENGINAPANYANG SELESA DAN BERPATUTAN UNTUK ANDA YANG INGINKE NEGERI SEMBILAN TERUTAMANYA DI
BAHAU/KUALA PILAH SERTA KAWASAN-KAWASANSEKITARNYA.

LOKASI :
1) 5 MINIT KE BANDAR BAHAU
2) 5 MINIT KE KTM BAHAU
3) 5 MINIT KE PERHENTIAN BAS BAHAU
4) 5 MINIT KE PUSAT PERINDUSTRIAN SERVIS KERETAMASAN
5) 20 MINIT KE FELDA SG KELAMAH
6) 15 MINIT KE FELDA SERTING
7) 15 MINIT KE BANDAR BARU SERTING
8) 30 MINIT KE FELDA JELAI
9) 40 MINIT KE AIR TERJUN ULU BENDUL
10) 35 MINIT KE SERI MENANTI
11) 20 MINIT KE ROMPIN
12) 25 MINIT KE HOSPITAL KUALA PILAH

KEMUDAHAN DI BANDAR BAHAU :
1) BANK ( CIMB/MAYBANK/HONGLEONGBANK/AMBANK/BSN/BANK
RAKYAT/PUBLIC BANK/RHB BANK/AGRO BANK )
2) PASARAYA ( KIARA SQUARE/ BILLION/ECONSAVE )
3) BANYAK KEDAI BUAH-BUAHAN BERDEKATAN AMBANK
4) NASI AYAM GEMAS BERHADAPAN DENGAN PASARAYAKIARA SQUARE
5) PELBAGAI JENIS STALL MAKANAN BERDEKATAN CIMBBANK
6) PELBAGAI KEDAI BARANGAN HANTARAN PERKAHWINAN /PERTUNANGAN
( NONA FLORIST-PEMBORONG DAN PERUNCITALAT-ALAT PERKAHWINAN )

KEMUDAHAN :
1) RUMAH TERES (3 BILIK + 2 BILIK AIR)
2) TV (ASTRO), PETI SEJUK, IRON, KETTLE, WASHINGMACHINE, DAPUR MEMASAK
3) KAWASAN YANG BERDEKATAN DENGAN PASARAYA &TEMPAT MAKAN PELBAGAI CITARASA ANDA YANGMENAWARKAN HARGA YANG BERPATUTAN

KADAR MENGINAP PERDAY
WEEKDAY : RM80
WEEKEND : RM100

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN :

019-2046808 / 012-6468120 – PN ROHANI
(MAMA )
- rohanihussain32@gmail.com -

Contact mama rohani

05 di senawang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di senawang - Google Blog Search


Ceramah Mohd Sabu 11 Apr 2012 <b>di Sikamat</b>, Seremban

Posted: 07 Apr 2012 11:16 PM PDT


CERAMAH PERDANA

Jelajah Demi Rakyat

Bersama – Tn Hj Mohamad Sabu, CheguBard, YB Taufek Abd Ghani, YB Ravi, YB Anthony Loke, YB Aminnudin, Dr Rafaie Abd Malek & Tunku Harmy Tunku Hanan

Tarikh : 11 Apr 2012, Rabu

Masa : 8.45 mlm

Tempat : PASTI Al-Falah, No.18 Jln 8, Tmn Desa Rhu (depan Pdg Desa Rhu), Sikamat, Seremban

05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


PAS Negeri Sembilan: Ust Riduan Mohd Nor 21 April 2012 <b>di Paroi</b>

Posted: 16 Apr 2012 10:54 PM PDT

CERAMAH MOBILASI BERSIH 3.0
Tarikh : 21 April 2012, Sabtu
Masa : 9 mlm
Tempat : Kg Tok Dagang, Paroi, Seremban
Penceramah :
- Ustaz Riduan Mohd Nor , Ketua Penerangan Pemuda PAS Pusat
- Mohd Sany Hamzan , Pengarah Pilihanraya Pemuda PAS Pusat
- Nazree Yunus , Ketua AMK N.Sembilan
- Rozmal Malakan , Timbalan Yang Dipertua PAS Rembau
Hubungi Hassan 019-2171942

05 di port dickson - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


My Rainbow...: Makan <b>di Port Dickson</b> : Sate Telok Kemang

Posted: 27 Apr 2012 12:11 AM PDT

Assalamualaikum.....

Wah, ramai nampaknya yang cuti panjang kan. Maklumlah, Selasa minggu depan Public Holiday. So, ada yang ambil kesempatan untuk bercuti pada hari Isnin agar bersambung dengan weekend. Certain schools pun dah siap2 ganti untuk cuti on Monday kan....

Ha, sesiapa yang rasa nak bercuti di Port Dickson, N. Sembilan, bolehlah ambil tahu sikit pasal tempat2 makan di PD yer.

This time kita nak promot sate. Kat PD memang berlambak2 orang jual sate kan. Tapi, penduduk PD, ada 2-3 tempat jer yang selalu dipilih untuk beli sate. Salah satunya ialah sate di Telok Kemang nie lah. Sate nie, dah lama bertapak kat sini. Sejak dari kita sekolah tadika lagi. Maybe more than that. So, about more than 30 years dah bertapak disini. Kenapa disukai ramai? Entahlah... Semuanya sedap. Tp lately nie dia jarang nak prepare sate daging. Ada 2 jenis jer, sate ayam and daging. Memang sedap sebab semua rasa dan rempah seimbang.

Lokasi dia :
- Kalau dari Bt 4, atau pekan PD menghala ke Dataran Telok Kemang, sebelah kiri, sebelum balai polis Telok Kemang.
- Seberang jalan daripada stesyen minyak Caltex yang segan nak hidup tu. Means, Caltex sebelah kanan, dia sebelah kiri. (from pekan PD yer)
- Dr Dataran Telok Kemang, jalan slow, pandang kanan selalu. Bila nampakkk jer balai polis Telok Kemang sebelah kanan, dah boleh beri signal untuk cari parking.

Meh tengok gambar.

Pacak gerai tepi jalan jer.

Gerai yang join dengan sebuah warung makan. Boleh duduk makan sate panas2 kat sini.

Caltex yang segan nak hidup seberang jalan.

Gerai yang sempoi giler...

Sate ayam dan rakan2. Even nasi impit dia pun sedap sangat.

Lagi satu posing maut oleh sate.
Tapi, orang berniaga kan...adatlah. Ada juga sesekali dalam puluhan tahun kami makan tu, adalah sekali dua rasa dia lari sikit dari biasa. Kuah pun adalah sekali dua yang lari balancing. Tapi sangat, sangat, sangat jarang. Maybe x sampai 1% pun dari total pembelian kami tu.
So, bolehlah kalau nak cuba. Penduduk asal PD memang tahu sangat pasal sate nie di samping tentera2 yang selalu beli kat sini juga...
Oh yer, kedai tu ada jugak mee goreng, nasi goreng semua... Tapi bukan macam kedai tom yam lah. Sekadar menu goreng2 biasa tu jer. Nak selesa, tapau dan makanlah di hotel beramai2 dengan ahli keluarga, atau boleh lepak di tepi laut sambil makan sate.

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


FishPlaza: HOMESTAY <b>DI NILAI</b>, <b>NEGERI SEMBILAN</b>

Posted: 19 Jan 2012 07:23 PM PST

Penginapan yang selesa (rumah semiD) untuk percutian,hari konvokesyen, hari keluarga,kursus, perkahwinan,reunion dan sebagainya.

Kemudahan:
1. Rumah 4 bilik 1 bilik aircond
2. 3 bilik air
3. Oven
4. Wifi laju & percuma streamyx.
5. TV
6. Kawasan kawalan keselamatan berpagar 24jam.
7. Dapur memasak.
8. Tempat parkir kereta berbumbung untuk 2 buah kereta.
9. Rumah semiD cluster yang mempunyai taman kolam koi

Lokasi:
1.Berdekatan dengan tol PLUS NIlAI
2.Akses ke KLIA/LCCT- 20-30minit
3.Putrajaya 20 minit.
4.KLCC 25 minit
5. Bagan Lalang/ Gold Cost Sepang - 30 minit.
6. UKM Bangi- 10 minit
7. UPM Serdang - 15 minit.
8. Komuter Nilai - 5 minit
9. USIM- 5 minit
10.Tesco/ Giant/ Bank/ Klinik/ Hospital/ Kedai 24jam/ Stesen minyak - 5minit

maklumat lanjut lihat pro niaga di sebelah

Alamat untuk google map :
No.38, Jalan Impiana2,Impiana residence,
71800, nilai, negeri sembilan.

kadar sewa : RM250 sehari

Hubungi hotline :
017- 2645028 / 0176852277

05 di linggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di linggi - Google Blog Search


iezym belog&#39;s: Berlibur <b>di</b> Kuala <b>Linggi</b>

Posted: 16 Mar 2012 05:53 AM PDT

Percutian yang tak dirancang. Macam biasa tiba-tiba rasa stress, tiba-tiba nak jalan-jalan, tiba-tiba nak bbq, tiba-tiba nak terjun laut, tgk bintang...semua tiba-tiba. So, we decide to go to Kuala Linggi, kampung "Abang" Pinat..hehe
Apa lah yang ada kat sini.. hanya lah kampung dan bukan ala-ala pantai-pantai percutian yang boleh shopping gitu, ahaks! Anyway, tetap percutian yang happy dengan korang semua..
Gerak from Kuala Lumpur jam 7pm, dengan karenah anak-anak yang lawan bertekak dalam kereta bercampur gelak tawa mereka dan kegelapan jalan kampung akhirnya sampai di destinasi selepas 2 jam. Check in di KM Chalet pada lewat malam, tuan tanah pun tunggu dengan mengantuk sudah..hehe 
Aktiviti diteruskan dengan bbq & camping, di tepian pantai gitu. Sedih, malam tanpa bintang dan bulan. Bintang merajuk kerana bulan ke jepun katanya. ^_^ Sedar tak sedar jam 1 pagi. Pokok tempat kita bakar tu uols.....hurmm sumpah aku rasa sesuatu yang x best. Tapi entah kenapa port tu jugak aku pilih untuk pasang api. Ah, redah jer... Berkongsi cerita sehingga ke malam hari, satu persatu kenangan lama di bawa jadi isu. hehe.. Enjoy!
Mungkin untuk sesetengah orang, bercuti di sini is nothing. Sebab nya memang tak ada apa-apa yang korang nak lawati. Tapi, for those people..korang boleh buat macam-macam aktiviti sendiri if datang dengan group sekolah ke, famili ke, kawan-kawan ke..kalau sekadar nak datang lepak lari dari kesibukan kota pun ok jugak. 
Best moment in our life, when we spend time dengan orang-orang yang kita suka =)

Jalan kampung yang gelap gelita
Bilik Chalet Berkipas RM60 semalam (gomen tax 6%)
"Abang" Pinat berusaha keras dengan unggun api nye..hehe
Banana Boat - per head RM15, duduk dalam boat RM10
 Sorang-sorang berenang ke tepi setelah banana boat di terbalikkan...mana aku??
Anak dugong yang kelemasan diselamatkan hero kampung..kuikui
Ada orang x dapat naik..dapat bik gmbr pun jadi la..bik feel..kuikui
Batrisyia x puas main air

 Kami (@Skyymid, Strawberry, Peanut)


 Hujan yang lebat dan jammed yang teramat.. 

Destinasi Bajet hilangkan stress :- Tong-tong less than RM50 fuyooo..tapi apa mende merepek aku beli?? *blur*

di negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri sembilan - Google Blog Search


Homestay <b>di Negeri Sembilan</b> paling aktif | N9 Kini - Portal Berita <b>...</b>

Posted: 27 Apr 2012 11:07 PM PDT

RANTAU : 28 April – Hasrat penduduk Kampung Sega untuk menjadikan perkampungan ini sebagai sebuah Homestay Sogo terlaksana hari ini setelah Menteri Besar Negeri Sembilan, Dato' Seri Utama Haji Mohamad Bin Haji Hasan menyampaikan sijil pendaftaran kepada 20 orang peserta homestay yang diadakan di perkarangan rumah Puan Salmah Bt. Zainal, pagi  tadi.

Homestay Sogo ini diwujudkan bertujuan untuk menarik seramai mungkin pelancong dari dalam negara mahupun luar negara untuk menginap dan menikmati keunikan yang terdapat di dalam sesebuah perkampungan seperti tempat penginapan, budaya hidup penduduk, amalan kebersihan penduduk, kesopanan pengusaha-pengusaha homestay, keindahan kampung dan produk-produk pelancongan.

Aktiviti-aktiviti kemasyarakat turut akan diadakan iaitu persembahan kebudayaan, permainan tradisional, upacara menikmati minuman air kelapa, penghasilan kuih-kuih tradisional, perusahaan roti canai segera, penanaman dan penuaian buah salak, demontrasi penorehan getah, pemeliharaan ternakan darat dan ikan, serta akan diadakan aktiviti 'mengocar'.

Selain itu, aktiviti keagamaan turut akan diadakan seperti berzanji, bacaan ayat suci, majlis tahlil dan bacaan yassin. Upacara qurban juga turut disenaraikan menjadi aktiviti Homestay Sogo ini.

Kata Menteri Besar, Homestay di Negeri Sembilan adalah homestay yang paling aktif dan Homestay Sogo ini merupakan homestay yang ke-10 di dalam Negeri Sembilan.

"Homestay ini banyak membawa faedah terutamanya dalam sektor pelancongan dan di samping itu turut dapat menjana pendapatan melalui produk-produk yang dihasilkan," ujar beliau.

Jelas beliau, walaupun homestay ini akan berada di tengah-tengah pembangunan yang semakin pesat membangun namun ianya akan menjadi sebuah kampung tradisi yang penuh dengan budaya masyarakat kampung.

Beliau turut mencadangkan kepada para peserta homestay untuk wujudkan satu 'website' Homestay Sogo di mana akan terdapat maklumat-maklumat mengenai penginapan, aktiviti-aktiviti kemasyarakatan, produk-produk pelancongan yang dihasilkan dan sebagainya.

Dalam majlis tersebut, beliau turut berkesempatan untuk mengagihkan anak-anak pokok serta baja kepada penduduk kampung, melawat kawasan persekitaran salah seorang peserta Homestay Sogo dan memberi makanan kepada ikan-ikan di dalam kolam.

Menteri Besar turut memperuntukan sebanyak RM2,500 kepada setiap peserta homestay bagi kegunaan membaiki sebarang kerosakan, mengecat rumah, dan kerja-kerja yang berkaitan untuk penambahbaikan rumah induk.

Hadir sama, Pengarah Tourism Malaysia Cawangan Negeri Sembilan, En. Zaidi Bin Kassim; Wakil Pengarah Jabatan Kementerian Pelancongan Malaysia Cawangan Negeri Sembilan, En. Mohd Hazrin Bin Shuhaimi; Pengarah Jabatan Penerangan Negeri Sembilan, Tuan Haji Hashim Bin Bedu; Pengerusi Homestay Sogo, En. Abdul Aziz Bin Ahmad.

Oleh : Ainaa

Persatuan Pandu Puteri bergerak aktif <b>di Negeri Sembilan</b> | N9 Kini <b>...</b>

Posted: 27 Apr 2012 05:55 AM PDT

PAROI, 27 April –Pertandingan Kawad Kaki Pasukan Pandu Puteri Peringkat Negeri Sembilan Tahun 2012 berlangsung di Centre Court, Paroi sejak pagi tadi dan berakhir pada sebelah petang telah mendapat penyertaan dari dua puluh buah sekolah di Negeri Sembilan.

Tahun 2012 merupakan tahun kedua pertandingan ini berlangsung dan terdapat peningkatan jumlah penyertaan.

Ianya turut mendapat pujian Raja Datin Seri Hajah Salbiah Tengku Nujumuddin, Yang di-Pertua, PPPM Cawangan Negeri Sembilan merangkap isteri Menteri Besar Negeri Sembilan juga perintis bagi pertandingan tersebut.

Beliau hadir bagi merasmikan majlis penutup seterusnya menyampaikan hadiah kepada para pemenang.

Di dalam ucapan beliau, beliau berbesar hati dan berbangga menerajui Pandu Puteri Negeri Sembilan kerana mendapat kerjasama baik jawatankuasa di peringkat Negeri, peringkat sekolah dan ahli-ahlinya.

Menurut beliau, Persatuan Pandu Puteri Negeri Sembilan semakin bergerak aktif di negeri ini dan pencapaian demi pencapaian diperolehi. Ini bermakna, PPPNS semakin popular dan di terima ramai.

"Pertandingan kawad kaki ini misalnya, antara aktiviti yang dapat memupuk semangat kerjasama, disiplin, toleransi, meningkatkan jati diri dan paling penting pembentukan pembawakan pasukan," tambah beliau.

Beliau turut menyeru agar setiap ahli perlu saling hormat menghormati di antara satu sama lain agar lebih banyak lagi kejayaan di perolehi di masa akan datang.

Terdapat dua kategori pertandingan kawad kaki iaitu kategori Tunas Puteri dan kategori Ranjer bagi merebut Piala pusingan YM Raja Datin Seri Salbiah Tengku Nujumuddin.

Bagi kategori  Tunas Puteri, tempat pertama dimenangi oleh SK Wawasan, kedua SK Pedas dan tempat ketiga dimenangi oleh SK Palong 8 (F). Ketua platon terbaik di menangi oleh SK Wawasan.

Bagi kategori Ranjer pula, tempat pertama dimenangi oleh SMJK (C) Chan Wa, kedua SMK Bukit Mewah dan ketiga dimenangi oleh SMK Seri Perpatih. Ketua platon terbaik di menangi oleh SMJK Chan Wa.

Tuan rumah bagi tahun ini ialah SMK Bukit Mewah, Seremban 2.

Turut hadir, Dato' Zainab Nasir , EXCO Kerajaan Negeri Sembilan dan En Amir Sharifuddin, wakil Jabatan Pelajaran Negeri Sembilan.

05 di bahau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di bahau - Google Blog Search


Ceramah Umum 25 Mac 2012 <b>di</b> DUN <b>Ampangan</b>, N.Sembilan

Posted: 21 Mar 2012 02:13 AM PDT

CERAMAH UMUM
Tarikh : 25 Mac 2012 , Ahad
Masa : 9 mlm
Tempat : Markas PKR, Taman Bukti Setia, Ampangan, Seremban
Bersama :
~ YB Fuziah Salleh , Ahli Parlimen Kuantan / Naib Presiden PKR
~ YB Ahmad Kassim , Ahli Parlimen Kuala Kedah / MPP
~ Dr Mohamad Rafie Ab Malek , Penyelaras DUN Ampangan / MPP
Semua dijemput hadir

05 di gemencheh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di gemencheh - Google Blog Search


Rakaman video Mat Sabu <b>di Gemas</b>: umno-bn flip flop Menang <b>...</b>

Posted: 19 Jan 2012 04:12 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Rakaman video ceramah Anwar Ibrahim di hadapan puluhan ribu Rakyat di Alor Star · Rakaman ceramah Anwar Ibrahim: Ribuan Rakyat hadir di Rapat Rakyat Gemas NS ». Rakaman video Mat Sabu di Gemas: umno-bn flip ...
 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved