ads

Isnin, 11 Mac 2013

05 di jelebu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jelebu - Google Blog Search


PAPA GOMO: Tian Chua Cabar Ludah Muka Dia Malam Ini <b>Di Jelebu</b>

Posted: 11 Mar 2013 02:30 AM PDT

Malam ni Tian Chua Biadap ni ada di Markas PAS Pasoh 2

Jelebu Negeri Sembilan.

Kau orang taknak ajar ke si bangsat ni?

"WAG THE DOG"

Kurang ajar punya Babi!!!

Ini malam mesti kasi ajar ini Bangsat. Biar dia tahu pasukan keselamatan kita yang terkorban menentang musuh di Lahad Datu bukan mati sia sia dan bukanlah lakonan drama.

Kita ajar si Bangsat ini. Hentam sama dia.

Psssttt..... Jangan ingat dia ahli Parlimen dia Kebal, Ptuih... kasi libas ini malam!!!

Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 

Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 

Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 

Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.


05 di linggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di linggi - Google Blog Search


guLa-GulA haTIku: b&#39;kampung <b>di LINGGI</b>

Posted: 14 Oct 2012 08:56 PM PDT

salam..hye...hehehe,,sory da lme x post entry at blog ni..(bkn ade spew bce pon..)..huhuhu~~ ..mgu lps dgn xcited nye aq ikot member aq lek kg dye at linggi..hehehehe,,best sgt,,,dye cllu gdow ngn kwn aq ,,ckp sal linggi ngn tampin..ok fine,,rse nye,,mmg tampin x de pa pe kot..hehehehehe...

ary first at sne..alahai ,rse cm x pijak tanah je aq jalan,malu pny pasal,,then mlm 2..mnybok an diri p tlong member aq masak..member aq ni pndi msk taw.. =.= hehehehe..spe nk jd an dye bini ,meh jmp aq ,,knon niat nk lek kg dye tu..ktorg nk stdy..rse cm hampeh pulak,,asal nmpk katil je,,mate ktorg da t'goda dgn bisikan2 syaitan(amek kaw ayt aq)..
actually,suasana kmpong dye still sme ngn kmpong aq..cume aq klako law dgor org b'bual dlm bhs nogeri..p'kataan yg aq twu juz MEMBONGAK AJO ..mksd nye menipu aje..hehehehe..

asal aq rse cm aq gelak sorg2 ni..hehehe..em..2 je kot cter 3 ary aq at linggi..ade cter lain,,tp pent deh tgn ni nak type.. =.= ..
btw,,tengs 4 member ku ina,,sbb bwk aq lek kg ko..almaklumla an,,aq da lme x lek muo ni..hehehe..tengss jgk tok mk member aq..sbb msak mknn yg ..umpphhh..!! m'jilat jari.. ! ^^ ..tp tang mkn tempoyak ..mmg aq surrender abes..huhuhuhu..

k la..jmp tok n3 yg len~~~

05 di lukut - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di lukut - Google Blog Search


ikan-ikan <b>di</b> kelong pozi <b>lukut</b>

Posted: 19 Jan 2013 06:40 AM PST

KAWASAN KELONG POZI SEMEMANGNYA CETEK TETAPI TERDAPAT KARANG YANG LUAS DAN TINGGI. SELAIN ITU TERDAPAT PALOH ATAU ALUR LALUAN AIR. MAKA TIDAK HAIRANLAH TERDAPAT PELBAGAI SPISIS IKAN DI KELONG INI. pEMANCING BOLEH MENCUBA PELBAGAI TEKNIK ATAU UMPAN DI TEMPAT DAN PADA ASA YANG BERLAINAN. SELAMAT MEMANCING......................................................................


Rumah 2 Tingkat <b>di Lukut</b> N.9 Utk Di JUAL - Iklan di Mudah <b>...</b>

Posted: 06 Mar 2013 08:50 PM PST

We are the 'plant people' and we are established since 2001. GREENERY GARDEN takes the opportunity in inviting you to start a 'Floral Affair' with us. Let us enhance your corporate and business image with our Excellent selection of fine foliagefresh plants.Indoor plants not only act as quick decorating tool to officers or residences, but they also help to clean the environment around them. Indoor plants…


05 di serting - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di serting - Google Blog Search


teen life is awesome: UKKM <b>di</b> MRSM <b>serting</b>

Posted: 01 Dec 2012 10:28 AM PST


Assalamualaikum... how's life?

    kali ni aku nak share pasal UKKM... hari tu(28/11.2012) aku ade jawab UKKM kat MRSM Serting ......

"UKKM tu menatang ape?"

 "UKKM tu ujian kecenderungan kemasukan ke MRSM..."

"ouh.. baru tau..."

                     

soalan dia mcm soalan PMR gak la.. tapi...., seriously aku cakap, soalan math dia... pergh susah membunuh..  tapi science senang... yang lagi satu paper korang kena jawab ujian keperibadian.. masa jawab tu korang kena perasan baik lah... haha... tapi aku x jawab guna paper.., aku jawab guna komputer... da canggih da.. MRSM lain pon same kot...

     masa aku masuk makmal komputer uh, aku pelik gak.., asal meja dye rapat.. kalo cam tu senang lah nak meniru.. hmmm... rupa2nya guna komputer.. punya cuak la aku bila dengar kena jawab guna komputer.. bukan sebab aku x tau guan.. tipu la kalo aku kata aku x reti nak guna kan..

    haha.. actually, aku x biase guna jawab exam guna komputer.. actually x pernah langsung.. tu lah 1st time aku jawab exam guna komputer.. tapi bagus gak, x payah susa2 lenguhkan tangan hitamkan kertas OMR.. hihi...

ni maklumat penting.... LOKASI MRSM SERTING...

     kepada sesiapa yang nak masuk pergi MRSM Serting uh.. awal2 aku cakap..., namanya MRSM Serting tapi kat Jempol.. kalo camtu baik tukar nama jer.. MRSM Jempol.. xde la aku susa nak cari... sesat punya pasal.., 15 minit b4 start exam baru aku sampai... giler kan..? tukar baju pon berlari-lari.. ntah aku sempat tutup zip kain ke x... haha.... rasenye sempat.... hehe...

    dah la aku nak cepat.., tetiba lori kat depan tu bawak tehegeh-hegeh pulak... memang menguji kesabaran aku betol... ish..! sabar je la... tapi ade sorang budak laki ni.. pukol 2:50 p.m baru sampai.. maybe same kes dengan aku... sesat.. gara2 alamat x betol...nasib baik budak tu still dapat peluang jawab exam..  dalam GPS pon xde MRSM Serting... balai polis serting ade la..

    sejak ari tu..., baru aku tau.. serting ade banyak name... bandar baru serting and banyak lagi.. sorry.., aku bukan orang serting..., so x dapat nak senaraikan nama2 dia..

budak2 yang pergi jawab kat MRSM serting tu....mcm2 ragam aku tgk.. ade yang skema...(budak tu mesti pandai giler), ade yang terlebih peramah.., bajet hot pon ade.. tapi cool la.. aku xde masalah pon dgn diorang.. lagipun aku bukanya bercakap sangat dgn diorang.. just bercakap dengan budak sebelah aku jer.. tu un sbb aku x nak rehat sorang2.. hihi

tapi cafe kat situ x bukak pon.. lagipon aku x lapar pon.. sebenarnya aku x suka duduk sorang2 and termenung... hah kan da kena tegur.. ish... haha..


  ni lagi best..., aku ingat aku sorang jer jawab exam kat mrsm serting..., rupa2nya kawan aku pon ade jawab kat situ gak.. tapi dia ari isnin.. aku ari rabu.. huhu

    By the way...., aku x harap pon  dapat MRSM.. kalo dapat.., alhamdulillah... bersyukur sangat2..sbp pon aku mintak gak... teknik pon aku mintak...kalo dapat alhamdulillah... x pon skolah kat sekolah harian biase jer..

     ok la.. sampai sini jer aku nak share... rasanya aku da cakap sume benda pasal serting ni..

see you next time...

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved