ads

Khamis, 21 Februari 2013

05 di port dickson - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


Ikan bakar <b>di Port Dickson</b> - Ema Blog

Posted: 01 Nov 2012 12:00 AM PDT

Dah banyak kali sampai ke Port Dickson. Tapi inilah kali pertama datang PD dapat merasa ikan bakar. Itupun tanya staff hotel thistle kat mana ada kedai ikan bakar yang sedap kat area situ. so staff tu suggestkan kami di sini.
Restoran Seri Ikan Bakar Mesra & Seafood. kedainya sebelah dengan klinik mesra, mesra supermarket dan hotel mesra..tak tahulah anak beranak keluarga mesra ke apakan..tepi jalan..kalau dari KL nak ke Pantai Teluk Kemang sebelah kiri.
Seminggu kami ema kat sana..tiga kali ema datang dinner di restoran ini.
Sini, makan lauk dengan nasi lemak atau nasi putih tau..nasi lemak dia memang best...bungkusannya pun comel..harga RM 1 sebungkus...
So, lepas letih dan kelaparan mandi kolam, petangnya kami keluar cari makanan ringan..bila nak ke bandar PD akan selalu nampak ramai orang yang singgah di gerai tepi jalan ni...so, kami pun ikut sekalilah singgah..nak tengok apa yang speselnya kat sini..
Kat sini ada jual goreng pisang, cucur, keropok lekor, laksa, bihun sup, rojak buah..sesuai untuk mengalas perut sebelum melantak dinner di restoran seri mesra.

 Satu lagi tempat makan untuk tengahari adalah kedai asam pedas..kedainya depan-depan dengan Pantai Teluk Kemang.

Tak cuba tak tahukan..

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


Jeruk Pak Ali <b>di</b> Tesco <b>Nilai</b>, <b>Negeri Sembilan</b> - My Cute Smocking <b>...</b>

Posted: 20 Jan 2013 09:10 PM PST

Hotline Jeruk: 013-3721059. Jeruk Madu Penang Pak Ali berada di Tesco Nilai, Negeri Sembilan, Sila dapatkan jeruk kegemaran anda sekarang.

05 di kuala pilah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di kuala pilah - Google Blog Search


COD Produk Shaklee <b>di Kuala Pilah</b> dan kawasan sekitar

Posted: 18 Oct 2012 11:10 PM PDT

UPDATE TERKINI
COD PRODUK SHAKLEE DI KUALA PILAH DARI 23/1/2013 - 28/1/2013
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salam semua,

Nak bagitau ni...tuan punye blog nak balik kampung minggu depan dari 23 Januari 2013 hingga 28 Januari 2013.

Jadi pada yang dah lama mencari pengedar Shaklee di Kuala Pilah dan dah lama teringin nak mendapatkan produk Shaklee secara COD di Kuala Pilah, boleh contact saya yer.

Kampung kat mana? Haa...kat Taman Bahagia Delima, Senaling. Dekat dengan Pusat Matrikulasi Negeri Sembilan.

Ini masa terbaik buat penduduk Kuala Pilah yang mencari Set Penyusuan, Set Skincare, Set Kurus, Set Resdung dan lain-lain produk/vitamin Shaklee untuk mendapatkan produk Shaklee dari saya secara COD.

Saya tahu ramai orang Kuala Pilah yang baca blog saya ni kan :-)
Sebab ramai orang Kuala Pilah yang beli produk Shaklee melalui pos dengan saya sebelum ni...heheee

Pada yang berminat,



BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kuala Pilah dan kawasan sekitar dari 23/1/2013 hingga 28/1/2013.




di negeri sembilan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri sembilan - Google Blog Search


MENARIK! PANORAMA DEEPAVALI <b>DI</b> #<b>negerisembilan</b>! - MHS

Posted: 13 Nov 2012 05:59 PM PST

Rasah, 13 Nov – Sambutan Deepavali Peringkat Negeri Sembilan 2012 akan di sambut di Padang Majlis Perbandaran Seremban (MPS) pada 20 November 2012.
Majlis berlangsung sebelah petang dan warga Negeri Sembilan di jemput hadir terutamanya kepada penduduk berhampiran Seremban. Manakala yang berada di luar kawasan Seremban pula  di alu-alukan kehadiran.
Kenyataan dikeluarkan Dato' Seri Utama Hj Mohamad Hj Hasan, Menteri Besar Negeri Sembilan ketika sidang media ringkas di Rumah Terbuka Sambutan Hari Deepavali Dato' T. Rajagopalu, Pengerusi MIC Negeri Sembilan.
Beliau yang telah memulakan kunjungan dan melawat sahabat-sahabat berbangsa India sejak pagi amat sukacita kerana perayaan tahun ini di sambut dengan meriah.
Tetamu yang hadir ujarnya, bukan sahaja di kalangan berbangsa India, tetapi melibatkan semua kaum di negara ini.
             Katanya kepada pemberita, "inilah cantiknya Malaysia kerana masing-masing menyambut secara
             bersama tidak mengira perayaan."
Tambah beliau, "suasana dan keadaan ini jarang didapati di negara lain, tetapi di negara ini segala perayaan di sambut bersama, dan masyarakat luar negara beranggapan ini sesuatu yang unik."
"Semoga dengan keunikan ini, ia dapat dikekalkan selamanya bagi membina sebuah negara yang benar-benar merdeka dan menjaga perpaduan di antara satu sama lain."
"Juga, semoga generasi akan datang merasai dan menjiwai dengan apa yang sedang diusahakan pemimpin hari ini untuk mereka di masa hadapan." Ujar beliau.-DIPETIK dari N9Kini.com

Saksikan Panorama sambutan Deepavali yang disambut di Negeri Sembilan !
















 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved