ads

Isnin, 24 Disember 2012

05 di ampangan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di ampangan - Google Blog Search


HANANBAKERY GENAP 1 TAHUN <b>DI AMPANGAN</b> - "Moh maSak <b>...</b>

Posted: 17 Oct 2012 06:08 AM PDT

ALHAMDULILAH' percubaan di Tmn Ampangan genap Hanan Bakery berOperasi setahun' walaupun menceburi bidang ni dah lama' tp impian adanya kedai sendiri dh pun tercapai' teringin nak buka walk in shop plak' mungkin kena fikirkan kelainan sedikit' memandangkan bekerja sendiri tanpa pembantu amat la meletihkan biarkan kepuasan itu ada' Genap tahun pertama Hanan Bakery' sy bercadang membuat PROMOSI untuk semua yg telah banyak menyokong' di wall FB 'Hayati' sy dah war-warkan' cuma nak update di blog ni pulak untuk sesiapa yg suka berblog ye'.. ~PROMOSI KELAS MASAKKAN SEMPENA ULANG TAHUN PERTAMA ~ @KELAS ANIKA MUFFIN - 5 jenis ( RM100 ) @KELAS LAPIS CHEEZY/TUTTY FRUITY - Dessert ( RM100 ) @KELAS PIZZA HOMEMADE - (Frozen) RM100 @KELAS FROZEN FOOD - 5 jenis produk ( RM120 ) @KELAS PELBAGAI JENIS BUNGA HIASAN KEK - 25 jenis (RM100) ~Promosi Kelas ini akan bermula dr Nov/Dec sempena ulang tahun pertama' ~ Promosi ini jugak tertakluk kepada beberapa syarat - Minimum peserta 4 Org - Kelas promosi ini juga dijalankan secara hands-On 100% - Resepi, tip dan teknik di sediakan - Terbuka kepada semua yg dah terro @ baru nak mencuba ( insyallah boleh buat ) - Kelas ini bukan tuk kanak-kanak ye' ~Sebarang pertanyaan boleh hubungi terus 012 343 8896 ( Mood nak jawab cll dah OK )!!!~

05 di rasah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rasah - Google Blog Search


KELAS HANAN BAKERY <b>DI RASAH</b>, SEREMBAN - "Moh maSak <b>...</b>

Posted: 16 Dec 2012 11:33 PM PST

Assalamualaikum Bersyukur pada mu ya allah atas kekuatan dan semangat yg telah engkau berikan pada ku' dalam sarat2 mengandung 7bulan ni, semangat buat kelas dan order semakin membara2....seronok lepas pindah bakery baru di rasah ni, setiap mgg sibuk dengan aktiviti, jika tiada kelas, ada order, dan jika banyak order tak buat kelas..baby dlam kandungan semakin aktif dan perut semakin memboyot kehadapan...Insyallah March 2013 ..lahir la seorg putera Abdullah sani.... yg tak sabar-sabar menghitung hari adalah kakak-kakaknye.... husna, huda dan hanan' tiap2 hari melayan tendangan di perut ibu'..kekadang ada je soalan yg kelakar di tanyekan'...Ibu' baby bangun ke tdo?....hari ni dia dah tendang ke belum.... Jarak umur baby dengan hanan ...7tahun'....mungkin bila dah lama tak ada adik yg kecil...masing2 rasa seronok dan semuanya baik hati membantu ibu di dapur' alhamdulilah' Lambat saya update blog bulan dec ni, sbb sibuk dengan kelas dan order' tp hari ni ada kelapangan di bakery' sy nk upload beberapa gambar kelas dan tempahan beberapa gambar tak dapat di upload....sbb blurrrr..nnti sy cuba lagi

05 di jempol - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jempol - Google Blog Search


auto like status fb cara dapat <b>jempol</b> banyak <b>di</b> status kita | Fariza.com

Posted: 08 Dec 2012 11:01 PM PST

CARA CEPAT MENDAPAT RIBUAN FOLLOW [04:48 PM, 10-Dec-12]

Selamat malam bro..
Tolong kunjungi link berikut donk bro..

http://zxcvwap.p.ht

Terus beri rating seikhlasnya. Makasih smile

lkEiUcextHR [07:04 PM, 18-Dec-12]

mas han,,kebetulan dari pengalaman saya senridi, proses nya memang cepat. Saya nunggu konfirmasi memang sekitar 2 jam (malah saya yakin kurang dari itu). Mungkin mas han masih di waiting list pendaftarannya atau ga memang server web nya masih busy. Coba aja ditunggu,, Terimakasih sudah berkunjung,,

05 di teluk kemang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di teluk kemang - Google Blog Search


ZAKRI ALI: Ada rahsia besar <b>di Teluk Kemang</b>?

Posted: 19 Dec 2012 04:30 PM PST


PROSES penambakan pantai di Teluk Kemang, Negeri Sembilan perlu dihentikan bagi memastikan warisan negara itu terjaga dan terpelihara.


Desakan itu disuarakan Pengerusi Sekretariat Bantahan Penambakan Pantai Teluk Kemang, Shaharudin A Talib dalam pertemuan dengan Ketua Pengarang, Ahmad Lutfi Othman, pada 15 Disember lalu, yang meminta Harakah membangkitkan isu ini secara lebih meluas.

Shaharudin bersama Penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) Negeri Sembilan, Muhammad Saufi dan jurugambar Abd Ghaffar Alias, menemani Ahmad Lutfi dan keluarga, yang kebetulan bercuti di Port Dickson, menaiki bot untuk meninjau keadaan Usul tidak percaya Najib di Parlimen Ada rahsia besar di Teluk Kemang?pantai Teluk Kemang.

Pantai landai dan cantik, yang sering dikunjungi, khususnya oleh penduduk sekitar dan warga Lembah Klang itu bukan sahaja bakal tercemar teruk, malah boleh membahayakan, jika kecerunan pasir yang ditambak menjadi dalam disebabkan hakisan dan kitaran alam.

Kebimbangan itu ternyata berasas. Penambakan pantai Batu 4 dan Batu 5 Port Dickson, tidak jauh dari Teluk Kemang, telah mengubah kedalaman cerun dan merekodkan banyak nyawa pengunjung terkorban.
Penyaluran air kumbahan yang tidak dirawat ke dalam laut juga dibantah keras. Bukan sahaja menganggu ketenteraman orang ramai yang mahu menikmati mandi laut, malah hasil pendapatan nelayan setempat terjejas teruk apabila ikan-ikan lari ke lokasi lain.

Shaharudin bersama rakan-rakannya, termasuk peniaga kecil pantai dan pengusaha bot, kayak serta jet ski, tidak tinggal diam. 
Beliau pernah mengadakan sidang media khas di Parlimen dan membawa isu ini ke pengetahuan Menteri Besar Negeri Sembilan, melalui demonstrasi di hadapan Wisma Negeri, di Seremban, akhir Oktober lalu.
Ahmad Lutfi turut ditunjukkan kawasan pantai sekitar Teluk Kemang dan Port Dickson, yang khabarnya telah diagihkan kepada kroni dan suku-sakat Umno, ketika era Isa Samad menjadi menteri besar.


"Saya lebih terkejut apabila dimaklumkan kawasan perairan berdepan stesen penyelidikan Sains Marin, Universiti Putra Malaysia di Teluk Kemang ini sudah dimiliki orang persendirian, begitu juga kawasan hutan di hujung tanjung," kata Ahmad Lutfi, yang berhasrat mahu mendapatkan maklumat lebih lanjut sebelum membuat laporan khas mengenainya dalam Harakah akan datang.

05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


hebahan : program jelajah janji ditepati <b>di paroi</b> negeri <b>...</b> - omaQ

Posted: 25 Sep 2012 04:53 PM PDT

HEBAHAN : PROGRAM JELAJAH JANJI DITEPATI DI PAROI NEGERI SEMBILAN

Kementerian Pelajaran Malaysia akan menyertai

Program Jelajah Janji DiTepati

Bertempat:Kompleks Belia Dan Sukan Paroi, Negeri Sembilan
Pada :29 September 2012 (Sabtu)
Masa : 09.00 pagi hingga 10.00 malam

Dirasmikan oleh

YAB Dato' Sri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak

Perdana Menteri Malaysia

Masa Perasmian : 10.30 pagi

Orang ramai dijemput memeriahkan program ini..

Related Posts with ThumbnailsShare on Facebook
Posted on September 26th 2012 in My Artikel, My Event, My Info

Leave a Reply

05 di port dickson - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


ahli politik terlibat pesta seks <b>di port dickson</b>?? - Jawa Bernam

Posted: 23 Dec 2012 05:26 PM PST


PORT DICKSON  23 Dis. - Penganjuran Pesta Seks yang dirancang sekumpulan remaja di sini gagal diteruskan setelah diberkas pihak polis malam tadi.
Pesta Moon Soon Beach Party yang dilengkapi dengan pentas dan sistem pembesar suara dihidangkan dengan minuman keras dijangka disambut 100 remaja dari ibu Negara.
Pihak penganjur yang menawarkan tiket kepada setiap pengunjung dengan harga RM165 seorang telah menggunakan nama tema Tourism Malaysia dan sebuah Hotel terkenal sebagai daya tarikan pesta berkenaan.
Malah pihak pengunjung disaran berbikini dan berseluar pendek sebagai tema pakaian pada malam penganjuran tersebut.
Dalam pada itu, Ketua Polis Daerah, Superitendan Abd Wahab Harun dalam satu kenyataan yang turut disiarkan menerusi akhbar Sinar Harian esok menjelaskan, satu siasatan bakal dijalankan bagi mengenalpasti tujuan Pesta tersebut dianjurkan.
Antara siasatan yang bakal dijalankan termasuklah mendapatkan maklumat orang awam yang mengetahui akan aktiviti tersebut.-KLPos
 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved