ads

Rabu, 6 Jun 2012

05 di seremban - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di seremban - Google Blog Search


Syeikh Nuruddin Banjari <b>di Seremban</b> 12 Mei 2012

Posted: 08 May 2012 02:54 AM PDT


KULIAH ILMU
Bersama Syeikh Nuruddin Marbu Al-Banjari
Pada Sabtu 12 Mei 2012 , jam 1.30 ptg
Di Surau AnNur, Bandar Seremban Selatan Fasa 2
Muslimin dan muslimat semua dijemput hadir

05 di rembau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rembau - Google Blog Search


PAS Negeri Sembilan: Blogger Sakmongkol <b>di Rembau</b> 12 Jun 2012

Posted: 06 Jun 2012 01:13 AM PDT


CERAMAH PERDANA
Tarikh : 12 Jun 2012, Selasa
Tempat : DUN Chembong, Rembau
Turut serta : YB Hj Taufek, Sani Hamzan, Ustaz Khairil Anuar Wafa, Dr Rosli Yaakop, Rozmal Malakan
Maklumat lanjut sila hubungi Hakki 013-3840022

05 di kuala pilah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di kuala pilah - Google Blog Search


Cameworing <b>Di</b> Sawah Padi, Restoran Warisan <b>Kuala Pilah</b>

Posted: 04 Jun 2012 05:18 PM PDT

Yaaa... kami bercameworing di sawah padi..hohoho.. siap loncat loncat lagi, kau hado!! hahahaha.. korang pernah tak tengok kawasan ni.. alaa sebelah dengan Restoran Warisan Kuala Pilah Negeri Sembilan.. tepi jalan..

Ekceli kita orang singgah kat Restoran Warisan masa on da way balik KL daripada Kampung Kuala Jempol, yang aku cerita dalam entry ini.. bukan singgah makan la tapi, singga bergambar gambar jep.. kenyang dah kenduri kawin, buat apa nak makan restoran lagi.. nantila next next time..

View kat sini sangat lawa.. ya la, aku mana pernah pegi sawah padi.. dulu kecik kecik ada padi bukit je, tu pun pakcik aku punya.. tang sawah pagi ni mememang aku batak gila, rasa macam nak masuk je beguling guling dalam tengah sawah tu hahaha..

Disebabkan aku masih ada maruh.. tak nak la beguling guling kan, nanti orang cakap bodoh ka ape mamat ni hahaha.. so aku loncat loncat je la.. tengok kat belakang tu, siap ada orang buat pre wedding photoshoot kat sawah padi.. macam nak tolak je dia masuk longkang.. errr..
Ni kawan aku pun nak loncat jugak.. ikut ikut.. tapi aku loncat lagi smat dan lagi tinggi hahahaha.. cuaca bagus waktu petang syok la singgah.. rasanya kalau pokok pokok padi ni besar sikit mungkin lagi best kan..
Wah nice je view.. memang suka la aku sawah padi ni.. ada bukit bukau lagi, teringat pulak Izzah time ni.. ntah apa khabar dia sekarang.. huk huk huk!!.. banyak agas la kat sawah padi.. nasib baik tak menggigit..
 Orang kampung berjalan menyusur di tepian longkang.. nak kemana tu uolzzzz....hahahaha... Ada jambatan menghubungkan kawasan Restoran Warisan tu dengan sawah padi.. kalau korang free boleh la datang sini, serius memang lawa kawasan ni.. bagi aku la.. kot kot korang dah bosan dengan sawah padi kan.. Ini la dia Restoran Warisan tu.. suasana kampung pesen orang minang.. tengok blog blog, makanan pun boleh tahan gak sedap dia.. makanan tradisional orang nogorghi, masak lomak cili api la ujang oi!! hehehe.. emmmm.. ntah bila lah lagi nak datang Kuala Pilah ni.. boleh tibai sekali itik gembo gembo yang banyak jual kat tepi jalan tu hahahaha..
Tag: Bergambar Gambar Di Sawah Padi, Pre Wedding Photoshoot Di Sawah Padi, Restoran Makanan Tradisional Negeri Sembilan, Tempat Tempat Menarik Di Negeri Sembilan, Tempat Makan Best Kuala Pilah
 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved