ads

Ahad, 3 Mac 2013

05 di mambau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di mambau - Google Blog Search


Meeting pertama penyelaras ICT <b>di</b> PKG <b>Mambau</b> | SK Seremban 2A

Posted: 25 Feb 2013 03:16 AM PST

Tarikh : 25 Februari 2013
Masa: 2:00pm
Tempat: PKG Mambau

20130225-192659.jpg

05 di paroi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di paroi - Google Blog Search


AM Perpatih Homestay: Berita AM : Gelanggang <b>Paroi</b>

Posted: 19 Feb 2013 08:32 PM PST

Kami amat berbangga kerana Kerajaan Negeri Sembilan telah berjaya melaksanakan dengan jayanya projek menaiktaraf padang di gelanggang paroi dan telah pun siap sepenuhnya. Apa yang lebih menarik lagi, bahawa padang ini berhampiran dengan homestay kami di Taman Bukti, Ampangan. Jadi kalau anda menyewa dengan kami, anda boleh singgah disana untuk melihat padang Artificial Field Turf pertama di Malaysia, di Kompleks Belia dan Sukan Paroi.




05 di port dickson - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


Pesta Seks <b>Di Port Dickson</b> Kementerian Pelancongan Terlibat <b>...</b>

Posted: 26 Dec 2012 06:49 AM PST



PUTRAJAYA, 26 Mei - Kementerian Pelancongan hari ini menafikan Tourism Malaysia terlibat dalam penganjuran pesta seks di Port Dickson, Sabtu lalu.

Dalam satu kenyataan, kementerian itu kesal dengan tindakan sebuah syarikat yang menganjurkan pesta tersebut Sabtu lepas dan memberi gambaran salah bahawa ia disokong Tourism Malaysia.

"Kementerian tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas syarikat tersebut.

"Kementerian serta Tourism Malaysia tidak pernah menyokong kegiatan berkenaan atau memberi kebenaran untuk penggunaan logo pada acara tersebut.

Kementerian juga tidak menyokong kegiatan yang berunsurkan gejala negatif walaupun ia berlandaskan pelancongan," katanya.

Kementerian Pelancongan memandang serius perkara itu dan akan melakukan satu siasatan menyeluruh bagi mengelak insiden sedemikian terus berleluasa, sekaligus memberi persepsi buruk terhadapnya dan Tourism Malaysia.

Sebelum ini, sebuah akhbar tabloid melaporkan polis berjaya menggagalkan penganjuran pesta yang dikenali sebagai 'Moon Soon Beach Party' di Port Dickson yang lengkap dengan pentas dan minuman keras.

Penganjur pesta dikatakan mengguna nama sebuah hotel terkemuka dan Tourism Malaysia untuk menjual tiket secara dalam talian pada harga RM165 seorang.

Malah pihak pengunjung disaran berbikini dan berseluar pendek sebagai tema pakaian pada malam penganjuran tersebut.

Walaubagaimanapun pesta seks yang dirancang sekumpulan remaja diberkas pihak polis, yang dilengkapi dengan pentas dan sistem pembesar suara dihidangkan dengan minuman keras.KLPOS





IKLAN  PANAS!!!!



FAMILY IBNU SAHLAN: PIKNIK <b>DI PORT DICKSON</b>

Posted: 02 Mar 2013 07:03 PM PST

Pada 11 Februari 2013 yang lalu kami pergi berkelah di Pantai Port Dickson bersama Keluarga Emran,Basri dan Norazlinda. Pada peringkat awal kami ingin bermandi-manda di pantai Telok Kemang...namun dibatalkan sebab orang terlalu ramai...jalan jem...Kami terpaksa mencari tempat lain iaitu di Tanjung Biru....orang ramai juga, tapi masih boleh cari tempat letak kereta...kalau kat Telok Kemang dah padat sangat dengan kenderaan...

05 di linggi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di linggi - Google Blog Search


KM CHALET, KUALA <b>LINGGI</b> ~ Hotel <b>Di</b> Malaysia

Posted: 05 Jan 2013 09:23 AM PST

this week saya nak rerajin kan diri tuk buatkan entry berkenaan dengan budget hotel dimana hotel2 tersebut pernah saya pergi & kebanyakkannya di dalam MALAYSIA la..hari nie cerita tentang hotel di MELAKA..ada 2 tempat yg pernah saya menginap..1 di Kuala Linggi tempat nie hanya untuk beristirehat dan menenangkan minda xde tempat2 shopping or tempat2 sejarah..hotel ke 2 di Bandar Melaka, Hotel Syahbandar yang nie mmg sesuai kalau nak p shopping or jalan di tempat bersejarah di bandar MELAKA...tapi tuk entry nie aku cuma nak citer pasal KM Chalet dulu...
bagi yang memang nak cari ketenangan dari kesibukan kota or kerja, chalet nie sangat2 sesuai kerana pantainya masih lagi dalam keadaan bersih & bolehlah untuk bermandi manda...tempat makan jangan risau coz anda boleh je makan di Pantai Klebang, or kat Pekan Kuala Linggi tue sendiri ada Restoran Nelayan, cuma perlu membuat tempahan terlebih dahulu la kan...takut nanti ramai plak orangnya...
KM Chalet menyediakan Homestay, Dorm & lebih kurang dalam 20 buah chalet yang mengikut saiz & kadar harga yang mampu untuk anda menginap disini...ownernya pun baik hati & mudah untuk berurusan dengan Haji Kamaludin seorang bekas askar...
60
Chalet Hawa Dingin Deluxe
RM 120.00
Chalet berkipas
RM 60.00
semoga dengan info2 yang diberikan dapat membantu anda semua & selamat bercuti ke Negeri Melaka..nak tahu lagi lanjut sila klik KM Chalet, Kuala Linggi, Melaka @ anda boleh jew call terus Hj Kamaludin di talian 012-6544639


guLa-GulA haTIku: b&#39;kampung <b>di LINGGI</b>

Posted: 14 Oct 2012 08:56 PM PDT

salam..hye...hehehe,,sory da lme x post entry at blog ni..(bkn ade spew bce pon..)..huhuhu~~ ..mgu lps dgn xcited nye aq ikot member aq lek kg dye at linggi..hehehehe,,best sgt,,,dye cllu gdow ngn kwn aq ,,ckp sal linggi ngn tampin..ok fine,,rse nye,,mmg tampin x de pa pe kot..hehehehehe...

ary first at sne..alahai ,rse cm x pijak tanah je aq jalan,malu pny pasal,,then mlm 2..mnybok an diri p tlong member aq masak..member aq ni pndi msk taw.. =.= hehehehe..spe nk jd an dye bini ,meh jmp aq ,,knon niat nk lek kg dye tu..ktorg nk stdy..rse cm hampeh pulak,,asal nmpk katil je,,mate ktorg da t'goda dgn bisikan2 syaitan(amek kaw ayt aq)..
actually,suasana kmpong dye still sme ngn kmpong aq..cume aq klako law dgor org b'bual dlm bhs nogeri..p'kataan yg aq twu juz MEMBONGAK AJO ..mksd nye menipu aje..hehehehe..

asal aq rse cm aq gelak sorg2 ni..hehehe..em..2 je kot cter 3 ary aq at linggi..ade cter lain,,tp pent deh tgn ni nak type.. =.= ..
btw,,tengs 4 member ku ina,,sbb bwk aq lek kg ko..almaklumla an,,aq da lme x lek muo ni..hehehe..tengss jgk tok mk member aq..sbb msak mknn yg ..umpphhh..!! m'jilat jari.. ! ^^ ..tp tang mkn tempoyak ..mmg aq surrender abes..huhuhuhu..

k la..jmp tok n3 yg len~~~

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved