ads

Isnin, 29 Julai 2013

05 di ampangan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di ampangan - Google Blog Search


kempen boikot cinabeng : lepas perak,melaka <b>...</b> - Gerakan Anti PKR

Posted: 27 Jul 2013 03:29 AM PDT

Semalam 26 Jul 13, (17 Ramadhan) aku melawat kematian ayah member opis. Jenazah diuruskan di ampangan N9. Terlanjur ada di situ... aku solat jumaat di masjid jamek ampangan... lepas solat ada flyers ket cermin wiper kete... wah..melayu bangkit kat sana... cuma dlm list tu masih dia letakan product HPA. HPA bukan ke produk syiah malaysia...? GAP... nampaknya dah makin ramai yang sedar... kena teruskan kempen... wa sokong lu GAP!

05 di jempol - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jempol - Google Blog Search


RAKYAT MARHAEN: Bekas IGP kait tembakan <b>di Jempol</b> dengan <b>...</b>

Posted: 28 Jul 2013 01:19 AM PDT

Percubaan membunuh pengerusi NGO anti-jenayah, MyWatch, R Sri Sanjeevan mungkin ada  kaitan dengan pendedahannya baru-baru ini mengenai dakwaan penglibatan anggota polis dengan sindiket jenayah, kata bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan.

Menulis dalan Twitter, beliau berharap pihak polis akan melakukan siasatan menyeluruh untuk mengesan suspeknya kerana Sanjeevan telah menerima beberapa ancaman ekoran pendedahannya mengenai penglibatan polis dengan aktiviti sindiket jenayah dan aktiviti haram.

NONEMenurut akhbar TheStar, Sanjeevan ditembak pada kira-kira jam 4.30 pagi semalam di Jempol, Negeri Sembilan.

Beliau dilaporkan dalam keadaan stabil tetapi kritikal selepas menjalani pembedahan di Hospital Kuala Pilah.
Astro Awani melaporkan bahawa Sanjeevan ditembak oleh dua penunggang motosikal semasa dia sedang memandu di simpang berhampiran Taman Cempaka.

Menurut laporan itu lagi, Sanajeevan sedang merokok dan menurunkan cermin kereta apabila dua lelaki bermotosikal merah datang dari belakang.

Pemboncengnya, menurut laporan itu, kemudian mengeluarkan pistol dan menemba Sanjeevan. Dia cedera di dada kanannya tetapi tak pasti berapa banyak tembakan dilepaskan.
Sanjeevan mendapat perhatian umum akhir tahun lepas apabila beliau menganjurkan siri sidang akhbar bersama dengan bekas IGP, Tan Sri Musa Hassan.

Antara lain, Musa mendakwa terdapat pegawai polis berpangkat tinggi yang ada kaitan dengan sindiket jenayah.

Berikutan ini, Sanjeevan telah menerima beberapa ancaman bunuh dan telah diserang di Kuala Lumpur pada bulan April.

05 di tampin - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di tampin - Google Blog Search


<b>Tampin</b> Nature MTB Ride 2013 | Persatuan Kembara Negara

Posted: 18 Jul 2013 11:30 PM PDT

Julai 19, 2013   admin

bannerMTBride

Acara/Program: Tampin Nature MTB Ride 2013
Tarikh: Ahad 27 Oktober 2013 ( 7.00 pagi )
Tempat: Stadium Tampin dan sekitar daerah Tampin
Maksimum Penyertaan: 1200 Orang
Tarikh Tutup: 17 Oktober 2013

Sila muat turun borang penyertaan di sini >> PosterBorang Individu / Borang Berkumpulan 

Kutipan 'Race Kit' pertandingan boleh diambil pada :-

  • Tarikh: 26 Oktober 2013
  • Tempat : Stadium Tampin
  • Masa : 2.00 ptg – 11 malam

'Race Kit' termasuk:-

  • 1. Peta Pertandingan
  • 2. Plate dan Cable Tight
  • 3. T-shirt/barangan tajaan
  • 4. Sijil Penyertaan'
  • 5. Kupon makan tengahari 27 Oktober 2013

Penyertaan

  • Borang pertandingan bolehlah dimuat turun di laman web www.kembaranegara.com
  • Borang yang telah dengan lengkap di isi hendaklah di fax kan ke 03-42523743 ataupun di emailkan ke kembara.mtb@gmail.com beserta slip/resit bayaran yang telah di "bank in" ke

Nama Akaun : KOC OUTDOOR CENTRE & ENTERPRISE
Bank : AFFIN BANK
Nombor Akaun : 100300155717

Borang yang tidak lengkap tidak akan dilayan.

YURAN PENYERTAAN

Kod Kategori Umur "Early Bird"
Sebelum 26 September 2013
"Normal"
Selepas 27 September 2013 
A TERBUKA LELAKI 18 Tahun Ke atas   RM 50.00   RM 60.00
B TERBUKA WANITA 18 Tahun Ke atas   RM 50.00   RM 60.00
C TERBUKA VETERAN LELAKI 40 Tahun Ke atas   RM 50.00   RM 60.00
D TERBUKA REMAJA LELAKI 18 tahun Ke bawah   RM 40.00   RM 50.00

Maklumat PertandinganSyarat/Peraturan Pertandingan | Kategori/Hadiah |  Aturcara Pertandingan | Info Penginapan

05 di gemencheh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di gemencheh - Google Blog Search


LaLeena Choice&#39;s: Tukang Jahit Diperlukan <b>Di GEMAS</b>, N9.

Posted: 07 Apr 2013 05:14 AM PDT

HANI'S CHOICE ENTERPRISE

NO 7 TINGKAT BAWAH JALAN PASAR,
734000 GEMAS, NEGERI SEMBILAN.

Kami mempelawa kepada sesiapa yang berminat untuk mengisi kekosongan sebagai tukang jahit di syarikat kami. Antara keistimewaan yang kami tawarkan ialah
  1. Pekerja akan mempelajari pelbagai jenis jahitan pakaian lelaki dan wanita
  2. Penginapan dan pengangkutan disediakan
  3. Peningkatan pendapatan mengikut kebolehan dan kemahiran
  4. Potongan KWSP / SOCSO
  5. Elaun lebih masa

013-6684456 (EN.HAIRUL ANUAR)





 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved