ads

Selasa, 29 Mei 2012

05 di ampangan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di ampangan - Google Blog Search


Penunggang Motosikal Maut Kemalangan <b>di</b> Persimpangan Taman <b>...</b>

Posted: 09 May 2012 02:12 AM PDT

- May 9, 2012 17:12:11.

Samsiah Ahmad ditenteramkan oleh rakannya ketika melihat jenazah suaminya, yang terbunuh selepas terlibat dalam kemalangan dengan sebuah kereta kira-kira 500 meter dari rumahnya di persimpangan Taman Ampangan-Taman Pancor Jaya dekat sini, hari ini.

SEREMBAN — PILU… Seorang penunggang motosikal terbunuh kira-kira 500 meter dari rumahnya selepas terbabit dalam kemalangan dengan sebuah kereta di persimpangan Taman Ampangan-Taman Pancor Jaya dekat sini hari ini.

Mangsa, Zulkifli Alias, 60, maut selepas motosikal yang ditunggangnya bertembung dengan sebuah kereta Proton Pesona di persimpangan Taman Ampangan-Taman Pancor Jaya dalam kejadian yang berlaku pada kira-kira pukul 6.00 pagi itu.

Jurucakap polis berkata kejadian dipercayai berlaku apabila pemandu kereta itu gagal mengelak motosikal mangsa ketika sedang keluar di simpang itu lalu merempuh motosikal mangsa.

Ekoran rempuhan itu mangsa tercampak kira-kira 20 meter dari tempat kejadian.

Sementara itu isteri mangsa, Samsiah Ahmad yang ditemui di tempat kejadian berkata, allahyarham suaminya dalam perjalanan menaiki motosikal selepas keluar dari rumah pada kira-kira 5.45 pagi menuju ke Stesen Keretapi Seremban untuk menaiki komuter.

Menurut Samsiah lagi, ini kerana allahyarham suaminya yang berkerja di Petaling Jaya berulang alik ke tempat kerja dengan menaiki komuter.

Mangsa yang mengalami kecederaan teruk di kepala dan badan meninggal dunia di tempat kejadian manakala pemandu kereta Proton Pesona itu tidak mengalami sebarang kecederaan.

Pegawai Turus Trafik Negeri Sembilan Asp Abd Halil Hamzah ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu.

Mayat mangsa dihantar ke Hospital Tuanku Ja'afar Seremban untuk bedah siasat.

Posted by on May 9, 2012 17:12:11. Filed under Am, BERITA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Program Perpustakaan Mini <b>di</b> Darul Aminan, <b>Ampangan</b>

Posted: 29 Apr 2012 06:12 PM PDT

by Shahrir on April 30, 2012

Ampangan, 28 April 2012 – Program Perpustakaan Mini di rumah anak yatim Darul Aminan, Ampangan pada Sabtu, 28 April 2012 adalah seperti yang dirancangankan. Berkat doa dan bantuan anda semua program ini telah pun sampai didalam proses-proses terakhir. Pihak IRM telah menghantar sebilangan buku dan kelengkapan perpustakaan supaya anak-anak disana dapat mengunakan sebelum peperiksaan pertengahan tahun. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat didalam menjayakan program ini.

05 di rasah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rasah - Google Blog Search


Perhimpunan: Pemimpin PKR <b>Rasah</b> orang pertama didakwa <b>...</b>

Posted: 03 May 2012 09:09 AM PDT

KUALA LUMPUR: Timbalan Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Rasah, R Tangam, mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen atas pertuduhan sebagai ahli perhimpunan yang melanggar perintah mahkamah bagi menghalang orang awam, peserta dan penganjur perhimpunan daripada berada di pekarangan Dataran Merdeka Jumaat lalu.

Tangam, 50, seorang bekas tentera, juga mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan pilihan, di mana beliau bersama-sama "Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil" mengingkari perintah Majistret Zaki Asyraf Zubir dengan menghadiri perhimpunan berkenaan yang dilarang dan seterusnya menyebabkan kegusaran kepada anggota polis yang bertugas di kawasan Jalan Raja Laut pada hari yang sama.

Tangam didakwa melakukan kedua-dua kesalahan tersebut di Jalan Raja Laut, pada kira-kira 3 petang. Dia adalah orang pertama yang didakwa atas kesalahan itu.

Untuk kesalahan itu, beliau didakwa mengikut Seksyen 143 Kanun Keseksaan dan jika sabit kesalahan boleh dipenjara sehingga enam bulan, atau denda, atau kedua-duanya sekali.

Bagi pertuduhan pilihan, Tangam didakwa mengikut Seksyen 188 kanun yang sama dan jika sabit kesalahan boleh dipenjara sehingga sebulan, atau denda sehingga RM400, atau kedua-duanya sekali.

Timbalan Pendakwa Raya Mohamad Hanapiah Zakaria meminta mahkamah agar jaminan ditetapkan pada RM5,000 dengan seorang penjamin.

Beliau juga memberitahu mahkamah jaminan berkenaan berpatutan memandangkan tertuduh tidak memberi kerjasama kepda polis untuk merakamkan percakapannya.

Peguam Latheefa Koya berkata, anak sulung Tangam yang hadir di mahkamah untuk menjamin ayahnya tidak mampu dan lagi pun beliau (anak Tangam) terpaksa meminjam daripada rakan-rakan ayahnya yang hadir di mahkamah.

Latheefa juga memberitahu mahkamah bahawa tertuduh kini tidak bekerja dan mempunyai enam orang anak dan isterinya adalah suri rumah.

Hakim Mahmud Abdullah menetapkan jaminan RM2,000 dengan seorang penjamin, sebelum menetapkan 5 Jun depan untuk sebutan semula kes berkenaan.

- BERNAMA

05 di sikamat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di sikamat - Google Blog Search


Apartment Berlif <b>di</b> Seremban Putra, <b>Sikamat</b>, Negeri Sembilan

Posted: 21 May 2012 05:11 AM PDT


Jenis: Apartment Kos Sederhana
Kemasan Lantai: Jubin Seramik sepenuh
Jumlah unit keseluruhan: 1000
Kesediaan Unit: 100% Siap sepenuhnya dari SPNB
Ketinggian: 5 tingkat sahaja
Keistimewaan: Berlif, ada Pengawal Keselamatan 24 jam
- Hanya 6km dari Bandar Seremban
- Lebih kurang 3km dari Ampangan
- Lebih kurang 3.1km dari exit Lebuhraya Lekas
- Dalam lebih kurang 3km ke Pasaraya The Store & Giant
- Berada bertentangan Bandar Warisan Puteri Sikamat
- Jalan menembusi arah ke Pekan Broga & Semenyih
Harga Tawaran Terkini: RM60,000 (Mei 2012)
Harga Tawaran adalah mengikut Offer Semasa**
Bayaran 1% dari harga rumah: Ke Peguam yang dilantik
Urusan: 10% deposit dalam kelulusan pinjaman bank
Guaman: Yuran dalam RM1,700 (ditanggung sendiri)
- Boleh terus langsung ke Rumah Contoh
- Boleh pesan melalui sms, e-mail & hubungi langsung
Untuk urusan sila hubungi:-
(putra.iec.properties@gmail.com)

05 di gemas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di gemas - Google Blog Search


JUST THE WAY I AM: hari menggila <b>di bahau</b>

Posted: 12 May 2012 07:25 AM PDT

cehh, menggila la sangat kan. jawapannya memang menggila sebab hari ni aku hang up dengan bebudak otak gila-gila iaitu tirah, capiq dan anel dekat bahau. hahaha. aku tak boleh nak tahan gelak sampai sekarang. bila aku ingat balik, aku mesti gelak sesorang.

hang up dekat bahau ni di rancang oleh aku. yeahh, i was the planner. then aku ajak capiq, my bestie. dia ajak si anel sebab takde member dan aku ajak tirah, jadi partner. so total empat manusia semuanya. actually tujuan sebenarnya nak beli barang-barang matrik. capiq pun nak ambil gambar pasport untuk kegunaan dekat uitm nanti.

kiorang sampai bahau dalam pukul 11 a.m macam tu. then sampai terus park moto depan Billion. see, naik motor je tau. merempit. aww ! best dohh. pastu kitorang masuk Billion. aku beli deodorant dengan losyen vasseline. capiq pun ada beli losyen jugak. tirah beli kasut.

lepas kitorang beli, then gerak jalan kaki meredah panas pergi farmasi dan kedai gambar. aku beli pencuci muka and capiq amek gambar dia. pastu kitorang pergi econsave plak. gila arh. jalan kaki je kott. jauh dohh. memang terbaikk laa kan. tapi best. asyik tergelak je tengah jalan. sorry ? sorry ? haha. bodoh betol.

actually aku pergi econsave nak cari losyen vasseline tu laa. sebab dekat billion takde yang tekan-tekan punya tu. just dalam botol biasa je. cari punya cari, last last takde jugak. hampeh ! tapi aku tak boleh bla dekat econsave ni. kat sini la paling lawak. time tengah cari losyen tu, si anel ni boleh pergi terlanggar losyen yang tersusun banyak-banyak dekat situ. papapapaappp benda alah tu jatuh. kalau jatuh sikit takpe. ni banyak plak yang jatuh.  aku dengan capiq lari tempat lain. takut kena salah kan plak. hahaha. tak boleh bla betol budak tu. pastu pekerja yang jaga kat situ, nyah kot kalau tak silap, dengan muka masamnya datang susun balik losyen yang jatuh tadi tu. hahaha. sengal. si anel ni boleh cakap '' nasib baik dia tak suruh aku susun, kalau tak memang nak kena sound je " . anel cakap okay la tu dia jatuhkan. at least ada la jugak kerja nyah tu kan. kalau tak duduk melangok je. boleh ? haha.

pastu kitorang turun. time tu tirah tak join. dia g cari handfone untuk adik dia. samsung corby ohh. untunglaa fone baru. haha. aku ada beli nombor celcom baru. kat kedai fon area situ jugak. sajer tukar nombor. nombor cantik, pangkal sama dengan no maxis aku. okay la tuh. then kitorang gerak pergi kfc. anel dah kebulor. memekak je nak makan nak makan. haa, mohh dogheh jalan ke kfc.

sampai kat kfc, kitorang order cheezy wedges, snake plate, burger, frenc fries and air sorang satu. haa kau, melantak puas-puas. tadi kebulor sangat kan. haha.


haa, tu deh muko kebulor dah sonyum dapek makan. haha.
ni antara yang di order. yang lain tak sempat capture. anel dah masuk perut. anel lagi yang kena. haha.
aku dengan tirah. cehh ;)
dah habis makan. ni anel punya keje. selebet gilaa makan. ishh membazir betul. tadi lapar sangat pastu lakan sikit dah kenyang. mengado-ngado. haha.
lepas makan masing-masing 1, 2, 3 senyummmm ! yeahh, comelnyer korang :)

lepas makan gerak pergi billion. nak amek moto kat sana. tapi sebelum tu sempat duduk kejap depan kfc.




houyeahhh ! kami awesome ! lalalallala.

then kitorang gerak amek moto dekat billion. pastu terus pergi kiara square. macam berjaya times square la plak. haha. whatever lah kan. tak masuk kiara dulu. kitorang pergi cari beg baju aku. dekat area KWSP. jumpa la sebuah. beg paul smith, cehh paul smith. harga RM21.90. okay la tuhh. tempat lain mahal.

then baru pergi kiara. macam-macam benda aku beli kat sini. antaranya MP3 akak aku. beria sangat dia nak. memekak je. haa nahh, amekk.


ni kira barang tukar laa. aku pakai fon akak aku. aku belikan dia MP3. sebab dia duduk asrama. tak boleh bawak fon. nak bawak boleh tapi kena pandai cover lah kan. kalau MP3 ni senang sikit nak cover sebab kecik. letak celah bra pun boleh. kalau fon tu besar. payah sikit. so ayu, this is for you. lepas ni jangan memekak lagi okay ? haha

sambil beli MP3, sempat jugak bergambar. so here they are...


thirah, pheeewiitt !! ayu dohh. hehe.
and this is me. apesal aku senyum macam tak jadi eh ? ouhh damn. haha.
with my besti. hensem kan dia ? mat saleh pasoh 4. ngeee.
andddd peace yawwww !!!!
with the sorry sorry boy. haha. dah jadi trademark kau yekk.
masa tengah tulis invoice MP3 tu, datang la pulak Marry Brown punya kartun ni. apa ek orang selalu panggil ? arhh, lupa lahh. aku tarik dia amek gambar dengan aku. harharhar. pastu dia ada bagi baucer marry brown. aku tak check pun valid sampai bila. bila aku sampai je rumah, tengok-tengok baucer tu sampai 13 mei. ESOK !!! damn ! takkan aku nak pergi bahau lagi semata-mata nak tunai baucer tu. memang tak lah. ahh, abaikan. takde rezeki namanya tu.

lepas tu kitorang naik third floor. the highest floor. anel laa. kebulor lagi agaknya. nak makan aiskrim plak. layankan ajelahh.


sebenarnya aku, tirah ngan capiq dah kenyang. si anel ni aku pelik betul la. tak kenyang lagi ke. adoii. so, we decided to share. the boys ordered tiramisu flavour and tirah and i ordered vanilla chocolate flavour. harga RM5.80 satu. tamak, nak yang paling besar. last last tak abis. haha.
haa, dengan rakusnya mencedok aiskrim. that is anel. dalam ni nak menganjing anel lah kan. sorry ? haha

then anel decided to go to karaoke box. nak menyanyi plak. nak sumbang suara dia yang tak sedap tu. haha. pergi la dekat counter. ingat nak amek pakej standard satu jam RM20. tapi box tu dah habis. semua dah full. tinggal yang RM30 dengan RM40 je. gilaa kau nak labur 30 hengget semata-mata nak sumbang suara yang tak berapa nak syok tu. ahh, tak payah. membazir. pastu kitorang bla. tak kesampaian hajat kau anel. kesian. next time lah okay ? :)

kitorang turun bawah balik. capiq nak cari headfon. tapi sebelum tu aku dengan anel ada beli handbag. masing-masing satu. harga RM25. habis duit aku. betul-betul tinggal RM5 dalam purse. rabak siot.

pastu masuk satu kedai phone accessories. capiq nak cari headfon untuk BB dia.


cehh, dah jumpa dah. warna purple jadi pilihan. kalau aku, aku amek warna merah. gorgeus gilo. tapi taste lain-lain kan. capiq suka purple. kemain kepala dia angguk-angguk try benda alah tu. memang syok la kan. RM35 harganya. takpe, capiq anak orang kaya. felda nanti dapat durian runtuh. haha.
anel and tirah. kelakar betol aku tengok muka budak ni. nak gelak je. kehkehkeh.
time to pay. bayar-bayar. budak kaya. hehehe.

so, jam pun da menunjukkan pukul 3 lebih. da lewat. lama sangat kitorang dekat bahau. so, jom lah balik. da sampai dekat parking moto, si anel ni nak beli tudung untuk mak dia pulak. tadi dekat dalam taknak beli. dah keluar masuk balik. buek kojo duo kali. ahh, ghasak lah. aku dengan capiq tunggu luar. tak kuasa nak masuk balik.

lepas dah beli tudung mak anel, kitorang pun bergerak la pulang.



dua gambar kat atas ni depan kedai fotostat. capiq fotostat ape tah. kelakar boys dua orang ni. haha.

anyway, hari ni best sangat dapat hang up dengan diorang. kelakar gila. lepas ni kita hang up lagi okay ? sorry sorry ? aku takkan lupa yang tu. thanks guys :)

05 di senawang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di senawang - Google Blog Search


Apartment Berlif <b>di</b> Seremban Putra, <b>Sikamat</b>, Negeri Sembilan

Posted: 21 May 2012 05:11 AM PDT


Jenis: Apartment Kos Sederhana
Kemasan Lantai: Jubin Seramik sepenuh
Jumlah unit keseluruhan: 1000
Kesediaan Unit: 100% Siap sepenuhnya dari SPNB
Ketinggian: 5 tingkat sahaja
Keistimewaan: Berlif, ada Pengawal Keselamatan 24 jam
- Hanya 6km dari Bandar Seremban
- Lebih kurang 3km dari Ampangan
- Lebih kurang 3.1km dari exit Lebuhraya Lekas
- Dalam lebih kurang 3km ke Pasaraya The Store & Giant
- Berada bertentangan Bandar Warisan Puteri Sikamat
- Jalan menembusi arah ke Pekan Broga & Semenyih
Harga Tawaran Terkini: RM60,000 (Mei 2012)
Harga Tawaran adalah mengikut Offer Semasa**
Bayaran 1% dari harga rumah: Ke Peguam yang dilantik
Urusan: 10% deposit dalam kelulusan pinjaman bank
Guaman: Yuran dalam RM1,700 (ditanggung sendiri)
- Boleh terus langsung ke Rumah Contoh
- Boleh pesan melalui sms, e-mail & hubungi langsung
Untuk urusan sila hubungi:-
(putra.iec.properties@gmail.com)

05 di lenggeng - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di lenggeng - Google Blog Search


! AYIE-FIKRI !: Kenangan <b>Di</b> Sek. Keb.Mendum <b>Lenggeng</b> Part 2

Posted: 07 May 2012 04:31 AM PDT

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca 
Kita sambung balik part 2.. kali ini ayie nak kenalkan kelas tahun 1.. kelas yang seramai 9 orang yang mana tahap kesabaran terlampau tinggi di kelas ini..huhu.. macam mengajar kelas tadika..haha.. macam-macam bunyi ada kat kelas ini.. walau apa pon diorang ini takkan tak mengeluh kalau ayie bagi kerja sekolah.. jom kenal-kenal kelas ini..
Atas dari kiri: Muhammad Iqbal, Muhammad Syuraihan, Amirul Ehsanuddin, Shahrul Nadzim, Hamirol Asyraf
Bawah dari kiri: Alya Azliah, Nur Najwa
Tiada dalam gambar: Nur Fida Hazirah, Nur Farzana Izzati



Macam-macam gelagat ada bila ambil gambar.. semoga korang terus berjaya dalam pelajaran

Ayie sayang anda ♥♥♥ Tunggu Part 3 pulak.. tengok Part 1 punya

! AYIE-FIKRI !: Kenangan <b>di</b> Sek. Keb. Mendum <b>Lenggeng</b> Part 1

Posted: 28 Apr 2012 01:47 AM PDT

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah seminggu masa berlalu.. tapi kenangan ayie mengajar guru ganti di sekolah ini sangat dikenang.. walaupun ada juga yang nakal..yang mendengar kata.. yang main-main dalam kelas..hehe.. ayie juga kadang-kadang garang juga dengan mereka.. macam marah, tarik telinga, tarik pipi, ketuk ketampi, berdiri atas kerusi, kene lepuk pakai buku, rotan bulu ayam, rotan pembaris panjang, rotan penyapu,dan lain-lain..huhu.. ayie nak minta maaf kepada semua sepanjang ayie mengajar korang :)

Untuk part 1 iaitu bahagian pertama kenangan ayie nak share gambar darjah 5.. darjah ini paling susah nak mengajar sebab macam-macam perangai ada.. dan kelas yang paling banyak mengeluh sebab ayie bagi banyak kerja sekolah..hehe.. jom layan gambar :)

Berdiri dari kiri: Nurul Hain, Akmal Daniel, Mohd Zubair, Mohd Nabil, Mohd Nor Hakimi, Mohd Syukri, Mohd Khuzairi, Mohd Muizzaidin, Mohd Ekmal Hakim dan Azlien  Azuana
Duduk dari kiri: Balqis Maisarah, Nureen Ilyana, Farah Natasaya, Syarah Najwa, Nur Fazreen



Harap korang lepas ini berjaya pada masa hadapan :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ Part 2 akan datang !

05 di jelebu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jelebu - Google Blog Search


PAS Negeri Sembilan: Empat beradik <b>di Jelebu</b> tiada sijil lahir

Posted: 19 Apr 2012 01:31 AM PDT

19 April 2012

Kuala Klawang, N.Sembilan - Bimbangkan masa depan empat anak buahnya yang tidak mempunyai sijil kelahiran, seorang wanita di sini sanggup mengeluarkan wang simpanan­ sebanyak RM8,000 untuk membayar upah kepada pihak yang berjanji mahu membantunya.

Bagaimanapun, usaha itu hanya sia-sia apabila wanita berkenaan, Siti Khalijah Sani, 63, rupanya ditipu pihak berkenaan.

"Sebelum ini ada pihak datang ke rumah saya kononnya mahu membantu anak buah saya mendapatkan sijil kelahiran di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN).

"Namun, saya ditipu oleh mereka. Mereka meminta wang sebanyak RM8,000 dan saya memberikan wang simpanan saya kerana mengenangkan anak buah saya sukar duduki peperiksaan kerana tiada sijil lahir," katanya.

Masa depan empat beradik berusia 6 hingga 15 tahun itu kabur kerana tidak mempunyai sijil kelahiran sejak dilahirkan.

Lebih menyedihkan ibu kepada adik beradik malang, Masyati Idris, 35, menghilangkan diri sebaik saja bapa mereka meninggal dunia.

Siti Khalijah berkata, adiknya iaitu bapa kepada kanak-kanak berkenaan, Chik Sani, meninggal dunia selepas terlibat dalam kemalangan motosikal di persimpangan Kampung Sepri - Kuala Klawang pada 2007 ketika berusia 43 tahun.

"Selepas adik saya, Chik Sani meninggal dunia, lima bulan kemudian isterinya memberitahu saya bahawa dia mahu pulang menziarah keluarganya di Indonesia.

"Isterinya memang warganegara Indonesia dan saya mengizinkan kerana tidak mengesyaki apa-apa," katanya.

Bagaimanapun, katanya, sehingga kini setelah lima tahun, Masyati tidak lagi pulang ke rumah .

"Sejak Masyati menghilangkan diri, sayalah yang terpaksa memikul tugas menjaga empat beradik berkenaan," katanya kepada Sinar Harian di sini.

Siti Khalijah mengakui dia tidak berusaha untuk mengesan Masyati yang berasal dari Sumatera, Indonesia.

"Keempat-empat beradik ini dilahirkan di Hospital Jelebu tetapi tidak mempunyai sijil kelahiran kerana kedua ibu bapa mereka gagal menunjukkan sijil nikah.

"Ini kerana, tanpa sijil nikah, pendaftaran kelahiran keempat-empat kanak-kanak ini berkenaan tidak dapat dibuat," katanya.

Ketika ditanya, Siti Khalijah tidak pasti arwah adiknya berkahwin di mana tetapi percaya ia dilakukan dalam negara.

Hasil perkahwinan Masyati dan Chik Sani, mereka dikurniakan empat anak iaitu Dayang Diana, 15; Muhammad Faiz, 14, yang bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Undang Jelebu; Nor Azlinda, 12, bersekolah di Sekolah Kebangsaan (SK)

Seperi Tengah serta yang bongsu, Siti Nor Faizah, 6, bersekolah di Tadika Perpaduan Taman Naga Mas.

http://www.sinarharian.com.my/edisi/melaka-ns/empat-beradik-tiada-sijil-lahir-1.41237

05 di rembau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rembau - Google Blog Search


[Video]: Ceramah Jelajah AMK <b>di Rembau</b>, N. Sembilan – 5/5/2012 <b>...</b>

Posted: 05 May 2012 12:00 AM PDT

Ketua AMK Malaysia:

Naib Ketua AMK Malaysia & Ketua AMK Negeri Sembilan, Sdr. Nazree Yunus:

Exco AMK Malaysia, Hj. Ramlan Roes:

*Ceramah di pengerusikan oleh Exco AMK Malaysia, Sdr. Fendi Malik

ceramah merupakan acara kemuncak untuk Jelajah AMK Melaysia di Negeri Sembilan. Diadakan di Rembau. Jelajah AMK Malaysia di N.Sembilan di Ampangan. Kemudian bergerak ke Rantau untuk program edaran risalah dan kenduri rakyat dan kemudiannya menziarahi keluarga arwah Bob Kuman. Pada sebelah petang bergerak ke Port Dickson berriadah bersama penduduk tempatan sebelum malam bergerak ke Rembau untuk ceramah.

— Team Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK) Malaysia

05 di serting - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di serting - Google Blog Search


Khidmat Masyarakat <b>Di Serting</b> Hilir - MAKTAB RENDAH SAINS <b>...</b>

Posted: 02 May 2012 07:19 PM PDT

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved