ads

Rabu, 6 Mac 2013

05 di seremban - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di seremban - Google Blog Search


Identiti penyamar PAS <b>di Seremban</b> terbongkar! - Malaysians Must <b>...</b>

Posted: 16 Feb 2013 05:44 PM PST

Bro, aku ada story pasal 1 mamat yang ngaku ahli PAS kaw seremban yang kuar buletin utama malam semalam dan kebanyakan paper hari ni…nama budak ni macam yang stated dalam attachment tu.
Nama gelaran die kat area Rasah,Seremban Abi Tiger(kah kah kah).
Background budak ni family die semua umno tegar…
Ayah dia En Sohaimi adalah kepimpinan tertinggi umno Seremban dan PA kepada senator Najib(BN caw Rasah).
Abang die adalah ahli umno dan pekida Seremban dengan gelaran "ayah ais"..hehehe.. paham paham la..
Ok citer budak ni memang tak ada keje merayap hari2 dengan motor memekak die.
Moto modenas GT135 kaler oren..mamat ni juga pernah masuk mentor yang lepas tapi tak layak.namun die dapat slot jemputan khas duet ngan Afdlin Sauki.
lu boleh cari kat you tube..mamat ni punya bodoh kat kawasan ni Taman Rasah Jaya .Ramai kenal die sebagai ahli umno yang aktif dan sekarang ramai dok gelak kat die..
harap lu boleh up cerita ni.kalo detail tak cukup bagitau wa.
p/s : Gua salah sorang yang pegang banner yang tutup muka tu.. dapat upah jer..psstt jangan siar nama gua taw!!
Opppsss…adeh tersalin plak lak lu punya pesan sama gua beb.. sory ek.. kah kah kah!!
Bukti mamat ni pencacai UMNO
Lihat kat Facebook akaun dia di sini : Klik dan 1 lagi acc dia di sini 
Ni gambar semasa join mentor tapi gagal.. kah kah kah!
Kantoi mantoi.. puas hati kah kah kah!!

- media perak

05 di jempol - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di jempol - Google Blog Search


aku anak <b>jempol</b>: Peserta HKR #KL112 Bertemu Jodoh <b>Di</b> Stadium <b>...</b>

Posted: 13 Jan 2013 09:08 AM PST


Macam2 ragam dan feel peserto HKR#KL112 nih..yang cubo2 mati pon ado...yang bawak anak pon ado..yang kata dtg kena bayauuu pon ado.tapi mamat ni menarik sikit...mungkin teringin nak berumahtanggo tapi duit tak cukup ker aper??...dtg semata mintak perhatian supaya hantaran kahwin diturunkan...wakakakakaka, takkanlah bab kahwin pon berkiro...nak ambik anak orang tuh bhai...bukan anak beruk...sekarang beruk pon ado regho tau...tak boleh main mintak2 jo..kenduri bergolek sapo nak settle...?? rompah ratus sapo nak boli??mak andam laie??Togak Balai?? Kugiran?? macam2 lah kehondak ea??...kih kih kih
Aku tak tahu apo motif mamat ni..Cumo aku nak mintak mamat ni tolong kiralah sikit, nak anak org kenalah berduit...nikah kat siam pon kawan aku koba keno bayau gak...bukan free...sebagai sokongan aku pado mamat ni supaya tak lah dia raso terbiar..terima lah lagu ku ini untukmu...wakakakakakaka

Aku Kenal Dia...Aku Jatuh Cinta...wakakakakaka


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

05 di rembau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di rembau - Google Blog Search


Sekitar Road Show <b>di Rembau</b>, Negeri Sembilan - MUHABSI <b>...</b>

Posted: 28 Oct 2012 10:32 AM PDT


05 di gemencheh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

05 di gemencheh - Google Blog Search


Aqua Group beri penghargaan generasi <b>Gemas</b> | Bisnis Hijau

Posted: 25 Feb 2013 11:41 PM PST

26 Februari, 2013 at 14:41

Disadur dari Antaranews.com

Jakarta (ANTARA News) – Aqua Group memberikan penghargaan kepada anak muda yang gemar mengelola sampah (GEMAS) di Jakarta pada Senin.

"Penghargaan ini merupakan puncak dari rangkaian kampanye Gemas yang telah diselenggarakan selama satu tahun," ujar Vice President Corporate Secretary Aqua Group, Parmaningsih Hadinegoro.

Penghargaan tersebut diberikan kepada 11 SMA/SMK peserta lokakarya, yang memiliki ide atau gagasan kreatif dalam menyampaikan pesan-pesan pengelolaan sampah dalam bentuk majalah dinding (mading).

Kompetisi majalah dinding ini telah dimulai sejak November 2012 dan diikuti oleh lebih dari 30 SMA/SMK di seluruh DKI – Jakarta. 

Penilaian pemenang meliputi aspek isi pesan, kreativitas peserta dalam penyampaian pesan, serta bentuk tampilan mading itu sendiri.

"Sampah dapat dikelola dengan baik, dan dimulai dengan cara yang sederhana yaitu mulai dari membuang sampah pada tempatnya," ujar Parmaningsih.

Kampanye yang dilakukan selama satu tahun terakhir ini, bertujuan untuk menyampaikan kampanye kepada publik untuk bisa mengelola sampah dengan baik.

Entry filed under: Berita lokal, CSR. Tags: .

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved