ads

Selasa, 19 Mac 2013

05 di seremban - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di seremban - Google Blog Search


I&#39;m bluewendy: Cintaku tertinggal <b>di Seremban</b>

Posted: 11 Mar 2013 07:58 AM PDT

Salam smua.. Tadi tertido jap pas balik kelas.. penat sangat ke? ntah.. maybe jalan jauh dan tidak bertenaga kot.. Wendy ade kelas kat atas bukit rini.. so, exercise lah skit berjalan kaki dari kelas pulang ke hostel or kami panggil 'mahallah'.



3 jam bantai karok.. smua lagu di layannya.. wendy? lagu wajib lah 'tak ada logika' yang jadi pilihan no.1 ntah nape ntah suke sangat lagu tuh.. tapi maksudnya sangat mendalam kan.. klu kena kat batang idung sesape memang leh patah hidung die.. kui3...



Dan ini lah antara tujuan utama kami p Seremban.. Dengan membawa seribu harapan untuk datang meminang si Zul nih.. Eh, bukan.. tujuan nya nak celebrate besday adik Zul kita nih.. 1st time jumpa adik Zul.. Cumey jek.. geram plak wendy tengok.. Fuhh.. nasib baik ade orang ramai, klu tak dah culik bawak balik KL.. agagagaga... 
So pada adik Zul.. Selamat hari lahir adik.. Smoga panjang umo dan dimurahkan rezeki.. Berjaya dalam ape jua bidang yang di ceburi dan terharu tak kitaorang datang celebrate besday? klu terharu meh nanges kat bahu wendy.. *nampak sangat tergatal disitu*

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved