ads

Sabtu, 25 Jun 2011

05 di mantin - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di mantin - Google Blog Search


Nattasha Zainal: Mencari designer <b>di Mantin</b>?

Posted: 10 Jun 2011 09:17 AM PDT

Kali nie perjalanan ke Mantin, Negeri Sembilan dengan harapan dapat menempah baju raya dengan Adnan Hassan, designer tersohor.. hmm.. dah lama kan Adnan Hassan nie menghilang diri.. muncul AF baru la muncul balik Adnan Hassan.. Dari cyberjaya, ke Mantin.. rasa macam jauh tapi gagahkan jugak.. harus jumpa sbb dah nak raya katanya.. :D. Actually risau gak sbb kain yang dibeli x la kelas sangat..boleh la..susah nak carik kain di Jakel. Owh didn't I say that I so hate Jakel nye sales girls.. tak sempat nak belek dah tanya nak apa.. x sempat nak pegang dah sebok nak bawak ke floor lain..sigh.. unless I know what to find, sah-sah aku tanya nko kan? At last aku beli je kain plain, senang. satu kaler electric blue and another is purple ke arah pink.. ape mende kaler nie.. lantok.. serahkan pada designer nak pikirkan..

Studio Adnan Hassan di Mantin, Negeri Sembilan

Kedatangan kami disambut mesra.. dengan... keropok Lekor dan nescafe.. pergh.. layan..dah jauh2 datang, dijamu plak ngan kopok lekor.. cun sangat la kan.. 

Adnan Hassan yang melayan customer kecilan seperti kami

Mereka nie sempat melaram.. I just ambik gambar.. malas.. so dah setel bab design baju raya.. syukur.. In July baru datang lagi nak fitting. Insya Allah..

Sempat posing lagi dengan baju 'pinjam' Adnan Hassan

Can't wait to meet you again in July, Insya Allah..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved