ads

Sabtu, 25 Jun 2011

05 di linggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di linggi - Google Blog Search


gila nescafe: ~~Mandi manda <b>di</b> Pantai Kuala <b>Linggi</b>, Melaka

Posted: 30 May 2011 10:38 PM PDT

Assalamualaikum wbt....

dah lama kan aku x buat entry ??nak tau sebab apa x??coz blog tgh sengal b4 nie..aku x leh nk updated apa2 pun..sikalang blog sudah ok..hehehehe..so hari nie aku nk citer pasal mandi manda di Pantai Kuala Linggi nia...dulu2 klu balik kg Melaka jew mesti lepak & tumpang tidur umah sedara mara..kekadang2 tu sampai berhimpit2 la...tp la nie x perlu lg nk tumpang umah sedara mara coz kat Kuala Linggi tue sendiri dah ada byk chalet2..tp yg paling best & menjadi kegemaran kai sekeluarga tuk melepak di KM Chalet, Kuala Linggi..tmpt sgt2 la best coz dekat dgn pantai pastu suka hati korang la nak mandi or lepak2 kat pantai sampai kul brp pun...pantainya pun bersih ..owner dia pun baik hati...pakcik nie dia bekas askar, Mejar Kamaruddin...peramah orangnya...

utk info korang kat chalet nie ada beberapa jenis chalet & harga..mengikut keperluan & budget korang..ada yg serendah RM 60 & setinggi RM 250 tuk 1 mlm....tuk RM 60.oo tu hanya kipas sahaja la yg disediakan tp yg atas RM 60 ada kipas dan aircond sekali..so agak2 korang berbaloi x???mesti berbaloi punya kan...ok bg yg nak wat family day kat sini, mmg sesuai bangat...korang leh amik pakej sekali dgn makan..makan plak ada byk set dia...korang pilih jew la mana yg korang nak...dr serendah RM 8.00 hingga lah ke RM 15.00...lauk pauknya sgt2 sedap sehingga menjilat jari..giler best beb & klu korang nak bbq pun boleh, samada nak diorg siap2 masak or korang masak sendiri..semuanya boleh kalau dgn Pakcik nie...

masa aku wat family day deparment aku kat sini, dia siap bg hamper free 4 lg beb..siap ada karaoke lagi..pergh mmg best giler pakcik nie...klu nk wat game pun ada gak dia sediakan beberapa peralatan..& tempatnya sgt lapang tuk korang2 buat game..ok utk info2 or korang2 nk tgk harga chalet & sajian leh jew  click kat link KM Chalet nie ya , sekarang nie pun km chalet dh ada buat pakej penginapan & sajian..so sgt2 mudah tuk korang semua...

so sampai di sini saja la yg dapat aku bg info kat korang2 semua...percaya lah cakap aku, x rugi korang melepak kat sini....so selamat membaca dan jgn lupa sebar2 kan kpd kawan2 erk...babai...

www.tips-fb.com Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved