ads

Rabu, 8 Jun 2011

05 di juasseh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di juasseh - Google Blog Search


KOPILAH ( Kuala Pilah ): BUKTI PR LEBIH MULIA DARI umPORno

Posted: 04 Jun 2011 05:53 AM PDT

BILA sahaja Pas mengumumkan , timbalan presidennya mat sabu sementara naibnya mula salahudin , husam dan mahfuz , PP sudah terbayang masa depan Pas dalam pru akan datang .

Bukan berkhayal tetapi kenyataannya , Pas akan mudah diterima masyarakat melayu dan bukan melayu kerana Pas tidak lagi lebelkan sebagai parti orang berkopiah putih aje .

Setidak-tidaknya Pas berani berubah dan ini adalah idea blue ocean stragety ( bos )yang sekarang sedang digilapsemula oleh umPORno sedangkan Pas sudah pun menyelesaikan peringkat pertama bos .

Maknanya Pas lebih kedepan berbanding umPORno kerana umPORno hanya nampak , tetapi lambat melaksanakan bos sedangkan Pas pula terus melaksanakan bos walaupun tidak berapa tahu bahawa itu adalah pasal terpenting dalam bos .

Ini lah bezanya Pas dulu dan Pas sekarang , sebab itu PP terbayang masa depan cerah untuk Pas kali ini .

Di Kopilah , walaupun agak sukar tetapi sekiranya Pas bertanding di dun Pilah , Dap di Juasseh dan PKR di Senaling , tidak ada yang mustahil , sekurang-kurangnya satu kerusi .

Siapa lagi yang mahukan calun yang dah lima kali di kitar macam asan , atau tiga kali macam mail dan dua kali macam sulan serta razi manakala anan pula biarkan lah duduk semuala di seremban dengan pejabat loyarnya .

Macam mana mca dan mic kata hebat di Kopilah kalau satu kerusi pun elek , lagi baik sokong PR kerana setidaknya-tidaknya akan ada calun cina atau india bertanding di Kopilah kali ini .

Tak kan mic nak kata chief itu mewakili mereka ?

PP - suram lambang dacing dalam pru akan datang ini .

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved