ads

Selasa, 2 Julai 2013

05 di mambau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di mambau - Google Blog Search


Lepak <b>Di</b> Majlis Pertunangan Sue, <b>Mambau</b> - lepak lepak bersama <b>...</b>

Posted: 14 Feb 2013 06:05 PM PST

Salam semua.. sekarang ni musim orang kawin n tunang kang? hihi tahniah la kepada semua bakal2 tu.. hihi  Kali ni nak share pasal Majlis Pertunangan my Assistant, my officemate, my roomate, my gadohmate, and etc. hahahahha. beliau ni adelah adik sepupu kepada Nabil Raja Lawak tu. Buat majlis tunang pun dekat kampung halaman Nabil tu dekat Mambau, Nismilan. So sweet dia masa majlis tu.. Macam Tiz Zaqyah pun ada.. heheheh..
Lepas habis majlis tu kamii semua pun sempat jugak la melencong ke Port Dickson, alang2 kan.. dah dekat.. bukan selalu dpt jenjalan dengan officemate yg lain. Kemain seronok semua orang ni, dengan baju kurungnye pegi ke pantai. hahaha.. Layan je pictures ni u all :)




0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved