ads

Sabtu, 16 Mac 2013

05 di gemencheh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di gemencheh - Google Blog Search


mencari rumah untuk disewa / dijual <b>di gemas</b> | Belog Cik Tiqa

Posted: 16 Jan 2013 08:41 AM PST

Seriously ! Macam nak gila cari rumah sewa / dijual kat area Gemas , Negeri Sembilan ! TAK ADA !!! Arghhh ! Tensyen tensyen ! Merata dah cari . Kat mudah.my , 2let.my , rumahn9.com , rumahsewa.com , caribilik.net , letaroom.com , majalah.com SEMUA TAK ADA ! Sedih ! 



Mencari rumah baru , untuk disewa atau dibeli adalah salah satu persiapan kahwin ye kawan-kawan . Sila cari awal-awal , jangan jadi macam saya ! T______T Huuuuwaaaaaaa~~!


Kalau ada siapa-siapa yang ada info rumah untuk disewa/dijual kat area Gemas, Negeri Sembilan boleh la inform kat Tiqa T___________T




Tetibe nak berangan rumah impian~~~~~~

My dream house . Cuba bayangkan kita duduk berdua je dengan hubby kat rumah ni . Best kan ? Nak makan ? Suruh lah hubby pergi memancing . Hari-hari dapat makan seafood ! Kalau nak makan ayam , terpaksa lah mendayung pergi pasaraya . hehe . Okay , impian ini tak kan jadi nyata ~ saya sedar itu . 

Bangun pagi , malas nak mandi , POM ! , terjun dalam kolam depan rumah . HAHA

Ni yang paling Tiqa suka . Modern . Kemas . Cantik . Okay , stop berangan , bak kata Encik Tunang , "pergi kahwin dengan orang lain kalau nak kemewahan , abang bagi apa yang abang mampu !" , "Tak nak kahwin dengan orang lain ! nak kahwin dengan abang !" ayat gatal saya ~ sila muntah sekarang .

k.bai , sambung esok-esok .

.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved