ads

Khamis, 15 November 2012

05 di mantin - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di mantin - Google Blog Search


A Y U N G merapu™: <b>Mantin</b> original coconut shake

Posted: 11 Nov 2012 04:07 PM PST


Landmark: Senang jer...Kalau korg dari arah semenyih / Nilai menghala ke pekan Mantin..sebeleum trafik light dalam jarak 500meter cmtuh..korg akan nampak kedai yg meriah ngan kanopi askim walls gitu....itu la kedai nya, xsyak lagi..hehe..

Koordinat GPS: Aku xda...hehe, tuh jer landmark yg aku buleh bagi..


Sebelah kedai nih ada carwash...so sambil2 hantar keta g cuci tuh...boleh ler pekena coconut shake kat sini...
Dalam kedai...memang meriah dengan walls punya apa panggil bendalah yg gantung2 nih? yg macam kat sukaneka nih...adeh, lupa pulak..Coconut shake = RM 2.50 secawan

Rasa pior air kelapa pandan...dicampur semata dengan askim vanilla..sedaaapppp! Minum pulak time cuaca panas....terasa nikmatnya dunia...

Menu sampingan Laksa = RM 3.50 semangkuk..sedap la jugak....tapi, kuah sikit pulak di bagi nya....Nasi gorang ayam = xpasti rega berapa...rasa biasa2 jer...

Nak tgk tempat2 len yg penah aku try test makan, sila la klik ke tahap ikut sedap tekak okeh..hehe

Chow!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved