ads

Khamis, 2 Februari 2012

05 di serting - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di serting - Google Blog Search


Apabila dikenang persinggahan <b>di Serting</b> - MY_DeSTiNaTioN

Posted: 10 Dec 2011 06:10 PM PST

Assalamualaikum,
Fuhhhhhh lama sungguh tak ku update blog ni. dah mcm sesawang yang sebenar. Bukannya laman sesawang www tetapi the real sesawang.

Penangan zaujahku yang mahu aku kembali melibatkan diri dalam dunia blog benar benar menguji....mencabar sungguh dibuatnya. Dah pakai tablet ni moga memudahkan urusanmemblogging. Saat ini aku berada di rumah ayah mertuaku di serting. Setiap kali melalui mrsm serting mahupun menyusuri rumah Allah Masjid Bandar Seri Jempol, pasti terkenang kenangan tahun 2002 dan 2007. Lebih 9 tahun yang lalu ketika mewakili mrsmku ke TUNAS SAINTIS bertuankan mrsm serting. Walaupun tidak memenangi apa apa, namun berasal di serting la s
eorang gadis telah menjuarai hati ini dan kini berada di sebelah ku dan dilantik sebagai peneman hidupku didunia dan akhirat.

Full content generated by Get Full RSS.

Pengajian Hadith <b>di</b> Surau <b>Serting</b> Tiga - PERSATUAN <b>...</b>

Posted: 23 Jan 2012 11:18 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Ustaz Muhammad Rajab Akmal bin Abdul Halim Al-Idrisi bertempat di Surau Serting 3, FELDA Raja Alias 3, Jempol, Negeri Sembilan Darul Khusus. Lebih dari seratus jemaah yang hadir untuk mendapat faedah dan manfaat ...

Salam Monash: Ke MRSM <b>Serting</b>

Posted: 21 Jan 2012 02:46 AM PST

"Iddin, bila result masuk MRSM keluar?"

Itulah antara soalan yang sering ditanya oleh kami dan juga mereka yang tahu Izzuddin menduduki ujian kemasukan ke Tingkatan 4 pada akhir tahun baru-baru ini.

"Insya Allah dalam bulan Februari nanti", jawab Izzuddin tanpa pasti tarikh sebenarnya. Demikianlah jawabannya sebelum ini.

Dalam seminggu lalu, Izzuddin memaklumkan keputusannya akan diketahui melalui laman web MARA pada 20 hb.

Setiap hari hati berdebar menunggu tarikh yang dijanjikan. Pada hari berkenaan, pulang sahaja dari sekolah, Izzuddin terus menerpa komputer di meja. Inilah yang terpapar di skrin :-

Insya Allah pada 8/2/2012 nanti, sehari selepas cuti Thaipusam Izzuddin akan memulakan persekolahannya di MRSM Serting, Negeri Sembilan. Mengekori jejak ibunya yang pernah mengikuti pengajian menengah selama 5 tahun di MRSM Kota Bharu.

AlhamduliLlah, setinggi-tinggi kesyukuran selayaknya untuk Allah SWT. Tahniah Iddin.

Segala usaha kini telah pun tercapai. Setiap doa yang dipanjatkan telah pun dimakbulkanNya. Namun, ianya adalah titik permulaan kepada perjuangan yang lebih besar menanti di hadapan. Bukan sahaja SPM yang menunggu tetapi pancaroba kehidupan sebagai pelajar asrama menanti untuk diraih pengalamannya. Moga berjaya diharungi dengan jayanya. Ameen.

Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved