ads

Khamis, 11 Oktober 2012

05 di port dickson - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


SIAPA SAYA? SAYALAH...: ada apa <b>di</b> politeknik <b>port dickson</b>, N9

Posted: 02 Oct 2012 10:40 PM PDT

masih dalam keta. nasib ada org drive kalau tidak camana nak update blog ek? hihi.. selesai sudah tugasan saya di sini. merasa jadi lecturer kejap. menceceh utk beberapa ketika. mission accomplish. muahaha.. otw balik opis..
tgok student2 nie ayu sungguh berbaju kurung. manis2 belaka. masa sy student dulu mmg tak pakai baju kurung. manjang dgn jeans. siap jeans koyak kat kaki lagi. haha.. hujung kaki la. bukan koyak kat lutut. buruk no la rupa suar koyak kat lutut tp pkai tudung .. sebab tue ada member masa universiti dulu tgok blog saya tgok sy dah pandai pakai skirt, bju kurung,kebaya dia komen "waaaa ayunye ko sekarang" muahahah
bila nak balik ada beberapa student salam and cium tangan saya...  adoiii dikkk anak akak baru tiga tahun kalau tak confirm akak amik korang jadi menantu!! tp anak lelaki i sorang je.. caner ek? pa? caner nie b dah banyak calon menantu... so sila rebut amirul ariefffff yang cuteeeeee

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved