ads

Isnin, 4 Jun 2012

05 di gemas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di gemas - Google Blog Search


Atia Adina: Ucu Kemalangan <b>di Bahau</b>

Posted: 03 Jun 2012 09:52 PM PDT

Jumaat lepas masa ucu on the way dari Palong nak balik ke Bandar Saujan Putra.....ucu ditimpa kecelakaan kat Bahau......masa tengah bawa motor.... tiba-tiba ada satu motor lain muncul di depan ucu....motor tu dibawa oleh seorang apek tua dalam lingkungan umur 70 tahun .....apek tu nak masuk simpang.....apa lagi.....confirmlah ucu tak sempat nak elak....maka berlanggarlah ucu ngan motor tersebut......pas berlanggar ucu terus pengsan......sedar-sedar dah ada dalam ambulance...

ucu dimasukkan ke wad di hospital jempol.....bahu patah....pegelangan tangan retak....muka ada kesan melecet sikit.....setakat ni ucu tak boleh nak bergerak sangat sebab bahu & pinggang dia sakit.....

Alhamdulillah...syukur kepada Allah....ucu hanya cedera sikit jer.....ibu punya lah risau.....pas dapat berita ucu kemalangan.....ibu terus bergegas balik......risau sangat.....apek tua yang dilanggar oleh ucu tu mengalami kecederaan serius....urat tengkuk dia putus......dia mati setibanya di hospital......

sekarang ni acik jaga ucu kat hospital....jap tadi acik call bagitau ucu dah boleh keluar wad....jap lagi atuk tan gi amik ucu.....moga ucu cepat sihat ....


0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved