ads

Ahad, 31 Julai 2011

05 di kuala pilah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di kuala pilah - Google Blog Search


Cake-A-Licious: KARNIVAL USAHAWAN DESA 2011 <b>DI KUALA PILAH</b>

Posted: 03 Jul 2011 07:48 PM PDT

Pada 1-3 Julai 2011, Cake-A-Licious telah menyertai Karnival Usahawan Desa 2011 di Mini Stadium Kuala Pilah dimana usahawan-usahawan di bawah bimbingan agensi kerajaan seperti MARA, KEMAS, FELCRA & KEJORA telah dipilih untuk membuat jualan di karnival ini. 
Cake-A-Licious adalah usahawan di bawah bimbingan FELCRA (dari segi bantuan pinjaman) & KEMAS ( dari segi bantuan mesin & peralatan).
 Inilah rupa booth Cake-A-Licious
 Banner Cake-A-Licious didesign oleh Eya..cantek sgt kan..ramai gak pengunjung yg puji..
(anyway, banner tu sebenarnya bkn sengaja ditutup oleh papan tu yer, papan tu ekceli papan tanda utk gerai usahawan Felcra, da terbalik ditiup angin...huhu)
 cantek kan alas meja cupcake ni?...ramai juga pengunjung yg nak beli alas meja ni....alahai, sori yerr...limited edition ni dek oii...klas kan...
 antara cupcake yg dijual....ni da tggl sikit je nak perabih....hari kedua karnival, cupcake laku mcm goreng pisang panas smpi kotak cupcake abess....huhu
 stand cupcake utk display cupcake kepada pengunjung...ada gak org tanya 'jual tak stand ni?'.... LOLOL
crispy coconut cookies...rm10 jer..and sedapp sangat....
selepas Karnival Usahawan Desa di Kuala Pilah ini, Cake-A-Licious akan join several lagi karnival yg akan dikomfemkan dgn FELCRA and KEMAS...yg terdekat this 26th -31st July di Paroi, Seremban......org2 Seremban jgn lupa cari kami di karnival tu nanti yer.....yeeehaaa!!!
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved