ads

Sabtu, 11 Januari 2014

05 di teluk kemang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di teluk kemang - Google Blog Search


Melompat <b>di</b> Pantai <b>Teluk Kemang</b>, PD - Mrs Fiza

Posted: 09 Jan 2014 05:05 PM PST


Sambung upload gambar cuti² port dickson haitu..Lama sangat dah peram gambar² lompat suami dan anak² buah di Pantai Teluk Kemang ni.haini baru teringat nak buh dalam blog..hehe Kemain tau petang tu pergi pantai macam orang nak mandi, sekali apa baju pon tak bawak..jadinya kita amik gambar lompat dengan sunset sudahhhh...
ni abang darwisy tau..haha lawak pulak mama nengok ni..




gaya dah macam serah power..hahahaha



macam² tau diorang ni..jenuh duk menggelak lepas snap gambar² diorang..layan jelah maksu korang yang suka nau amik gambar melompat..maksu nak lompat tak boleh sebab pakai skirt..wakakakaka

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved