ads

Rabu, 21 Ogos 2013

05 di port dickson - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di port dickson - Google Blog Search


LaDySyaQ&#39;s House: Iftar <b>di</b> PNB Ilham Resort <b>Port Dickson</b>

Posted: 31 Jul 2013 01:02 AM PDT

Assalamualaikum semua..

selain Iftar setiap tahun dgn member2 x-housemate, LS pun ada lg 1 kebiasaan iaitu Iftar di PNB Ilham Resort dkt PD tu dgn En. Husband..dulu time 4-5 tahun lepas masa mula2 LS terpandang banner promosi buffet ramadhan tu, harga dia cuma RM28nett je..tp makanan x dek la ayam bakar..ikan bakar..kambing bakar bagai tu kan..biasa2 je tp berbaloi la sbb makanan eh sedap2..tahun nie harga buffet dah cecah RM40nett tp mcm2 adaaaa....huhuhuh...tempat utk makan buffet pun dah bertukar dr coffee house ke dewan & gazeboo di tepi pantai..maybe sbb makin lama makin ramai yg dtg sbb makanan pun dh pelbagai..

meh layan citer bergambar.... :-P






TQ En. Husband..muahsss!!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved