ads

Isnin, 29 April 2013

05 di gemas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di gemas - Google Blog Search


Atia Adina: Celebrate Birthday Acik <b>di</b> Pizza Hut <b>Bahau</b>

Posted: 26 Apr 2013 04:48 AM PDT

23 march 2013, kami sekeluarga semua balik palong sebab atuk tan nak celeberate harijadi acik yang ke 22 tahun ... tinggal lagi setahun sahaja lagi acik kat maktab besut ... sekejap jer masa berlalu kan .. dah besar panjang dah acik saya ni ...
ni laluan dari umah atuk tan ke bahau ... kami gerak pas maghrib ... perjalanan dalam 40 minit ... jauh juga dari umah atuk tan nak ke pekan ... tapi sebab dah biasa ... jadi rasa dekat jer palong - bahau...


paklong saya ... macam budak-budak ar paklong ni ... tu sian abang afiq duk tunggu turn nak main skate board dia

idola saya ... sapa lagi kalo bukan kakak fara


cepat pilih nak makan apa ... bajet atuk tan RM300

makanan malam tu di order oleh ibu, mak uda & pak uda ... kami bajet cukup-cukup kenyang jer ...  jadi selamat duit atuk tan ... total RM180 ... hahaha ... kalo maklong & paklong yang order confirm habis RM300 yang atuk tan bajet ... kih kih kih ... itu pun ada gak makanan lebih ... masing-masing dah kenyang makan ayam KFC sementara pizza sampai... kami tapau KFC sebab berbelah bahagi nak celeberate kat pizza ke KFC .. last-last, makan kat pizza tapi tapau KFC ... so yang nak makan KFC tak kempunan


atuk tan suapkan kek buat anak lelaki pertamanya ... atuk tan memang seronok sangat masa acik lahir ... mana tak nya .. 3 berderet perempuan ... akhirnya dapat lelaki ... seronok sangat lah kan ... siap buat kenduri ... hehehe.... pas tu yang ke-5 pun lelaki ... yang ke-6 atuk tan harap lelaki lagi ... tapi atuk ne plak dah tak nak anak .. dah tua katanya ... so 5 jer lah adik beradik ibu saya

adik beradik ibu semua duduk dekat lembah klang ... acik sorang jer duduk pantai timur ... harap-harap pas ni acik dapat posting area sini ... 

amboi ... mak uda & pak uda









last sekali ... peace dari kami sepupu sepapat ...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved