ads

Jumaat, 2 September 2011

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


JJCM Bersama Serina Redzuan <b>di</b>~Ayam Golek Dara,<b>Nilai</b>,<b>Negeri</b> <b>...</b>

Posted: 29 Jul 2011 06:47 AM PDT

 Golek kiri golek kanan 
Nak separuh boleh,seekor boleh.Nak semua?Meletup kang perut!
Hah meh sini nak cerita lokasi JJCM bersama Serina.Dia dan krew JJCM datang sini pada tahun lepas,hari yang sama diorang pergi Ice Room Nilai.Tempat ni memang femes nak2 lagi masa bulan Ramadan,terbayang-bayang Ayam Golek Dara tiap kali cari idea,nak berbuka beli apa.
Diorang datang pada 23/2/2010
Apa yang ada di sini hinggakan JJCM pun singgah?
Sudah tentulah Ayam Golek Dara yang sedap sekali.Terasa perapan bawang2,halia,serai,madu dan lain2 lagilah
Kuah cecah yang membangkitkan selera
Semua pelanggan cukup suka makan ayam dengan nasi lemak.
Suka sambal ikan bilis ni sedap,banyak bawang dan hish sukalah!
Di sini ada juga Sate Negeri,tapi hari ni kitorang nak layan ayam je nyummm....nyum.....
Taraaaa......inilah kedainya!
Terletak di tepi jalan Nilai-Seremban.Selalu penduduk di Nilai/Salak Tinggi nak pergi Seremban/Seremban 2,suka ikut jalan lama.Mesti akan lalu kedai ni.
Brother ni sibuk betul hari ni.Pelanggan datang tanpa henti.Ada juga yang tempah sedari awal untuk majlis kenduri sebanyak 25 ekor.Tu takpe lagi,kite baca kat satu board tempat catit 'booking',ada yang dari KL order 120 ekor untuk kenduri tahlil.
Ramai yang balik kerja terus singgah makan di sini.Meja hujung tu betul2 1 Malaysia,bos diorang cina,staff dia melayu dan india pun ada.Meja banyak,tempat makan luas,parking ada kat dalam tapi terhad.Ada yang suka parking kat luar kalau setakat nak 'take away'.
Ni beratur bagi yang nak 'take away'.Bagi yang nak makan kat sini,korang tunggu je nanti pekerja datang ambil order.

Ni peta di business card yang kite ambil.Kot sesat korang tanya jelah penduduk area sini.Tak pun telefon jelah no yang tertera di;
Klik untuk tumbesaran sihat
Kedai ini beroperasi dari pukul 5.30 petang sebaik sahaja ayam berjaya digolekkan dengan jayanya.Pada bulan Ramadan pula,ia dibuka seawal 4.30 petang.Apalagi jom support produk tempatan dan berbuka puasa dengan AYAM GOLEK DARA~Nilai.Jumpa lagi di lain entri.Assalammualaikum.......

0 ulasan:

Catat Komen

 

BlOG NEGERI SEMBILAN

Copyright 2010 All Rights Reserved