Rabu, 20 November 2013

05 di teluk kemang - Google Blog Search

05 di teluk kemang - Google Blog Search


My Walk To Remember: Bercanda <b>di Teluk Kemang</b>, PD

Posted: 18 Oct 2013 02:41 AM PDT

haa.. gini la jadinya
tak tau nak tulis apa dah ni

aku masih lagi suri rumahtangga sepenuh masa buat masa ni
ehhh... ke macam aku da redha kontrak tak sambung??
letih oiiii... macam menunggu buah yang x gugur
ye la..redha je la..
ade rezki aku dn anak2..ade la
kalu xde pun, aku redha
percaya pada ketentuanNya

sementara masih banyak masa nak di abiskan dengan anak2, last week kitorang g PD
weeehuuuu..
mandi manda uolssss
rabu petang tu bawak budak2 mandi kat pantai teluk kemang
kemain suka akmal ngan budak kecik si aqil tu
akmal memang hantu air le..aku x heran
aqil tu...rupaya boleh tahan jugak
ingatkan takut mandi pantai..
rupanya lagi dikejar ombak tu, ade la..
alya..hmmm..cam biasa
cech air je..menjerit cam ke hape
sampai tahap menggigil2 tauuu

 sewa 1 khemah.. murah je rm30.00 sebab weekdays
kalu weekend rm55.00..
suasana adalah best walaupun panas terik..
sebab  x ramai orang
mandi manda sampai puas tengok la si alya ni..
memandang dari jauh
mana mau dicecahnya air laut tu
untung la skang da tau main pasir..
kalu dulu, kemain...jejak pasir sikit terus geli2
abis dia kena pedajal ngn abang n ayahnya
diorang isi air dlm botol mineral..dicurahnya kat anak dara ni
mana aci gi pantai xde basah2 kannnnn penat mandi manfa, kita pusing2 naik bot plak
saja nak bagi budak2 happy

budak dua orang tu sebenarnya tengah takut ni
sebab bot bergoyang2
bila da mula bergerak, excited x hengat

aqil plak da penat mandi, dapat la angin2..naik bot beralun2 ni...
apalagi...buat taik mata la
tersengguk-sengguk tahan mengantuk

lepas kemas n siap2, terus gerak gi Best Western Prima Inland Sea Resort
atau dulunya dikenali sebagai Tiara Beach Resort
PIL ada beli 1 unit kat sini
so, bermalam di sana je la sebab memasing da penat kannn

budak ni, tengah mengunyah pun bley tertido..
walhal sebelum tu kemain dok bersembang
pastu tetiba je terus senyap..
lelap rupanya...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads