Rabu, 8 Ogos 2012

05 di tampin - Google Blog Search

05 di tampin - Google Blog Search


Gangguan bekalan air <b>di Tampin</b>, Rembau, Jempol, Sikamat

Posted: 12 Feb 2012 06:14 PM PST

[unable to retrieve full-text content]SEREMBAN: Beberapa kawasan di Tampin , Rembau, Jempol dan Sikamat akan mengalami gangguan bekalan air esok berikutan kerja-kerja pencucian dan penyelenggaraan kolam serta pengalihan paip.

05 di kuala klawang - Google Blog Search

05 di kuala klawang - Google Blog Search


Ceramah Motivasi Keibubapaan <b>di</b> SK <b>Kuala Klawang</b>

Posted: 24 May 2012 12:52 AM PDT23 Mei 2012, Jelebu : Satu program Ceramah Motivasi Keibubapaan telah berlangsung bertempat di Sekolah Kebangsaan Kuala Klawang (SKKK) di sini. Program ini berlangsung mulai jam 2.00 petang hingga ke jam 5.00 petang. Program ini diadakan khusus buat para pelajar dan ibu bapa pelajar yang berada di dalam tahun 5 dan 6.
Program dimulakan dengan bacaan doa sebelum disambung dengan ucapan alu-aluan oleh Pn. Esah bt Hj Kassim, Guru Besar SKKK. Beliau menyampaikan latarbelakang pencapaian sekolah serta perkembangan semasa para pelajar di SKKK untuk makluman serta perhatian ibubapa yang hadir.
Majlis kemudiannya memberi laluan kepada Pn Rosminah, Naib Yang DiPertua Persatuan Ibu Bapa & Guru (PIBG) SKKK untuk menyampaikan sepatah dua kata.
Majlis kemudiannya diteruskan dengan Ceramah Motivasi Keibubapaan yang telah disampaikan oleh Sdr Syamsul Amri bin Hj Ismail, Presiden Pertubuhan Alumni Debat Malaysia (ADAM). Beliau menyampaikan ceramah mulai jam 2.30 petang hingga ke jam 4.30 petang.
Berikut dikongsikan gambar-gambar yang telah sempat dirakamkan di sepanjang program tersebut berlangsung.
Disediakan oleh : EDITOR

05 di paroi - Google Blog Search

05 di paroi - Google Blog Search


Shafie Nor: PM berbuka puasa bersama rakyat <b>di Paroi</b> esok

Posted: 01 Aug 2012 03:03 AM PDT

SEREMBAN, RABU, 01 Ogos, 2012: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan menghadiri majlis berbuka puasa bersama rakyat di Masjid At-Taqwa, Paroi dekat sini esok.
Menteri Besar, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, kehadiran pemimpin negara itu akan disambut lebih 10,000 rakyat di masjid berkenaan, kira-kira pukul 6 petang esok.
``Pada majlis itu Perdana Menteri akan menyampaikan sumbangan kepada fakir miskin, berbuka puasa dan solat tarawih bersama rakyat di masjid berkenaan,'' katanya di sini hari ini. - UTUSAN

PM berbuka puasa bersama rakyat <b>di Paroi</b> esok | Anak-Anak <b>...</b>

Posted: 01 Aug 2012 07:36 AM PDT

SEREMBAN 1 Ogos - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan menghadiri majlis berbuka puasa bersama rakyat di Masjid At-Taqwa, Paroi dekat sini esok.
Menteri Besar, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, kehadiran pemimpin negara itu akan disambut lebih 10,000 rakyat di masjid berkenaan, kira-kira pukul 6 petang esok.

``Pada majlis itu Perdana Menteri akan menyampaikan sumbangan kepada fakir miskin, berbuka puasa dan solat tarawih bersama rakyat di masjid berkenaan,'' katanya di sini hari ini.

Sumber: Utusan

Tokan tando arrow di bawah untuk lihat komen Facebook terkini!

ads