Ahad, 27 April 2014

05 di seremban - Google Blog Search

05 di seremban - Google Blog Search


8 GAMBAR WANITA MAUT BUNUH DIRI <b>DI SEREMBAN</b>

Posted: 24 Apr 2014 07:27 AM PDT

MIMPI NGERI, GADIS BUNUH DIRI SEMPAT SENYUM PADA SAKSI | SEREMBAN: Seorang gadis maut selepas dilaporkan terjun dari tingkat 6 bangunan Terminal Bas Seremban petang tadi.
Mangsa dalam lingkuan umur 30-an yang sedang mengandung mengalami kecederaan parah di kepala dan badan.
Menurut saksi kejadian, Mohd Sofian Roslan, 22, beliau ternampak mangsa yang memanjat tiang penghadang di tingkat 6 parkir terminal berkenaan.
Sofian yang cuba menenangkan mangsa daripada terjun sambil cuba menelefon polis, gagal membuat demikian setelah mangsa terus terjun dari lokasi dia dilihat.
Tambah Sofian, mangsa sempat senyum kepadanya sebelum terjun.
Kejadian yang berlaku pada jam 4 petang itu masih disiasat pihak polis yang tiba beberapa minit kemudian.
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

05 di kuala klawang - Google Blog Search

05 di kuala klawang - Google Blog Search


BlOG NEGERI SEMBILAN: 05 <b>di kuala klawang</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Mar 2014 11:46 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BlOG NEGERI SEMBILAN: 05 <b>di kuala klawang</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Oct 2013 11:24 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Program Remaja Raikan Ramadhan (3R) - <b>Kuala Klawang</b>

Posted: 05 Aug 2013 08:59 PM PDT

Pada 27 Julai 2013 yang lepas, IKRAMTeens Negeri Sembilan telah melaksanakan Program Remaja Raikan Ramadhan (3R) bertempat di Masjid Jamek Kuala Klawang. Program yang julung-julung kali diadakan di Kuala Klawang ini disertai seramai 46 remaja di sekitar Kuala Klawang dan dikelolakan seramai 14 orang fasilitator.

Program bermula pada pukul 10.30 pagi dengan Slot - Ice Breaking, diikuti dengan Ceramah - "Ramadhan Aku Datang" yang disampaikan oleh Abang Mohd Saiful Iman. Slot ceramah ini yang memakan masa selama 3 jam lebih menceritakan persedian menghadapi bulan Ramadhan di samping menyentuh sirah di zaman Rasulullah apabila tibanya bulan Ramadhan. Slot - LDK selepas itu lebih kepada perbincangan peserta dengan fasilitator mengenai salah faham dalam bulan Ramdhan. Perbincangan ini lebih kepada penerangan musykilah yang sebenar ketika bulan Ramadhan. Slot - Kreativiti Lailatul Qadar adalah slot di mana para peserta diminta melakarkan gambaran mengenai Lailatul Qadar dalam kumpulan. Ini adalah untuk melihat sejauh mana kefahaman para peserta mengenai malam yang lebih baik dari 1000 bulan. Majlis diakhiri dengan Majlis Penutup yang disempurnakan oleh En. Shah, Setiausaha Masjid Jamek Kuala Klawang dan diikuti dengan Majlis Iftar bersama dengan ahli kariah masjid.

Secara keseluruhannya, program ini menerima sambutan yang baik dari pihak peserta dan pihak masjid. Pihak IKRAMTeens Negeri Sembilan berharap program ini dapat dilaksanakan secara berterusan dan dapat membantu golongan remaja ke arah program yang bermanfaat. Golongan remaja ini adalah aset yang cukup bernilai dan perlu dijaga sebaik-baiknya demi kebaikan agama, bangsa dan negara pada masa akan datang.

05 di linggi - Google Blog Search

05 di linggi - Google Blog Search


|titian hidup|: Hari Keluarga <b>Di</b> Desa Balqis Kuala <b>Linggi</b> | sambungan

Posted: 03 Apr 2014 01:53 AM PDT

Ini sambungan entri ini dan ini.
Kambing golek.nomnom!harus ada.
Lepas magrib, saudara yang jejaka-jejaka susun kerusi dengan meja sebelah rumah pak long kat rumput hijau tu.Suasana dia memang best lah, rasa macam tengah makan kat gerai ramai-ramai sambil hirup udara segar.Lampu-lampu warna warni pun ada jadi memang menambahkan kemeriahan suasana.Rasa macam buat jamuan raya pun ada.huhuKek birthday untuk semua orang.Sebelum ni buat untuk birthday bulan tertentu je,tapi ramai rasa tak fair,jadi kek kali ini untuk semua sekali.Fair and square!
Kami juga book untuk karaako.Tempat nya dekat je.Jadi rasa perut tu penuh pegi la karok dulu lepas tu sambung makan balik.hehe

dah habis makan tu, kerusi meja semua kena susun sendiri letak dekat tempat karaoke tadi sebab esok nak breakfast makan kat situ.
semua bersiap sedia, makan untuk tenaga,kejap lagi nak bersukaneka


acara untuk pasangan.acara tahunan: sambut lah sayang.memang acara wajib ni
acara kanak-kanak:macam biasa tiup tepung untuk cari gula

dan perkara wajib...family potrait!
secara kesuluruhannya, aku bagi 4 bintang.1 bintang lagi tu sebab toilet kt situ sikit.1 rumah ada 1 toilet.tak cukup.hehe.walau apapun desa balqis terbaik!nanti majlis kahwin nak buat kat sini lah.haha.habis lah kopakk..

ads