Rabu, 9 Januari 2013

05 di port dickson - Google Blog Search

05 di port dickson - Google Blog Search


ahli politik terlibat pesta seks <b>di port dickson</b>?? - Jawa Bernam

Posted: 23 Dec 2012 05:26 PM PST


PORT DICKSON  23 Dis. - Penganjuran Pesta Seks yang dirancang sekumpulan remaja di sini gagal diteruskan setelah diberkas pihak polis malam tadi.
Pesta Moon Soon Beach Party yang dilengkapi dengan pentas dan sistem pembesar suara dihidangkan dengan minuman keras dijangka disambut 100 remaja dari ibu Negara.
Pihak penganjur yang menawarkan tiket kepada setiap pengunjung dengan harga RM165 seorang telah menggunakan nama tema Tourism Malaysia dan sebuah Hotel terkenal sebagai daya tarikan pesta berkenaan.
Malah pihak pengunjung disaran berbikini dan berseluar pendek sebagai tema pakaian pada malam penganjuran tersebut.
Dalam pada itu, Ketua Polis Daerah, Superitendan Abd Wahab Harun dalam satu kenyataan yang turut disiarkan menerusi akhbar Sinar Harian esok menjelaskan, satu siasatan bakal dijalankan bagi mengenalpasti tujuan Pesta tersebut dianjurkan.
Antara siasatan yang bakal dijalankan termasuklah mendapatkan maklumat orang awam yang mengetahui akan aktiviti tersebut.-KLPos

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search

05 di nilai negeri sembilan - Google Blog Search


Gangguan bekalan air <b>di Nilai</b>, Khamis ini | Anak-Anak <b>Negeri</b> <b>...</b>

Posted: 08 Jan 2013 11:27 PM PST


SEREMBAN - Beberapa kawasan di Nilai akan mengalami gangguan bekalan air pada Khamis berikutan kerja-kerja pembaikan paip utama yang bocor di Jalan Salak, Nilai.

Ketua Bahagian Perkhidmat Korporat Syarikat Air Negeri Sembilan Sdn Bhd (SAINS) Azlan Abdul Aziz berkata, gangguan bekalan air itu mulai 10 malam hingga 4 pagi keesokannya.

"Gangguan bekalan air itu melibatkan Nilai Impian, Arab Malaysian, Taman Desa Ria, Nilai 7, Nilai 3, Taman Desa Jasmin, Nilai Santalia Apartment, Taman Desa Cempaka, Cempaka Puri Apartment, Taman Desa Melati, Desa Casurina, Kasturi Height, Bandar Baru Nilai, Enstek, Kota Seri Emas, Desa Kolej, LBJ, Eka Matahari, Felda Sendayan, Tee Off Mendom 4Mg, Nilai Industry Estate, Taman Semarak dan Pekan Nilai," katanya di sini, hari ini.

Azlan berkata, perkhidmatan bekalan air dijangka pulih seperti biasa dalam tempoh enam jam.

Beliau meminta pengguna yang memerlukan perkhidmatan pada hari berkenaan supaya menghubungi talian bebas tol 1-800-88-6982.

Sumber: Bernama

IKLAN TEKS: Ingin menyertai produk Etiqa Takaful serendah RM70? Sekitar Kuala Pilah. Telefon 0123280345 untuk temujanji. Jangan pandang remeh pada sesuatu yang anda rasa tidak perlu sekarang. Suatu hari nanti pasti anda terasa menyesal. Yang anda rasa tidak perlu ini sebenarnya yang akan memberikan sesuatu yang terbaik kala kesempitan.

ads