Ahad, 3 Februari 2013

05 di seremban - Google Blog Search

05 di seremban - Google Blog Search


open your eyes: Rumah/bilik untuk disewa <b>di Seremban</b>

Posted: 25 Jan 2013 09:59 PM PST


Permandangan laman dari dalam rumah. Tempat parking muat untuk dua buah kereta.
Toilet untuk bilik tengah. Dua bilik tengah bersambung dengan toilet. Tak perlu keluar bilik untuk pergi bilik air. 
Bilik master. Boleh tengok permandangan dari luar rumah dari dalam bilik. Dalam bilik ada toilet. Pintu yang kat sebelah kanan tu pintu toilet. Toiletnyer sama je dengan gambar yang kat atas tadi.
Ruang tamu. Luas/besar. Boleh buat main badminton. Tapi lepas letak sofa, tv nanti maybe cuma boleh buat main dam je kot. Haha.
Dapur yang luas. Nanti tuan rumah akan pasang kitchen cabinet.
Ini bilik belakang. Ada tingkap. Bilik ni tak kecil. Dia sama besar dengan bilik tengah. Cuma kena keluar bilik untuk pergi toilet.
 Rumah masih kosong tanpa perabot lagi. Tapi nanti tuan rumah akan masukkan semua perabot bila ada penyewa nak masuk.
1.Kawasan perumahan yang aman. Rumah yang selesa, lengkap dengan:
Sofa
TV
Katil + tilam
Dapur
Mesin basuh
Peti ais
Parking untuk 2 kereta
Laman yang luas
Bilik tengah bersambung dengan toilet (tak perlu keluar bilik untuk ke bilik air)
2. Berdekatan dengan
Seremban 2 (5-7 min)
Jusco Seremban 2 (7-10 min)
Tesco Seremban 2 (15 min)
Hospital Tuanku Ja'afar Seremban (15-18 min)
Pekan Seremban (18-20 min)
3. Perempuan melayu
Pembersih
Peramah
Bekerja tetap
Bertudung + tidak sosial
4. RM 150 sebulan (tidak termasuk bil air + elektrik)
5. Kemasukan Februari 2013. Rumah masih kosong. Tuan rumah akan masukkan perabot bila ada yang mahu menyewa.
6. Untuk sesiapa yang bekerja di Hospital Tuanku Ja'afar, Seremban & tiada kenderaan, boleh kongsi naik kereta dengan penyewa sekarang.
Hubungi Umi: 013-3012885 (call/SMS)

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads