Ahad, 3 Februari 2013

05 di port dickson - Google Blog Search

05 di port dickson - Google Blog Search


trunatersipu2.blogspot.com: makan angin <b>di Port Dickson</b> (PD)

Posted: 23 Jan 2013 06:41 AM PST

lmer da x mkn angin ngan member2 kls...last pun sem 2 dlu...sem lepas dah plan tp x jd sbb ramai yg nk balik awal...so, sem ni la bermakan angin kembali walaupun x jauh...hanya di Port Dickson..okay la..yg g 9 org guna dua kereta...walaupun x banyak aktiviti tp tetap enjoy...aktiviti hanya BBQ dan mndi kolam...haha...tp ak sorang jer mndi pantai sebab nk elokkan kaki aku yg x brape nak ok lg ni...dpt g satu mlm jer sbb masing-masing mahu pulang ke kampung halaman tercinta.,..nk upload gmbar tp semua kat kamera kwn2..so, bleh tgk kat muka buku jela...apa yg best lg aku dapat kek dari someone masa nak otw balik Shah Alam =P
ni la kek batik 2...sedap sgt!! thanks yg sudi bg =D

Jalan-jalan <b>di</b> Teluk Kemang dan <b>Port Dickson</b> - JumieSamsudin.Com

Posted: 25 Jan 2013 04:00 PM PST

Hello u olls,

Tempoh hari sebelum we olls pulang ke Tangkak,  Johor akak dan En.  Khafi singgah di Port Dickson.  Rancang nak datang dua hari awal,  boleh mandi mandi laut dan makan seafood apa bagai.  Tapi kisahnya akak demam tak berbau.  OHHHH tak pasal-pasal a night before bertolak ke PD akak demam panas teruk.  So kami terpaksa tangguhkan satu hari perjalanan kami.

Tiba di Port Diskson,  kami terus ke rumah adik lelaki En.  Khafi dan isterinya yang terletak di Lukud.  Adik En.  Khafi kerja sebagai polis bantuan kat ladang kelapa sawit Sime Darby.  Sooooooooooooooo amatlah dekat u olls.

Ini adalah beberapa keping gambar yang akak ambil ketika berjalan-jalanrinda di PD.  Insya Allah,  lepas ni ada rezeki we olls nak datang lagi.  Ada banyak tempat-tempat menarik kat PD and buat macam-macam aktiviti lain.  Boleh baca kat sini  :  Tempat-Tempat Menarik di Port Dickson.   Sebab kali ni,  akak demam........

Tapi...tengoklah gambar-gambar akak...WALAUPUN!!

Pantai menuju ke Jeti Pulau Cahaya.

Jeti ke Pulau Cahaya dari tepi.
Insyallah,  akak akan datang lagi!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads