Rabu, 1 Februari 2012

05 di senawang - Google Blog Search

05 di senawang - Google Blog Search


Tauke Ikan: CERAMAH RAFIZI LEMBU <b>DI SIKAMAT</b>

Posted: 12 Jan 2012 06:30 AM PST

[unable to retrieve full-text content]CERAMAH RAFIZI LEMBU DI SIKAMAT. Ceramah PKR di Sikamat sedang berlangsung sekarang ini. Besok laporan ceramah akan dibentangkan. Pastikan anda mengikuti kerana banyak perkara kelakar berlaku. Wakakaka.

Tauke Ikan: CERAMAH RAFIZI LEMBU <b>DI SIKAMAT</b> TIADA <b>...</b>

Posted: 12 Jan 2012 06:00 PM PST

Malam tadi berlangsung ceramah PKR di DUN Sikamat. Ceramah ini berkenaan penerangan isu NFC dan penceramahnya ialah Rafizi Lembu dan Sam Ketot. Penerangan isu NFC ini sudah tidak relevan lagi kerana sudah pun dikantoikan tetapi PKR masih membawa isu basi dengan harapan rakyat akan termakan kelentaong yang dijaja.

Dalam pada itu. jumlah hadirin amat menakutkan. Ceramah terpaksa bermula lewat kerana hadirin berasak-asak untuk mendengar apa penipuan Rafizi mengenai isu NFC. Inilah jumlah hadirin yang hadir.

Amat ramai bukan? Wakakaka..... sepanjang 30 minit ceramah bermula, inilah sahaja jumlah hadirin yang ada. Jumlahnya tidak sampai 20 orang pun termasuk petugas-petugas ceramah. Kemudian hadirin semakin bertambah dan jumlahnya dalam anggaran 100 orang sahaja. Penat juga untuk saya menunggu hadirin datang.


Dan akhirnya inilah jumlah hadirin yang hadir. Isi ceramah pula tidak lain dan tidak bukan ialah putar-belit PKR mengenai isu NFC yang disampaikan oleh Rafizi. Manakala Sam Ketot tidak habis-habis mengatakan kes liwat Anwar sebagai konspirasi kerajaan untuk menjatuhkan Anwar. Memang kedua-dua mangkuk ini penjilat tegar Anwar. Benda yang salah pun boleh dijadikan modal ceramah.

Antara penceramah lain ialah ADUN Sikamat iaitu Aminuddin Harun. Isi ceramahnya tidak lain dan tidak bukan mengutuk kerajaan negeri dalam aspek pembangunan. Si bebal ini menyalahkan kerajaan negeri kerana tidak membangunkan Sikamat padahal realitinya dia sendiri yang tidak menjaga kawasan DUN Sikamat! Dalam sidang DUN negeri, pernahkah ADUN bebal ini meminta pembangunan dari kerajaan? Sendiri tak buat kerja nak salahkan orang lain pulak. Dan si bebal ini mengutuk sumbangan tong sampah dari kerajaan negeri kepada rakyat. Isu remeh seperti tong sampah pun mahu dipolitikkan. Ini namanya ahli politik tiada kelas!

Gambar ceramah ini jelas menandakan rakyat sudah jelak dengan permainan politik PKR yang gemar menipu. Kerana itu ceramah ini agak suram. Dan ini juga menandakan hayat PKR di bumi perpatih ini hanya tinggal sisa sahaja. Adios PKR!

Jadi, benarkah kata-kata Anwar Ibrahim yang Pakatan Rakyat semakin kuat?
Full content generated by Get Full RSS.

Sesuci Kasih Setulus Hati: Naufal melawat Baby Putri <b>Di Sikamat</b> <b>...</b>

Posted: 07 Dec 2011 03:36 PM PST

Naufal nak melawat baby Putri lak
Baby Putri nih anak auntie Mira no 3
tapi baby gegirl yang pertama
ummi, aunti mira n baby putri
Haha Naufal x ada sebab dia sibuk main kat luar
Hope Mira bergembira sebab dah dikurnia seoramg bayi perempuan disamping 2 hero
Me: Seronoknya reramai anak kan
Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads