Ahad, 2 Oktober 2011

05 di linggi - Google Blog Search

05 di linggi - Google Blog Search


S.T.O.R.Y. & T.A.L.E.: satu malam <b>di Linggi</b>, Melaka

Posted: 26 Sep 2011 03:30 AM PDT


dan juga salam 28th Syawal 1432H..pejam celik pejam celik, dah nak hujung syawal da kan..kejap sangat masa berjalan..konfom banyak jugak open-open house atau pun jamuan raya yang korang dah attend..takpe..makan-makan jugak, tapi jangan sampai over makan tau..nanti diri sendiri yang sakit..

okay..macam biasa..perangai lama dah datang balik..cerita yang berkurun lepas terjadi..baru hari ini dan nak cerita kat belog picisan ini..hehehe..biasala..lagi-lagi dah pakai kamera orang kan..pastu banyak pulak pic nya..sampai berpusing-pusing mata mencari mana pic yang paling bagus..tapi takpe..cerita ini masih berlaku di bulan September..so, belum masuk tahap berkurap la kan..

10hb September yang lepas, alhamdulillah..lepas juga pelan kami nak jalankan Hari Keluarga BKP ini..more kepada rancangan mereka la..saya tak terlibat sangat..tapi Cik Nadaya, CC Mail, En Aziz antara yang sibuk..terima kasih banyak-banyak sangat..seronok sangat-sangat..

walaupun saya tak berteman si dia..tapi saya bersama mereka yang lain..it was hell fun !!

hari pertama - 10/09/2011
sampai-sampai..semua famili check-in mengikut bilik yang telah ditetapkan..pukul 5, mula acara..





selesai acara kanak-kanak petang itu..di sambung dengan acara santai keluarga..

di sebelah malam pula..sesi untuk memenuhkan perut yang berbunyi-bunyi dari siang tadi..

macam biasa..mesti kita nak cari mana yang bertuah kan..
seterusnya sesi karaoke ...


hari terakhir - 11/09/2011

pagi dimulakan dengan senaman ringkas dan juga tarian poco-poco..
kemudian, acara sukan untuk dewasa pula..






 dan tak lupa..mesti la gambar tuan tanah kan..tak nak tayang gambar orang lain pulak kan..sila tengok di gambar..kami siap snap depan banner chalet lagi..jadi mana-mana yang macam jeles tengok kami bercanda ni, dan terasa nak join gak tempat ni..boleh la..singgah ke sini..tak mahal pun harga dia..affordable..dan selesa..

rajin nak tengok website tempat ini..??boleh tekan sini k ; KM Chalet

ok bai..jumpa lagi   ^  ^
terima kasih sudi singgah dan baca ;

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads