Jumaat, 6 September 2013

05 di tampin - Google Blog Search

05 di tampin - Google Blog Search


thepartykru: pastel akikah buffet (chocolate fountain & candy buffet <b>...</b>

Posted: 31 Aug 2013 10:07 AM PDT

ini adalah kali ke 3 kami ke tampin. area yg selalu dpt hit adalah tampin, masjid tanah. maybe sebab  awal2 dulu kami byk buat di kawasan2 tu.
order dr erin utk baby boynya muhammad ryan alexander.. actually kami prefer buat 1 party aje seminggu sbb ada anak2 yg bersekolah + aktiviti2 kekelorgaan yg lain + jaga kualiti kerja (ada kualiti ke hehe..)
tetapi kita hanya boleh merancang kan, tuhan yg menentukan... kebetulan majlis 17.8 (duo theme party) ada ura2 cancel, so kita accept jugak akikah buffet ni. sekaliiiii, majlis 17.8 on jugak, dan 18.8 majlis akikah ryan ni. ada 2 hari berturut2 party adalah sgt mencabar sebab kru saya pergi setiap hari beli buah2 di jusco beberapa jam sebelum dicucuk utk pastikan kesegaran dan baker cupcakes juga bersungguh2 menyiapkan order yg dibuat setiap hari.. bukan 2 hari buat 1 acuan ye.. sape pernah kerja dgn saya tau saya mmg cerewet sikit..
anyway, mmg rezki kita utk buatkn bufet ryan ni. tqvm kpd ibu ryan yg manis, puan eryn...
party details as follows:
pastel akikah bufet for muhammad ryan alexander
chocolate fountain & candy buffet 100 pax























auntie doakan ryan menjadi anak yg soleh.. amin..........

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads