Jumaat, 8 Jun 2012

05 di port dickson - Google Blog Search

05 di port dickson - Google Blog Search


Mrs Fiza: Cuti-cuti | Isnin kami <b>di Port Dickson</b>

Posted: 07 Jun 2012 08:54 PM PDT

Isnin hingga rabu yang lepas amik cuti siap² ingat nak balik lah kampung..Tapi memandangkan keadaan badan asyik mengah bila duduk dalam kete terus cancel balik kampung..takkan asyik nak benti sepanjang jumpa R&R..takpelah kita balik lepas deliver nanti lah..kalo berdiri berjalan larat pulak..tapi bila masuk dalam kete dan duduk je terus mengah tercungap²..tak dapat mak nak gambarkan..huhuhu

Cuti dah amik, kebetulan dah memang cikgu naman pon cuti sekolah kan, terus plan ke Port Dickson lepak sana..tu pon tercungap² sepanjang perjalanan..sob..sob.. seb baik PD tu dekat ja..boleh jugak kenalkan darwisy dengan laut..hahaha layan jelah gambar di hari isnin..guna henpon sajok.

like momma like son! hehehe.. posing sambil tunggu papa beli air..

ada ke orang komen darwisy nampak macam Angelina Jolie sebab pakai spek macam ni.. hahaha.. ni boboi tau..buka gegel..

sudah sampai Pantai Teluk Kemang..Jalan² cari 'float' dulu untuk darwisy.. kang nak mandi dalam pool hotel..

sekejapan saja disini.. panas terik lip lap lip lap anak mami...

darwisy takut dengan kuda..hahaha..tapi sempat lagi peace tu..

Lepas tu terus check in Cozzi Hotel yang berdekatan dengan Pantai..senang sikit nak ke pantai kan..lepak dalam bilik tido kejap petang sikit baru turun..

Pantai Teluk Kemang ni tak sesuai je buat mandi..tak bersihhhhh pulak tu sampah merata²..ewww

Tapi kalo nak naik Banana Boat macam kat belakang tu kenalah ke sini kan..Kalo kat Pantai Tanjung Biru nan ado..

peace yaww! masa ni belum fobia lagi..tu sebab semua peace aje..hehehe

Lepas lepak kejap kat pantai terus balik hotel dan biarkan darwisy mandi dalam pool..mula² seronok..lepas tu fobiaaaaa..Kisah fobia di pool nanti bersambung ye...hahaha

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads