Selasa, 29 Mei 2012

05 di lenggeng - Google Blog Search

05 di lenggeng - Google Blog Search


! AYIE-FIKRI !: Kenangan <b>Di</b> Sek. Keb.Mendum <b>Lenggeng</b> Part 2

Posted: 07 May 2012 04:31 AM PDT

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca 
Kita sambung balik part 2.. kali ini ayie nak kenalkan kelas tahun 1.. kelas yang seramai 9 orang yang mana tahap kesabaran terlampau tinggi di kelas ini..huhu.. macam mengajar kelas tadika..haha.. macam-macam bunyi ada kat kelas ini.. walau apa pon diorang ini takkan tak mengeluh kalau ayie bagi kerja sekolah.. jom kenal-kenal kelas ini..
Atas dari kiri: Muhammad Iqbal, Muhammad Syuraihan, Amirul Ehsanuddin, Shahrul Nadzim, Hamirol Asyraf
Bawah dari kiri: Alya Azliah, Nur Najwa
Tiada dalam gambar: Nur Fida Hazirah, Nur Farzana Izzati



Macam-macam gelagat ada bila ambil gambar.. semoga korang terus berjaya dalam pelajaran

Ayie sayang anda ♥♥♥ Tunggu Part 3 pulak.. tengok Part 1 punya

! AYIE-FIKRI !: Kenangan <b>di</b> Sek. Keb. Mendum <b>Lenggeng</b> Part 1

Posted: 28 Apr 2012 01:47 AM PDT

Selamat Hari-Hari Kepada Pembaca

Dah seminggu masa berlalu.. tapi kenangan ayie mengajar guru ganti di sekolah ini sangat dikenang.. walaupun ada juga yang nakal..yang mendengar kata.. yang main-main dalam kelas..hehe.. ayie juga kadang-kadang garang juga dengan mereka.. macam marah, tarik telinga, tarik pipi, ketuk ketampi, berdiri atas kerusi, kene lepuk pakai buku, rotan bulu ayam, rotan pembaris panjang, rotan penyapu,dan lain-lain..huhu.. ayie nak minta maaf kepada semua sepanjang ayie mengajar korang :)

Untuk part 1 iaitu bahagian pertama kenangan ayie nak share gambar darjah 5.. darjah ini paling susah nak mengajar sebab macam-macam perangai ada.. dan kelas yang paling banyak mengeluh sebab ayie bagi banyak kerja sekolah..hehe.. jom layan gambar :)

Berdiri dari kiri: Nurul Hain, Akmal Daniel, Mohd Zubair, Mohd Nabil, Mohd Nor Hakimi, Mohd Syukri, Mohd Khuzairi, Mohd Muizzaidin, Mohd Ekmal Hakim dan Azlien  Azuana
Duduk dari kiri: Balqis Maisarah, Nureen Ilyana, Farah Natasaya, Syarah Najwa, Nur Fazreen



Harap korang lepas ini berjaya pada masa hadapan :)

 Ayie sayang anda ♥♥♥ Part 2 akan datang !

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads