Ahad, 28 Ogos 2011

05 di seremban - Google Blog Search

05 di seremban - Google Blog Search


Yong <b>di Seremban</b>! Hoyeh!! | Beautilicious

Posted: 18 Aug 2011 05:03 PM PDT

Salam semua. Alhamdulillah..yong baru je beberapa minit sampai di Seremban.. Selamat sampai jugak akhirnya.menjadi la buat kerja gila macam ni.actually yong ada buat 2 pilihan sama ada nak pergi KL atau Seremban. so keputusannya yong datang seremban dulu. Maybe esok ke KL pulak.

Why yong datang ke sini secara mengejut? Huu, memang agak mengejut la kan sebab x plan pape pon. Selalunya macam tu la yong.packing baju apa yang patot beli tket bus then chow je dari kedah heee. Hajatnya nak datang cari baju raya kat sini sambil-sambil jumpa kawan and customer. Hope kat sini murah rezeki lah.

So sahur yong pagi tadi dalam bus je. Makan roti dengan air kosong. Malas da nak turun makan kat rnr. Sebab segan la makan sorang-sorang. now da sampai rumah.masa untuk rehat. Nak tidur sampai petang bole? Hahaha

Oke. Will update soon.. Bye :)

Opss lupa. Sapa orang seremban nak try slim dengan lactolite.yong ada bawak trial tau. Rm35 je utk 5 sachet. If berminat email yong ye di alinacshoppe@yahoo.com

Sent from my BlackBerry® smartphone

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads