Jumaat, 18 April 2014

05 di paroi - Google Blog Search

05 di paroi - Google Blog Search


Alycia Hot Mama : Menonton Game Bola <b>Di</b> Stadium <b>Paroi</b>...

Posted: 15 Apr 2014 01:55 AM PDT

ni aktiviti malam Jumaat lepas...
en Ajip setiap kali ada game bola pasukan Negeri Sembilan mesti akan turun ke Stadium Paroi, atau mana-mana stadium yang melibatkan pasukan Negeri Sembilan...
penyokong fanatik la katakan...
so, fikir-fikir malam tu macam takde aktiviti nak buat, request dengan en Ajip nak ikut ke stadium...
nasib en Ajip bagi green light...
sebab kadang-kadang ada game yang melibatkan game antara pasukan panas ni tak bagi ikut...
sebagai langkah keselamatan...
yelah, sekarang ni kan ada isu bakar bendera la, baling botol lah, bakar mercun lah...
malam Jumaat haritu antara game pasukan Negeri Sembilan dan juga Perlis...
pasukan bersih en Ajip cakap hehe...
-- sebelum masuk stadium wajib bagi Adam makan kenyang-kenyang... nanti dia sibuk lapar lah, haus lah --

-- kalau time hari bekerja stadium biasa tak penuh... so, boleh pilih mana tempat nak duduk --
Alhamdulilah, pasukan tuan rumah Negeri Sembilan menang 2 - 0 mengalahkan pasukan Perlis...
berbaloi jugak pergi stadium malam tu hehe...
-- dua-dua penyokong muka happy sebab N9 menang --
 "korang minat turun stadium tak tengok bola..."

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads