Selasa, 1 Oktober 2013

05 di teluk kemang - Google Blog Search

05 di teluk kemang - Google Blog Search


Haslinda: Mandi-manda <b>di Teluk Kemang</b>, Port Dickson

Posted: 10 Sep 2013 11:06 PM PDT

Hari cuti baru ni 8/9/2013 saja nak bawak anak2 mandi laut..yer laa..bebudak ni duduk tgh bandor..mane la nak nampak laut..nak bawak pegi mandi kat Desa Water Park ke..Sunway Lagoon ker..takut gak bila terkenangkan kes kencing tikus tu..

Sonok Kimie bila dapat tgk pantai..baba siap belikan dia swimming suite mandi lagi.. adik plak duduk je ngan ibu kat bawah payung sebab ibu malas mandi laut ni..susah nak salin menyalin ape bagai..

Kami pegi dekat pukul 10pg dah dengan hanya berbekalkan sandwich n nuggets jer..tu pon dah kenyang..berendam lebih kurang sejam..pukul 2ptg balik la..singgah plak makan tengahri dekat Restoren D'Limau Nipis dekat Bangin..lama dah tak pegi situ..dulu sedap air limau special tu..skrang dah tak sedap mana..pukul 6 sampai rumah..ptg tu ujan..mujur masa mandi tak hujan..










maap ler kelabu2 kamera nset cap ayam saye..hihihi

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads