Ahad, 10 Februari 2013

05 di port dickson - Google Blog Search

05 di port dickson - Google Blog Search


ini blog selipar buruk: BerBBQ <b>di Port Dickson</b>

Posted: 03 Feb 2013 10:57 PM PST

Sabtu lepas ke PD, diorang plan nak BBQ plus celebrate besday Ain yang ke tettttt (26). elehh kate tettttttt? tapi maafler gambar kek lupa nak amek. ho ho ho horlicks. ni jelah berapa kerat geng-geng UPM yang ade. ada yang sibuk keje di hari Sabtu. nasibla aku n en suami weekend cuti. sampai PD dah pukul 5 lebih. Encik suami frust sebab tak dapat mandi pantai gara-gara sibuk siapkan tpt bakar ayam. jangan kata mandi, nak cecah air pun tak sempat. nampak tak sangat komited nak bakar ayam? kannnnn.
aku? tukang makan jelah. best jugak jd ibu mengandung ni. boleh excuse. heeeee mati kalau Lily Singa Jadian tu dengar. haha. haraplah dia tak baca. yang dok kipas and bakar ayam adalah Ain si besday girl and Lily Singa Jadian. dari awal sampai akhir dia je yang bakar. dua-dua single lagi. maw ka?
Kiri : Raje Nadia dan Jengka. Ombak Rindu OST. aku laki bini je yang faham. kekeke
Kanan : Ain n Lily. si tukang karut bakar

Kiri : Nida n Adli. alhamdulillah ada geng pregnant lady. hoyeahhhh.
Kanan : Kaum Adam termasuklah laki aku tu yang hensem gilossss. haha

Ayam dan Ikan Jaket. Raja Nadia : "Kenapa ikan ni tak bergerak?" instead of "kenapa takde orang gerakkan ikan ni?"

us. Kaum Adam vs Kaum Hawa

 Khemah yang dipasang adalah sekadar hiasan. syarat ber'camping' wohaa. Encik suami beli khemah ni dah lama, sejak memula kawin aritu. tapi tak penah bukak. beli n simpan. ingat besarla kan boleh baring-baring pe sume. sekali khemah kanak-kanak. adoiila. awal sangat beli ni. baju baby pun tak beli lagi tapi khemah dah siap sedia. hik3
aku yang dok tengah-tengah tu. menggemuk dengan jayanya. gud!
oklah, kenyang sangat ni makan masa lunch tadi. nak tido jap. mata pun kecik je nak menaip ni. ok bai

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads