Sabtu, 26 Mei 2012

05 di kuala klawang - Google Blog Search

05 di kuala klawang - Google Blog Search


Ceramah Motivasi Keibubapaan <b>di</b> SK <b>Kuala Klawang</b>

Posted: 24 May 2012 01:03 AM PDT23 Mei 2012, Jelebu : Satu program Ceramah Motivasi Keibubapaan telah berlangsung bertempat di Sekolah Kebangsaan Kuala Klawang (SKKK) di sini. Program ini berlangsung mulai jam 2.00 petang hingga ke jam 5.00 petang. Program ini diadakan khusus buat para pelajar dan ibu bapa pelajar yang berada di dalam tahun 5 dan 6.
Program dimulakan dengan bacaan doa sebelum disambung dengan ucapan alu-aluan oleh Pn. Esah bt Hj Kassim, Guru Besar SKKK. Beliau menyampaikan latarbelakang pencapaian sekolah serta perkembangan semasa para pelajar di SKKK untuk makluman serta perhatian ibubapa yang hadir.
Majlis kemudiannya memberi laluan kepada Pn Rosminah, Naib Yang DiPertua Persatuan Ibu Bapa & Guru (PIBG) SKKK untuk menyampaikan sepatah dua kata.
Majlis kemudiannya diteruskan dengan Ceramah Motivasi Keibubapaan yang telah disampaikan oleh Sdr Syamsul Amri bin Hj Ismail, Presiden Pertubuhan Alumni Debat Malaysia (ADAM). Beliau menyampaikan ceramah mulai jam 2.30 petang hingga ke jam 4.30 petang.
Berikut dikongsikan gambar-gambar yang telah sempat dirakamkan di sepanjang program tersebut berlangsung.
Disediakan oleh : EDITOR

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads