Selasa, 8 Mei 2012

05 di jelebu - Google Blog Search

05 di jelebu - Google Blog Search


Tranungkite Online v11 - Bang Mat Sabu <b>di Jelebu</b> 3 Mei 2012

Posted: 01 May 2012 11:46 AM PDT

Berita-berita daripada akhbar tempatan hari ini untuk paparan anda melalui TKO Online. [Baca boleh, percaya kena fikir dulu!]
* Dibuka pada paparan windows yang sama
penyu: hebat sungguh politik parti..timbol rasa takut pulak...
08-05-2012 7:25:am
penyu: tetiba jer rahim tu ckp nik aziz bapak kapir..kahkah...hadoi ii benggong larr..
08-05-2012 7:24:am
pedas: TURKEY: Turkey ready to ask NATO for military intervention in Syria: Erdogan
08-05-2012 6:29:am
ohdarling: gua jangka isu kafirkan nik aziz,adalah penutup segala kemelut isu isu panas sejak dua minggu yg lalu...kemenangan untuk PR
08-05-2012 4:22:am
aylin: tinggal lagi separuh dari tahun yang dikatakan tahun yang penuh huru-hara.pray for the best.expect and plan for the worst.
08-05-2012 3:18:am
ohdarling: senarai isu terkini>>bersih,anwar provoksi,azmin seks,azmin derhaka,fatwa bersih,terbaru..nik aziz digelar bapak kafir...tunggu esok pula
08-05-2012 12:58:am
ohdarling: senarai isu terkini
08-05-2012 12:57:am
OrangSik: Sertailah dgn menyumbang untuk mjls tilawah AQ & Zikir Tahlil (RM 5.00 seorang si mati), layari [URL]
07-05-2012 8:42:pm
PUTIQ: Welcome miss penin, kena gas ke?...haih memacam,teruna penin blom ada, tapi teruna sepi dah ada....
07-05-2012 3:02:am
khaizmi: Salam... Lama gak tak online kat cini...
06-05-2012 6:37:pm
yutuba: jual agama paling untong
06-05-2012 9:39:am
ohdarling: lepas bersih.peserta ganas,anwar ganas,azmin sex,mak azmin,hari ni fatwa,tunggu esok pulok..kekeke
06-05-2012 7:39:am
penyu: Ngundilah bila2 pun..x kesah..janji projek masyukkk...
06-05-2012 5:51:am
penyu: Duk gaduh hal masjid..kita sampai jam imam sudah nk abis baca khutbah wat apo..sekepeng dop guna...
06-05-2012 5:41:am
Shout Box ©

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads