Sabtu, 5 Mei 2012

05 di jelebu - Google Blog Search

05 di jelebu - Google Blog Search


Tranungkite Online v11 - Bang Mat Sabu <b>di Jelebu</b> 3 Mei 2012

Posted: 01 May 2012 11:46 AM PDT

Advertising/Iklan

Penyelesaian kepada diabetes

KISI - Kedai Internet Suami Isteri

Produk Untuk Suami

BaitulMuslim Teman Keluarga Islam

Impian Lelaki

Produk Untuk Lelaki

Lambang Lelaki Sebenar

Jus Yoli

Rangkaian Mudah Alih 3G terbaru

Reg. Streamyx

Natural Energy
DAPATKAN IKLAN BERPATUTAN DENGAN KAMI -- KLIK DI SINI
Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · coppermine
    · Downloads
    · FAQ
    · Forums
    · iklan
    · Journal
    · NukeSentinel
    · PHP-Nuke Tools
    · Private Messages
    · Recommend Us
    · Search
    · Shout Box
    · Statistics
    · Stories Archive
    · Surveys
    · Top 10
    · Topics
    · Video Stream
    · Your_Account

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs

Akhbar Hari Ini..
Berita-berita daripada akhbar tempatan hari ini untuk paparan anda melalui TKO Online. [Baca boleh, percaya kena fikir dulu!]
* Dibuka pada paparan windows yang sama
Bernama
Currently there is a problem with headlines from this site
UtusanMalaysia
  Warga emas dikecualikan caj pendaftaran
  Isu YDP MAINPP: UMNO Pulau Pinang kesal
  Bekas Speaker DUN Perlis meninggal dunia
  ASEAN digesa tingkat usaha hapus keganasan
  Ducati Panigale 1199 dijual dengan harga bermula RM160,888.
  Tambang haji kekal RM9,980, quota 28,000
  Pemuda UMNO bantu lunas cukai rumah P. Ramlee
  Najib umum 42 peluang perniagaan inovatif
  Kes Anwar saman Chandra dibicarakan 10 Sept.
  Penyenaraian Felda Global Ventures diluluskan

read more...

penyu: Apa citer Mat khalid ismir..dah kena pancung ker...
05-05-2012 9:14:am
penyu: Dah larr mimpi pelik2..hai teruk...mimpi pun jahat mcm Indon jugak..
05-05-2012 9:12:am
penyu: Semlm tido nyamuk masuk dlm tinga..mujur x suntik mcm Namrud...
05-05-2012 9:10:am
kamalbili5-: de facto
04-05-2012 8:31:am
yutuba: isu BERSIH, kenapa madey lebih gelabah dari ah jib gor?
04-05-2012 7:43:am
kamalbili5-: apa beza mat sabu dgn watak fred flinstone? sila bincangkan
04-05-2012 7:03:am
kamalbili5-: pegawai IT badan berkanun gred F41, ke mana kah hala tuju anda 5 tahun akan datang?
04-05-2012 6:59:am
penyu: Natam katey wat pitnoh...
04-05-2012 6:49:am
katilempuk: kamey.. kalau tak kacau mikrofon ni buleh tak ?? penyu cakap jangan kotorkan microphone dia. busop. dia kata.
04-05-2012 6:28:am
kamalbili5-: aku xnak letakkan harapan besar pada PRU13... PR amat susah nak menguasai persekutuan.. aku cuma harapi2 yg sed dipertahankan dan merampas semula perak & terengganu... PRU14 confirm!!!! BN bungkus!ia ada dptkan neger
04-05-2012 6:02:am
penyu: Berita tv3 suku 1 minit tadi..naya oii...
04-05-2012 6:01:am
penyu: Budak ugut polis khalid ismir akn dipecat dr U...
04-05-2012 6:01:am
kamalbili5-: jika PR dapat mempertahankan negeri yg sedia ada dan merampas semula perak & terengganu, itu pon dah cukup buat najib x senang duduk....
04-05-2012 6:00:am
penyu: Dia spin peti undi..rakyat mahu bersihkan pengundi..Rawhock blacker...
04-05-2012 5:46:am
Shout Box ©

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads