Rabu, 11 April 2012

05 di port dickson - Google Blog Search

05 di port dickson - Google Blog Search


yong <b>di port dickson</b> | Beautilicious

Posted: 19 Mar 2012 12:00 AM PDT

salam semua.. apa khabar? dah lunch ke belum..yong di port dickson ni bersama seorang rakan kongsi yong..kami datang ke sini untuk jumpa cust..nak pakai pb jgk.. sama macam kami :-) best kan?

ni kali ketiga yong datang ke pd. jalan disini masih belum mahir..tapi bole la.. xde la sesat pon hehe.now we ols kat kedai makan..ada order tomyam, telur bistik,daging masak merah, air laici dan air limau.. tak sabar nak makan.dari pagi tak makan tau..actually kami ke seremban dulu tadi untuk hantar tempahan apam polkadot dari cust di negeri sembilan.macam tak percaya yong yang buat semua ni..seriusly full masa yang yong gunakan. takda la buat kerja yang tak berfaedahkan?

next station japg? we'll be at shah alam.ehem. jom jumpa yukkkkk..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads