Isnin, 12 Mac 2012

05 di rasah - Google Blog Search

05 di rasah - Google Blog Search


Perkembangan Terkini Projek Pusat Pengamalan Tarekat <b>...</b>

Posted: 11 Mar 2012 04:59 PM PDT

Perkembangan Terkini Projek Pusat Pengamalan Tarekat Ahmadiyah Al-Idrisiyah Ar-Rasyidiyah Ad-Dandrawiyah
Tarikh: 12 Mac 2012

Assalamualaikum wm.wbr
Terlebih dahulu saya memanjatkan kesyukuran dengan lafaz 'Alhamdulillah' dan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua penyumbang wakaf untuk membina Pusat Pengamalan Tarekat Ahmadiyah. Komitmen dan kesungguhan yang diterjemahkan dalam bentuk sumbangan wakaf serta doa Dato'/ Datuk /Datin /Tuan/Puan telah mempermudah usaha memperkasa Tarekat Ahmadiyah. Bangunan berkenaan telah siap sebanyak 70% dan bakal menjadi mercu tanda tarekat Ahmadiyah di negara ini.

Pembinaan bangunan ini adalah hasil sumbangan wakaf ikhwan dan ahli tarekat serta masyarakat Islam . Setakat ini, JK Pembinaan Pusat Pengamalan tarekat ini tidak ada menerima sebarang bantuan kewangan dari kerajaan negeri. Oleh itu , sumbangan yang berterusan sangatlah dialu-alukan bagi meneruskan pembinaan dan pengurusan pusat tarekat. Sebarang sumbangan bolehlah disalurkan ke akaun Pusat Pengamalan Attariqah Alahmadiah di BIMB( 05012010065511), Maybank Islamic (555014108233) dan akaun Tarekat Alahmadiah Alidrisiyyah ArRasyidiyah AdDandrawiyah di CIMB Islamic ( 05040001158107 ).

Pihak pengurusan Tarekat AlAhmadiyah AlIdrisiyyah ArRasyidiyah AdDandrawiyah juga berharap agar para penyumbang, ahli dan ikhwan tarekat AlAhmadiyah AlIdrisiyyah ArRasyidiyah AdDandrawiyah khususnya tidak terpengaruh dengan sebarang berita atau maklumat yang mengelirukan atau sengaja direka-reka berkaitan perkembangan tarekat. Oleh itu jika terdapat sebarang kemusykilan, silalah hubungi Bendahari ( Tel: 013-3612867 ).

Sekian, terima kasih. Semoga Allah memberikan ganjaran yang berlipat ganda atas keikhlasan dan kebaikan Datuk/ Dato' /Datin/Tuan /Puan sekelian.

Bendahari,
JK Pembinaan Pusat Pengamalan Tarekat Ahmadiyah

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads